Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА - новини, резултати, трансфери...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vesko написа:
    Айде стига с тия оплаквания от съдията, че заприличахте не феновете на един друг отбор!!! Съдията свири (почти) перфектно - може да има само забележки за 1-2 пропуснати картона на Фулъм, нищо фрапиращо. Стига с тая дузпа - ПРЕДИ тази ситуация Платини игра с ръка в нашето наказателно и съдията не свири дузпа. Еднакъв критерий - неволна игра с ръка.
    Дал съм цитати от английската преса, не знам за какви оплаквания говориш. Един мач без значение, в който можехме да вземем нещо за престиж. Аз съм доволен от мача, ти не си, може да сме гледали и различни мачове . За съдийството - няма предишна ситуация, всяка е сама за себе си. "Компенсациите" са най-порочното действие в съдийството. Нашето си беше 100 % дузпа. Удар към вратата, спрян с ръка, като по учебник за дузпа. Че нямаме отбор, това е ясно. Но че изиграхме отлични 60 минути, също е факт. Още в началото на темата казах, че трябва да се радваме на всяка спечелена точка в груповата фаза, защото това са ни възможностите.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Относно пустите му дузпи аз имам друго мнение . Ако я беше дал сигурни ли сте че пък ще я вкараме ??? Нали дадоха на тях а те вкараха ли я??? Ето преди малко гледах Ман.Сити и Челси . 2:1 за Сити . Е дадоха дузпа на Челси десетина минути преди края но вратаря спаси удара на Лампард. Така че и да е дал дузпа съдията то това не значи сигурен гол докато дузпата не се изпълни и топката не влезе във вратата .Колкото до играта през второто полувреме не може да има забележки .Играха момчетата и ако така играят и тук в първенството то да са с много точки напред.
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Нещо тая тема много замря. Надявам се след мача с Рома малко да се раздвижат нещата. А иначе за мача съм сигурен че Цска ще се опита да покаже добра игра, особенно след победата над Литеск за Купата.Поздрави на всички цесекари. :D
        Виж бейби не сме глупаци,
        ние сме отбор от здравеняци.
        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Нц. Съвсем замря. Замира и футбола ни. Жалко. Някои ще кажат - Това е Рома, какво повече ? Ама, ми е болно, като си спомня, че отбори, като Монако, Спортинг Лисабон, Реал Сосиедат си бяха лесни и преодолими отбори за ЦСКА преди 25 години. Спомням си и мача на ЦСКА с Рома през 1983 год. В Рома имаха Фалкао, Серезо, Грациани, Конти, Анчелоти ( млад тогава ). Ами в София, когато победиха с 1:0 се радваха, като деца. В Рим слушахме мача по радиото ( по-късно го даваха на запис ). Ами Олимпико се пукаше по шевовете, а Грациани вкара в края от дузпа мисля ( нямам много спомени обаче за гола). Стадиона беше ням, а Емил Кожухаров и Людмил Неделчев бяха радио коментаторите. Единия беше казал, че ако коментират по-високо ще предизвикат тифозите. Стадиона мълчеше, а ЦСКА доказваше, че е голям и случайността бе дарила гола на Фалкао в София. Същия този стадион изригна след гола на Грациани - това помня. Сега 25 години по-късно ( не, че са малко ) като гледам - в Рим - нулев интерес към ЦСКА, разните му там Фулъм идват с вторите си състави. Сегашния Рома се чувстват, като богове и без да си дават зор, а играчите от миналото им трепереха на терена и се потяха молейки се късмета да е с тях за да бият армейците - е те това е болно...Най-лошото е ,че и светлина в тунела няма.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Ами от играчи и треньори на които им липсват първите 7 години това се получава .Снощи сите играчи пред камерите се изцепват че играли добре даже на моменти били надиграли Рома .Вятър и мъгла . Рома показа 5 % от възможностите си . Треньора и той ги приказва кесим . Отбора и играчите трупали опит . Таратанци . Нали се гласят да махат половината през зимата и пак отново нов отбор да се гради . На времето ЦСКА биеше грандовете но играчите играеха по 7-8 години в отбора и си знаеха и кътните зъби на терена . А сега от кол и въже събрани само за пари бълнуват. И втора грешка .Ще вземат Петре , Трика пък и за Гъргоров се пише и какво пак със стари муцуни ще пробиват . Нищо няма да излезе от това . И Левски ги навърна всички стари пушки и видяхме какъв им е истрела .Като ще правиш отбор събираш 20-25 играча и 2-3 години само с тях играеш да се обиграят и резултатити ще има тогава .

