Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА - новини, резултати, трансфери...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сигурно ще е голямо преживяване да се отиде на мач в Италия. Цената на пътуването с автобус + билет за мача, е поносима, но с автобус ми се струва убийствено. Преди години един приятел от фен клуба в Пазарджик беше с рейс на Милан-ЦСКА. След това не можеше да ходи няколко дни. Този мач ще се гледа от телевизора, но ако стане чудо и продължим и след Нова година, съм се замислил за една екскурзия в чужбина.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

В техномаркет цената на билетите за мача цска-базел за сектор Г е 8 лева.
      snake написа:
      .... ако стане чудо и продължим и след Нова година, съм се замислил за една екскурзия в чужбина.
      И жребият да отреди гостуване на този който продължи от "балканската група" ? Малееее, това ще бъде рекордът по посещаемост в чужбина. Ама нещо много се размечтахме, те така и левски се размечтаха преди време, и сега нали ги виждате къде са?

Коментар

Проверих в Германос,за мача с Базел има билетчета.Заплюх си сектор "Б",ще се ходи на мач,неизбежно е!!!
        Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Няма как да не се ходи все пак трябва да се види поредния триумф на ЦСКА в Европа.
          Виж бейби не сме глупаци,
          ние сме отбор от здравеняци.
          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

bicho1976 написа:
            Проверих в Германос,за мача с Базел има билетчета.Заплюх си сектор "Б",ще се ходи на мач,неизбежно е!!!
            Ха и изненадите за мен не свършват до тук.Имам приятел в Германос който ми каза че за техни служители билетите са с 50% намаление.
            Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

bicho1976 написа:
              Все пак имай предвид, че по принцип част от сектор "Б" е за привърженици на гостуващите отбори. Трябва да поискаш да ти покажат разположението на местата и да си вземеш такива, които са най-близо до сектор "В".

Коментар

snake написа:
                bicho1976 написа:
                Все пак имай предвид, че по принцип част от сектор "Б" е за привърженици на гостуващите отбори. Трябва да поискаш да ти покажат разположението на местата и да си вземеш такива, които са най-близо до сектор "В".
                Чакай сега,аз видях в Германос кой сектор как е обозначен.Сектор "Б" се водеше централен(срещу "А",има свободни места в блок 37,36 ако не се лъжа,точно до сектор"Г"),в дясно сектор"Г" а в ляво "В".Поне така са обозначени на графиката в Германос.Цена 16лв.И на мен ми стана чудно това разпределение.
                Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Тази първоначалната обща графика не я гледай. И на мен ми направи впечатление, че е грешна. Централните сектори са "А" и "В", а сектори "Г" и "Б" са зад вратите, като "Г" е баш цесекарския сектор. Щом са по 16 лв., значи са за "В". А щом си във "В", централните входове са 13 и 14. Колкото повече отиваш към "Г", се увеличава номера на входа. Абе не е толкова съществено от кой вход ще влезеш и в кой блок ще се настаниш, но гледай поне реда да е над 7-ми-8-ми. Иначе ще виждаш само рекламните пана и металните огради.

Коментар

По някой телевизор ще дават ли Рома-ЦСКА ?

Коментар

snake написа:
                      По някой телевизор ще дават ли Рома-ЦСКА ?
                      Ееее колега как няма да ги дават по ПРО БГ

Коментар

Абе аз да си питам, защото тази година очаквам само неприятни изненади от родните телевизии.

Коментар

snake написа:
                          Абе аз да си питам, защото тази година очаквам само неприятни изненади от родните телевизии.
                          Ако нямах малко дете,сега щях да патувам към Рим.Днеска 2 мои приятели тръгнаха със автобус за Рим 165 лв+5 застраховка и 18 евро за билет.

Коментар

браво на тях, браво на всички които ще пътуват до рим за да подкрепят любимия отбор... евала им правя

Коментар

kim_ko написа:
                              браво на тях, браво на всички които ще пътуват до рим за да подкрепят любимия отбор... евала им правя
                              Много ще са колега очаква се от София да тръгнат към 22-23 автобуса които те знаят а ще има и още.

Коментар

Вземах го!!!Сектор’’В’’блок 32,на 22.10 с любимият отбор!!! Само ЦСКА!!!
                                Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Working...
                                X