Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА - новини, резултати, трансфери...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Този коментатор е бил един от следните: или Пепи Василев, когото аз наричам пъпеша, заради специфичната форма на главата му и склонност за излишно драматизиране и на най-безобидното положение, или верният му ученик Ивайло Ангелов. Ако пък мачът е бил по БТВ, то тогава някой от свитата на Тошко Кирката, който не може да си каже името, без да се наведе два пъти да си го прочете. Само тези юнаци са способни да се възторгват от безсмислени неща.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
      Този коментатор е бил един от следните: или Пепи Василев, когото аз наричам пъпеша, заради специфичната форма на главата му и склонност за излишно драматизиране и на най-безобидното положение, или верният му ученик Ивайло Ангелов. Ако пък мачът е бил по БТВ, то тогава някой от свитата на Тошко Кирката, който не може да си каже името, без да се наведе два пъти да си го прочете. Само тези юнаци са способни да се възторгват от безсмислени неща.
      Мачът го даваха по Ал Джазира, не по нашите. Коментаторът е Николай Александров, който коментираше за гонг.

Коментар

ogi28b написа:
        sugarboy написа:
        Мачът го даваха по Ал Джазира, не по нашите. Коментаторът е Николай Александров, който коментираше за гонг.
        Хехехе, същият полуидиот, като описаните по-горе :D
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

УЕФА е дала няколко сериозни препоръки на ЦСКА във връзка с организационните неуредици на мача с Фулъм. Основната е свързана със строгите разпоредби на УЕФА на мачовете от Лига Европа всички зрители да сядат само на местата, посочени в билетите им, без изключение Виновни за хаоса са както споменах по-рано неадекватните стюарди, както и раздадените 1500 безплатни покани за мача.Не знам дали на телевизионния екран се видя шоуто, което сътвори разсъбличащия се фен, нахлул на терена при гола на ЦСКА. В интерес на истината охраната реагира адекватно и го хванаха много бързо.Интересни коментари прочетох от защитници на ЦСКА, според които вратарят Караджов нямал вина за гола, а топката била отскочила от незатревен чим, променила посоката си и го заблудила. Може и да е вярно, но е факт, че след това положение Караджов стана много колеблив и несигурен, което говори зле за психиката му. А тя е много важна за вратаря.И последното, което едва ли се е забелязало от екрана и може да се усети само ако си на стадиона, е невероятната подкрепа от трибуните. Не спряхме да дерем гърла цял мач, там бяхме хора, които наистина обичаме ЦСКА.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Според друга теория на един от защитниците - таам където имаше един огромен правоъгълник с полу-умряла трева след концерта на марадона, било изсипано нещо като пясък, да я съживява, и там топката се забавила, и така нападателят успял да я вземе преди вратаря, а ако всичко било наред с тревата, нямало да стане така, защото преценката му била правилна, освен това. Но наистина - след гола, имаше няколко колебливи отигравания, добре че не се разколеба съвсем, та да си тръгнат англичаните с пълен актив.Това с билетите специално не виждам как ще стане - системата за продажба на билети е много зле. Не може да отиваш и да искаш билети за определени места, и служителя в магазина да ти каже - "Не може да се избират места", или пък в деня на мача да ти продават готови, предварително напечатани билети, и примерно ти се пада място на 1 ред, и к’во пра’име ? На един приятел пък в Германоса му казали - свършиха ни бланките. Ами добре де, нали системата е централизирана, всичко минава през сървър, заредете ги с 50 000 бланки, и ще си имат за целия сезон да печатат. А така - свършват бланките пред теб, и ти не можеш да купиш билет, а на касите чакат още 10 000 билета, вече напечатани. Не става така. Преди време, като идваха разни отбори като Сервет, Атлетико, Нюкасъл, (това са други посредствени отбори, ако някой не ги знае) пак съм ставал свидетел как на едната каса свършват билетите, а на другата каса има, но те са свършили пред теб, а на другата каса опашката започва от вчера. Та докато не се оправи системата за продажба поне, всеки ще сяда където му харесва. И друго - сега за В сектор , независимо дали си на 1 ред или на 35-ти ред, цената е една и съща. Е какво виждаш от първи ред, а какво от 35-ти ?

Коментар

За последен път променям заглавието на темата - нека това бъде темата за участието на ЦСКА в Лига Европа, пък дори да е само за една есен. След сезона, в който ни лишиха от участие в европейските клубни турнири и едва не ни закриха въпреки искреното желание на по-голяма част от демократична футболна България, а обикновени фенове като моя милост плащаха дълговете на отбора, нека имаме нашата европейска тема. За билетите - хаосът е сериозен. Днес в единия магазин на Германос в Пазарджик ми казват, че билети за ЦСКА-Базел има, но още не са в продажба, защото не са получили бланки. В другия Германос ми казват, че я няма единствената служителка, която може да работи със системата... В единия магазин на Техномаркет в града ми казаха, че билетите за сектор В вече са свършили, но нямаха и бланки, а в другия най-сетне се добрах до заветните билети, въпреки убеждението на служителя, че билети за сектор В няма. Но пък беше 100 % убеден, че за ЦСКА-Рома наистина са свършили билетите за В и снизходително ми обясни, че скоро ще останат само за Б. Тази работа ще се провери и изясни със сигурност след няколко дни, когато взема заплата.22.10.2009 г, 22 ч, стадион "Васил Левски" - камъни да падат, пастърма да вали, както казваше моят учител по физкултура др.Петър Златев, там сме :D !
              Прикачени файлове

