nai7 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЦСКА - новини, резултати, трансфери...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
ВЕДНАГА ЩЕ НАПРАВЯ !Можеш свободно да пишеш там аз нямам против , дискусията е градивно нещо според мен Не съм искал да омаловажа никого ... за мен и феновете на Ботев са си фенове... заради това отборите са много , за да може всеки да си избере Същото като с колитеП.П Свинско предполагам обичаш :D :D :D Пържолки това онова Не се сдържах ! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Коментар
-
Е почна се сега една касапница Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Не се заяждайте, бе, колеги! Дайте да си говорим за футбол, стига с тия квартални разправии! Живко, и тебе те разбирам за реакцията, като фен на Левски, и nai7 и той ми е ясен Ама винаги съм предпочитал да си гледаме мачовете и да си пием биричката после, отколкото да се дърлим като Канал 3 за откровени глупости. Ай, peaceAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Що бе ето вече си имаме тема и за ПФК "Левски" .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Това е заради кравите ... ама само се шегувам Глупаво е да се кара човек за футбол . И аз споделям твоята позиция много обичам да се съберем с приятели и да гледаме мач на по бира и т.н Виж това си е направо идея като започне полусезона да направим футболна среща на форума и да гледаме мач в някоя бирарийка
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:ВЕДНАГА ЩЕ НАПРАВЯ !Можеш свободно да пишеш там аз нямам против , дискусията е градивно нещо според мен Не съм искал да омаловажа никого ... за мен и феновете на Ботев са си фенове... заради това отборите са много , за да може всеки да си избере Същото като с колитеП.П Свинско предполагам обичаш :D :D :D Пържолки това онова Не се сдържах ! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Коментар
-
nai7 написа:Jivko Georgiev написа:ВЕДНАГА ЩЕ НАПРАВЯ !Можеш свободно да пишеш там аз нямам против , дискусията е градивно нещо според мен Не съм искал да омаловажа никого ... за мен и феновете на Ботев са си фенове... заради това отборите са много , за да може всеки да си избере Същото като с колитеП.П Свинско предполагам обичаш :D :D :D Пържолки това онова Не се сдържах ! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:Това е заради кравите ... ама само се шегувам Глупаво е да се кара човек за футбол . И аз споделям твоята позиция много обичам да се съберем с приятели и да гледаме мач на по бира и т.н Виж това си е направо идея като започне полусезона да направим футболна среща на форума и да гледаме мач в някоя бирарийкаTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
LiGuru написа:За първи път пиша във вашата тема, но си заслужава да ви зарадвам.Вече имате шанс за медали в това първенство, Любчо си тръгна...Йешич е новия треньор на отбора от Панчерево ....Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Не знам откъде LiGuru е получил такава информация в 2 през нощта. До момента нищо официално и сигурно няма. На Любо наистина му е време да си ходи, но евентуален вариант Йешич не ме изпълва с ентусиазъм. Тоя нервен сърбин не е точният човек за ЦСКА по скромното ми мнение.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Не знам откъде LiGuru е получил такава информация в 2 през нощта. До момента нищо официално и сигурно няма. На Любо наистина му е време да си ходи, но евентуален вариант Йешич не ме изпълва с ентусиазъм. Тоя нервен сърбин не е точният човек за ЦСКА по скромното ми мнение.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
la squadra azzurra написа:LiGuru написа:За първи път пиша във вашата тема, но си заслужава да ви зарадвам.Вече имате шанс за медали в това първенство, Любчо си тръгна...Йешич е новия треньор на отбора от Панчерево ....
Коментар
-
На няколко пъти се спомена името на Павката Дочев. Помним го какъв сериозен футболист беше, а като треньор е работил само в Германия, макар и в нискоразредни тимове. Мисля, че той е за предпочитане пред вечните "заподозряни" за треньор - Йешич, Стойчо Младенов, Пламен Марков... При нито един от тези тримата играта на ЦСКА не беше това, което искаме да виждаме. Всъщност последните добри мачове на ЦСКА бяха гостуването на Динамо и победата над Левски, но това не е достатъчно, за да запази поста си Любо. За една година два добри мача - така не става !За да се сетя за предишен наистина добър мач на ЦСКА, трябва да се върна много назад - чак до победата над Шахтьор с треньор Паро Никодимов. Победата над Ливърпул беше безсмислена и има "стойност", колкото победата на Левски над Лацио. Може би и отстраняването на Леверкузен беше постигнато с нелоша игра.Трябва ни нов човек, а не стара муцуна.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар