Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА - новини, резултати, трансфери...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ох, сърцето ме боли Но поздравления за ЦСКА! Ако не беше паднал изравнителният гол, с оглед импулса в играта на ЦСКА през 2-то полувреме, то щяхме да вкараме още голове... Жалко, жалко, но все пак 1-ва ценна точка за ЦСКА. Изненадата за мен е загубата на Рома от Базел с 0:2....

Коментар

1:1 Жалко....можехме да ги бием...
      FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
      FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Данчо Минев е виновен за изравнителния гол .Той се чудеше какво да прави с топката вместо да я подаде напред ,взеха му я и той се опита да си изпроси фаул и се затъркаля по терена но номера не мина и хоп изравниха. Ами млади момчета са и това реми е добро . Може пък в неделя да бия Левски
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
          ...Може пък в неделя да бия Левски
          Може би да, но по-скоро не. Левски сега ще бъдат торпилирани от подводницата, а ние удобно ще им предложим да ни бият, за да измият срама... Както става от доста години насам...

Коментар

Предлагам да се придържаме към темата Добро второ полувреме за цска, но само до головете. След това като че ли се молеха мача да свърши. Според мен трябваше да ги притискаме малко повече, видяхме че допуснаха много грешки в малкото случаи, в които бяха притиснати. Може би донякъде искаха и да се съхранят за следващия мач. Все пак почти бяхме отписани, така че всеки успех, дори и частичен, е добре дошъл.

Коментар

По-слаб и беззъб английски отбор не се сещам да е идвал в България, но ние, разбира се, нямаме никаква вина, че чугунените глави са решили да дойдат с втория и половината трети отбор и бяхме длъжни да ги бием. Затова няма да ви честитя точката, както едно време е бил известен изразът "честита баня", но все пак добре, че добавихте точица към и без това скромния коефициент на България.
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Тя е точица, ама за цска, а за България е точица делено на 4 = 0.25.

Коментар

Да де, знам, но все пак по-добре да сме с 0,25 отгоре

Коментар

sugarboy написа:
                    По-слаб и беззъб английски отбор не се сещам да е идвал в България, но ние, разбира се, нямаме никаква вина, че чугунените глави са решили да дойдат с втория и половината трети отбор и бяхме длъжни да ги бием. Затова няма да ви честитя точката, както едно време е бил известен изразът "честита баня", но все пак добре, че добавихте точица към и без това скромния коефициент на България.
                    Все ще се намери някой.....който да омаловажи успеха.Били без незнам си колко титуляри!По слаб отбор не е гостувал!Готвача взели за единадесети играч!Да забравих,ние където хванем Английски отбори ги съдираме от бой.Само че на, тази вечер се издънихме,айде спрете с фенските коментари.Незнам за някой от резрвите на Фулъм да предлагат 25 000 евра,а нашите звезди в ..... няма да казвам в кой отбор толкова струват.И ако не ги продадат за реалната им цена,най-много Босфора да видят.И колега само не разбрах от поста ти,кои сме Ние и кои Вие!?Поздрави:Станчев
                    Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Всички, които пишем във футболните теми, се знаем кой за кой отбор е и като казвам "ние", имам предвид българските отбори, а "вие" сте феновете на ЦСКА.

Коментар

Коментар

Трябваше да победим. Просто играта на Фулъм беше много зле и искараха максимума от грешката на ЦСКА. Имаше моменти, в които дори се чудих дали това е английски футболен отбор? Пролича си, че липсва опита на футболистите на българите. Гола на ЦСКА няма да го коментирам-просто беше прекрасен. Приятно ме изненада пускането на Манчев, но смятам, че трябваше да влезе малко по-рано (само Хебър ). Силно се надявам и другите ни отбори да се представят добре в мачовете си, за да покажем че и в България може да съществува понятието ’’футбол’’, а не е замряло след ’’златното поколение’’. Поне тази година имаме малко по-добри шансове за добри изяви на европейските терени.
                          FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                          FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

sugarboy написа:
                            Всички, които пишем във футболните теми, се знаем кой за кой отбор е и като казвам "ние", имам предвид българските отбори, а "вие" сте феновете на ЦСКА.
                            Ей не мога да я разбера тая злоба левскарска... не са хора това. Аз като играе Левски е Европа съм за Левски, нищо че съм от ЦСКА, българин съм преди всичко. Ама явно покрай "евроуспехите" след случайното влизане в ШЛ се е понасъбрала доста злоба в левскарските душици... Между другото от групите в ШЛ не взехте нито една точка, любопитен съм да видя колко ще вземете сега в групите на Лига Европа :D дано да са повече...
                            N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                              Ей не мога да я разбера тая злоба левскарска... не са хора това. Аз като играе Левски е Европа съм за Левски, нищо че съм от ЦСКА, българин съм преди всичко. Ама явно покрай "евроуспехите" след случайното влизане в ШЛ се е понасъбрала доста злоба в левскарските душици... Между другото от групите в ШЛ не взехте нито една точка, любопитен съм да видя колко ще вземете сега в групите на Лига Европа :D дано да са повече...
                              Къде я видя тук, колега, злобата? Просто обяснявах на другия колега защо съм казал "ние" и "вие", понеже в международните мачове и аз подкрепям българските отбори, но въпреки това не се числя към феновете на ЦСКА и затова ги разделям двете неща. Относно мача - за какво да злобея, ако вие считате за успех точица на собствен терен срещу посредствен английски отбор, добре - радвайте се. Виж, срещу Динамо си беше успех и аз първи ви поздравих тогава, въпреки че не симпатизирам на вашия отбор.

Коментар

Бойко мачле, преживяването наживо си струваше - казвам го на всички, които гледаха пред телевизорите. Няма защо да сме максималисти, нямаме отбор, който може да взема купата на УЕФА, така че всяка точка е добре дошла. С какъв състав били играли Фулъм няма никакво значение - направихме равен с отбор от Висшата лига, което не е зле като постижение. След нашия гол, ако бяхме задържали поне 10 минути, но не с глуха защита, щяхме да вземем мача. Основна вина за гола носи младият ни вратар Караджов, който не разчете излизането си. Познавайки стила на Любо Пенев, ако приемем, че той има такъв, мисля, че Караджов скоро няма да помирише терен и пак ще бъде даден шанс на купения от Сливен вратар Здравко Чавдаров. От двама футболисти на ЦСКА наистина "лъха" на футбол: Маркиньос и Платини. Иван Иванов също е много класен. Останалите изнасят мача на ентусиазъм и мускули.Между редовете на Националният стадион газехме в два пръста вода, която си остана там до края на мача. Как е строено това съоръжение... Бях свидетел и на множество разправии и скандали за места. Виновни са и стюардите, които стояха между публиката в сектор В до около 19:15 и даваха указания всеки да сяда, където намери. След това се махнаха от сектора и станаха много грозни скандали, които сигурно развалиха настроението на доста хора. Ние си бяхме на нашите места и то час и половина преди началото на мача и нямахме проблеми. Видяхме и грозен бой и търкалящи се по стълбите тела в сектор Г, което окончателно ни отказа от идеята да ходим и на ЦСКА-Левски.
                                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                                X