Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА - новини, резултати, трансфери...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Jivko Georgiev написа:
    1 - САМО ЛЕВСКИ !2 - ЦСКА не е лош отбор дълеч съм от Левскарите които ще тръгнат да си бият и така нататък заради отбора ... аз гледам по друг начин на нещата и смятам , че ако ръководствата на всички отбори включително ЦСКА не започнат да прилагат истински футболни правила т.е Не играеш - На скамейката , Замесен си в пиянски историй - Предупреждение , пак се дъниш - Изгонване .... за това ми харесваше Любослав , но горкото момче неможа да се справи и да наложи ред в отбора !Към феновете на ЦСКА - Моля Ви най - учтиво спрете да гледате в чуждото канче Левски имаше поредни загуби после малко по малко навакса факт е , ,че отбора има слаб период първият такъв за около 50 години сигурно , но и това го има в футбола ( не искам да цитирам други отбори далеч по - големи от Левски испадали в криза ) .Отделно на всичко .... моля Ви не си мислете , че нашият 1/4 финал в УЕФА не значи нищо за историята в клубния футбол Не ми се рови да изнамеря от колко време това не се беше случвало.За Лига Европа - Колкото Левски се представиха слабо толкова и ЦСКА се издъниха излишно е да се коментира кой се е издънил малко повече от другия , но е факт че и двата отбора отпаднаха позорно доказвайки за пореден път , че това нашето не са футболисти Искам да подчертая , че докато тия манекени независимо от кой отбор са не се научат как се играе - ние качествен футбол няма да гледаме .... а ще се радваме на мароканци , бразилци и тем подобни същества до така степен неможещи да се реализират в собствената си държава , че опират до нашето първенство Поздрави !
    Малко е тъпо да започнеш със това само Левски.

Коментар

С какво да започна ??? Живея в жк. Левски , живея до стадиона , Левскар съм незнам и аз от кога... сигурно преди да съм тръгнал на училище , ходя на мачовете , кефа се ... Колегата по горе има 1 пост във форума и той е "само ЦСКА але але але" ..... е няма лошо ама поне не ми се карай само на мене

Коментар

Jivko Georgiev написа:
        С какво да започна ??? Живея в жк. Левски , живея до стадиона , Левскар съм незнам и аз от кога... сигурно преди да съм тръгнал на училище , ходя на мачовете , кефа се ... Колегата по горе има 1 пост във форума и той е "само ЦСКА але але але" ..... е няма лошо ама поне не ми се карай само на мене
        Ами то и на темата пише ЦСКА във лига Европа, не пише Левски.Ако има тема за УеФски нокога не бих написал Само ЦСКА във нея.Ей затова е тъпо

Коментар

А така, тука си пишем само "червени", караниците са в другата тема
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
            А така, тука си пишем само "червени", караниците са в другата тема
            Ами и аз така му казах на момчето,ама виж само колко културен бях само.

Коментар

Мдааа, феновете на ЦСКА сме мнооого културни! Я кажи сега, кефиш ли се на Йешич, че се чуват някои работи? Аз имам само хубави спомени от него, даже бях на Армията, когато ни връчиха 30-тата титла!ПП Малко се отклонихме специално за Лига Европа, но все пак темата си остава "червена"
              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Мдааа, феновете на ЦСКА сме мнооого културни! Я кажи сега, кефиш ли се на Йешич, че се чуват някои работи? Аз имам само хубави спомени от него, даже бях на Армията, когато ни връчиха 30-тата титла!ПП Малко се отклонихме специално за Лига Европа, но все пак темата си остава "червена"
                Хич не съм чул,какво се чува?Ама много се кефя каква селекция ще направим тази година пак ще напукаме на говедата цвичките.
                Прикачени файлове