Коментар

snake написа:
                За последен път променям заглавието на темата - нека това бъде темата за участието на ЦСКА в Лига Европа, пък дори да е само за една есен. След сезона, в който ни лишиха от участие в европейските клубни турнири и едва не ни закриха въпреки искреното желание на по-голяма част от демократична футболна България, а обикновени фенове като моя милост плащаха дълговете на отбора, нека имаме нашата европейска тема.
                Така по става. 4 страници тема, за 1 точка от Фулъм. Гледайте само, ако биете Рома ( като ги гледам каква са трагедия нищо чудно), да не бутнете сървъра :D
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

При все това, че ЦСКА е единственият български отбор, който се класира, вълнението е напълно разбираемо
                  == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

dikanio написа:
                    snake написа:
                    За последен път променям заглавието на темата - нека това бъде темата за участието на ЦСКА в Лига Европа, пък дори да е само за една есен. След сезона, в който ни лишиха от участие в европейските клубни турнири и едва не ни закриха въпреки искреното желание на по-голяма част от демократична футболна България, а обикновени фенове като моя милост плащаха дълговете на отбора, нека имаме нашата европейска тема.
                    Така по става. 4 страници тема, за 1 точка от Фулъм. Гледайте само, ако биете Рома ( като ги гледам каква са трагедия нищо чудно), да не бутнете сървъра :D
                    Що за злоба що за чудо, то Вие Левскарите щото много прокопсахте нали?
                    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

BolgAryan написа:
                      Добре де, а кой ще ми обясни това нещо?
                      Мисля обаче, че това не се нуждае от коментар. Феновете на ЦСКА недвусмислено показаха мнението си за освобождаването от затвора на английския футболен хулиган Шилдс.

Коментар

dikanio написа:
                        С това колегата предварително се застрахова, та ако случайно вземем някоя точка, да може да каже - "абе нали ви казах бе, кви са тея рома, някакъв посредствен отбор от Италия" Пожелавам на левски да вземе поне толкова точки срещу лацио, колкото успее да вземе цска от рома. И толкова от РБ, колкото цска от Базел.Предлагам още отсега да си кажем кой отбор е посредствен и кой не, защото е лесно след мач да кажеш (ваще бяха смешници, а нашите - страшилище на Европа)Според мен отборите на Фулъм, Ред Бул, Базел са от 1 черга, а Лацио може би са 1 идея над тях. Рома е 1 идея над Лацио.

Коментар

snake, откъде имаш тази информация че вече можеш да си купиш билети, защото прерових сайта на цска, и никъде не пишеше нищо за билети, а също и във форума никой не обелва дума за това, нито сайтът eventim.bg ? Още утре ще се засиля към германос-а или към техномаркета да си купя, ако вече имат бланки. Все пак не ми се вижда нормално да се продават свободно билети преди това официално да е обявено, но както и ти каза - хаосът е сериозен.

Коментар

То вече не е информация, а факт - билетите за мача с Базел са купени, даже съм постнал и снимка малко по-горе. А това, че са пуснати в продажба, го обявиха още когато пуснаха билети за ЦСКА-Фулъм. Писаха, че в продажба онлайн са и билетите за мачовете на ЦСКА срещу Левски, Базел и Рома. Прочел съм го в някой от сайтовете Sport1, Topsport или cska.bg . Ето например тук: http://www.sport1.bg/sport1/node/148332

Коментар

batproho написа:
                              dikanio написа:
                              snake написа:
                              Що за злоба що за чудо, то Вие Левскарите щото много прокопсахте нали?
                              Каква злоба? Нашите отбори, освен да ме разсмиват, вече никакви други емоции не предизвикват у мен. Затова и коментарите ми са само иронични и самоиронични, а пък вие се пените все едно съм ви изял закуската :D
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Вече и аз се снабдих с ценните хартийки Лично се убедих че според системата за продажба на билети - всички билети за целия В сектор са продадени, за мача цска-базел. Същото е положението и за цска-рома. Всички билети които са за трите входа на сектор Г, най-близо до В, също са продадени. Вече друг е въпросът дали наистина са продадени, или са запазени за по-късен етап, или пък все още не са продадени, но са отпечатани и ще се продават на касите. Личното ми мнение е че така се създава малък хаос. По-разумно е да се обяви една дата, да речем 2 седмици преди мача, че билетите официално са в продажба, щото аз определено прерових сайта на цска, и там никъде не пишеше нищо. Единствено имаше официално съобщение че са пуснаи в продажба билети за цска-фулъм .

Коментар

Working...
                                X