Коментар

коцев написа:
              Ами от играчи и треньори на които им липсват първите 7 години това се получава .А сега от кол и въже събрани само за пари бълнуват. И втора грешка .Ще вземат Петре , Трика пък и за Гъргоров се пише и какво пак със стари муцуни ще пробиват . Нищо няма да излезе от това . И Левски ги навърна всички стари пушки и видяхме какъв им е истрела .Като ще правиш отбор събираш 20-25 играча и 2-3 години само с тях играеш да се обиграят и резултатити ще има тогава .
              Коцев,колега те и "оранжевите"така бе!Кишишев,Янев,Йеленкович,Тодоров все млади играчи.Тях ли ще обиграват за да бием Бате.Това е положението колега,Жоро Минчев го беше изпял навремето.При младите само с мерак не става,трябва да има и стари пушки.Че я махни Киш и Янев,Литекса са кръгла нула без тях.Топузаков и Гошо вратарчето от както са контузени защитата на Левски пали свещи преди всеки мач.Видяхме миналата година накрая като се контузи Тошко Янчев "червените"как сдадоха титлата.Трябва да има приемственост,във всяка една линия да има опитен,изпитан боец,играч който може да реши мача.Само с желание и ентусиазъм не става каза го един вратар легенда-Джони Велинов.
              Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Тежко му и горко на един отбор който разчита само на двама -трима играча.

Коментар

играта на всеки отбор в света се гради около 2-3-а играча ,с тая разлика ,че нормалните отбори имат за всяко място по 3 варианта а при нас ни един .
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

Е ми то е нармално да не вървят на никъде българските отбори. Не може да даваш някакви огромни заплати на млади и недоказани играчи, и да разчиташ че те ще водят отбора. Много ясно,че те ще се помислят за голямата работа и няма да си дават много зор. :D

Коментар

Мисля ,че в тази статия http://topsport.ibox.bg/news/id_1293781904 ясно и точно е написано какво направи ЦСКА в Лига Европа.
                      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Напълно верно . Левски игра страхотно в лига Европа а цесекарите не направиха нищо но интересно че и двата отбора никой ги не брои за нищо .

Коментар

dudulia написа:
                          Мисля ,че в тази статия http://topsport.ibox.bg/news/id_1293781904 ясно и точно е написано какво направи ЦСКА в Лига Европа.
                          Точно това и аз исках да споделя
                          Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                          Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Ей сега четох че Цска ще се раздели с петима футболисти , а още 12 играчи ще прати в отбори от "Б" група. За мое учудване "талантите" Иван Иванов, Кирил Котев, Иван Караджов и Йордан Тодоров няма да са сред изгонените. :D

Коментар

Днес слушах по радиото, че ЦСКА офицялно е обявен за най-слабия отбор в турнира. Само с една точка
                              FIAT Marea ex
                              FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

wazmo написа:
                                Днес слушах по радиото, че ЦСКА офицялно е обявен за най-слабия отбор в турнира. Само с една точка
                                Е Левски като е с три точки та какво. Нито продълвиха, нищо не направиха. Не мога да разбера защо постоянно говорите,че Цска е най-слабия отбор в Европа. Направо ми писна да ги слушам тия глупости. Кой каквото е чул , и говори . Все разбирачи на фурбол се събрахте.

Коментар

Working...
                                X