Коментар

Ей туй зачетох преди малко: http://corner.dir.bg/news.php?id=5654888 Ама и декември някъде го бях чел...
                  Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Ето там Ви е проблема Темата била за ЦСКА ок коментирах ЦСКА и отношението на клуба , "Само Левски" трябваше да подскаже , че освен позицията си на "син фен" при евентуално класиране на ЦСКА в Евро турнир бих им пожелал добро представяне , защото тогава нивото на футбола в страната се вдига... незнам до колко сте фенове и до колко ходите на мачове и гледате мачове , но искам да ви попитам следното - Когато Левски правеше доста добро представяне в УЕФА не се ли качи и нивото на представяне в родния шампионат.... там ми е мисълта докато се гледат само Левски , ЦСКА , ЛИТЕКС и т.н . Роден футбол няма да има П.П Културата на червените фенове пролича в последните няколко поста Толкова сте културни , че направо мисля да ви изведа на вечеря и да ви почерпя ( Нищо лично просто се шегувам )

Коментар

ПП Малко се отклонихме специално за Лига Европа, но все пак темата си остава "червена"
                      Нищо, вие си я ъпвайте от време на време, за да не се загуби. Есента, като стане пак актуално заглавието, ще си я ползвате отново
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Заяжданията в другата тема, не искам да споря с колеги от Левски! Поздрави и успех ви желая!
                        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Темата за ЦСКА в Лига Европа се поизчерпа, но това не пречи пак да я преименувам и да стане актуална :D . Нека не се дразним, а да следим и коментираме любимия ни отбор.Трансферните новини..., честно казано много не им вярвам. Мисля, че журналистите си измислят новини, за да поддържат интереса към сайтовете си. От тези, които се споменават за евентуален трансфер в ЦСКА, познаваме Петре - става ! Абе в интерес на истината, слаб румънец не е играл в България, така че и другите (Панку и Зизу) са добре дошли. Македонецът Митрески не съм го гледал. Тройката от Локо Пд (Акалски, Кики, Илиев) - не знам какво да кажа. За какво ни е още един вратар ? Този Кики изобщо не го знам какво представлява, а и не искал да играе в ЦСКА, абе ... И сега имаме над 50 играчи , дано ръководството знае какво прави. Евентуална смяна на Пенев с Йешич - не съм очарован от перспективата.Всички фенове на Левски са добре дошли в темата, ако коментираме без да се обиждаме. Предлагам съвсем сериозно преди следващия мач ЦСКА-Левски да се видим всички фиат-футболни фенове Обещавам, че левскарите няма да ги бием ... много .
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Jivko Georgiev написа:
                            Ето там Ви е проблема Темата била за ЦСКА ок коментирах ЦСКА и отношението на клуба , "Само Левски" трябваше да подскаже , че освен позицията си на "син фен" при евентуално класиране на ЦСКА в Евро турнир бих им пожелал добро представяне , защото тогава нивото на футбола в страната се вдига... незнам до колко сте фенове и до колко ходите на мачове и гледате мачове , но искам да ви попитам следното - Когато Левски правеше доста добро представяне в УЕФА не се ли качи и нивото на представяне в родния шампионат.... там ми е мисълта докато се гледат само Левски , ЦСКА , ЛИТЕКС и т.н . Роден футбол няма да има П.П Културата на червените фенове пролича в последните няколко поста Толкова сте културни , че направо мисля да ви изведа на вечеря и да ви почерпя ( Нищо лично просто се шегувам )
                            Ок за вечерята съм навит,ама не ни цапайте темата това е за ЦСКАри.

Коментар

Заяжданията в другата тема, не искам да споря с колеги от Левски! Поздрави и успех ви желая!
                              Ха така, ЦСКА оле :P .p.s. поздрави Наско и на всички Цесекари във форума :P .
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                                Ха така, ЦСКА оле :P .p.s. поздрави Наско и на всички Цесекари във форума :P .
                                Знаеш ли защо лЕвскарите нямат тема?Бързо ще ти кажа ами те са май 2-3 дали и толкова има :D :D :D

Коментар

Working...
                                X