Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА - новини, резултати, трансфери...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ЦСКА - новини, резултати, трансфери...

Току ще проверих в "Германос" за билети. Вече са в продажба, цената за сектор В е 16 лв. Но за разлика от предишни мачове, не можеш да избираш вход, ред и място, а каквото ти се падне. Така поне ми каза момичето. Е добре, аз ще купувам 5 билета, това са 80 лв. Ако ми се паднат места на най-долния ред, ще виждам кордона полицаи и рекламите, а на най-горния - абе кофти е, доста е далечко от терена. Ако някой е купил вече билети, нека сподели каква е реалната ситуация. Аз не посмях засега да рискувам. Заради тези цигански номера, ще вземат да ме откажат да ходя на мача.Отбелязвам, че на ЦСКА-Динамо доста стриктно се спазваха местата, така че спестете коментари от рода на това, че всеки сяда, където намери.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Re: Билети за ЦСКА-Фулъм

snake написа:
    Отбелязвам, че на ЦСКА-Динамо доста стриктно се спазваха местата, така че спестете коментари от рода на това, че всеки сяда, където намери.
    Колега, не се притеснявай, не помня някога на мач да са се спазвали местата Сядаш където ти харесва, и като дойде някой, казваш - на мойте места също са седнали, затова съм тук. Това не е театър, кой превари, той завари. На мача цска-динамо местата са спазвали предимно хора които стъпват за 1 път на мач, или ако не за първи, то за първи от както са постреони новите места. Така че не се притеснявай!

Коментар

Купих билети. Служителката не беше наясно, като се влезе в менюто за покупка, вече може да се избира. Билети, поне тези които се продават през магазините онлайн, има само за ниските редове и не много централните входове. Мисля, че взех сравнително прилични билети на 15 ред, вход 13, блок 29. Оги, не е съвсем така за местата. До нас стана скандал за места на ЦСКА-Динамо, викаха полиция, зависи на какъв попаднеш.Ще помоля модераторите темата да остане и да не я сливат с общата футболна тема. В тази тема може да обсъждаме всичко, свързано с мача, включително и места за паркиране и т.н.

Коментар

Аха, значи ще се ходи отново в сектор Г. Там места не се спазваха на мача с Динамо.
        Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

А как ми се ходи на мач.... Сега фулъм, левски, всичко в сектор Т... М******* му да ***. Нищо, идва декември, идва рома...

Коментар

Какво става, фенове ? Аз съм вече настроен само за мача, вас не ви ли тресе предстартовата треска ? Имаше хора още преди жребия питаха за билети, едно-друго, сега мълчание. Имам само 1-2 леки притеснения: пак прословутото паркиране в близост до стадиона и да не вали. Мен много дъжд ме е валял по мачове, но за децата се притеснявам. За съжаление вероятно няма да посетя другия голям мач на седмицата, този с Левски. Децата се стреснаха от един идиотски въргал преди мача с Динамо, когато до кръв наритаха някакви левскари. Случката се случи на 10-на метра от нас, даже един от левскарите побягна към нас след мелето. И сега не искат да ходим на мача с Левски.

Коментар

Хихи, и аз питах за билети след мача с Динамо, дали не визираш мен?Ноооо... идват рожденни дни и кръщене, на което сме кръстници на бебока. За това ЦСКА-Фулъм по телевизията. За другите мачове ще видим!

Коментар

Аз колега съм с абонаментна карта за вскички домакински мачове-25 лв.Но сега ги спряха от продажба, за да се купуват билети, а не карти.Иначе за паркирането заповядай аз живея на Чавдар войвода това е 4тата пресечка на Иван Асен, като тръгнеш от Румънското посолство.Иначе за мача какво да ви кажа винаги ще има разправий, винаги ще има побой, дано не на някой от нас.Иначе аз седа в дясно от тъпаните то там са УСФ, ако знаеш.Дано стадиона да се напълни и да покажем игра като с Динамо, а не като с Пирин онзи ден...И Успех Армейци :D
                Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Re: ЦСКА-Фулъм

[quote="snake"] цената за сектор В е 16 лв. [quote]Тия са луди
                  Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Е кво са луди бе момче?Знаеш ли колко ще бъде билета в Италия м/у 20 и 200 Евро
                    Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

kongogo написа:
                      Аз колега съм с абонаментна карта за вскички домакински мачове-25 лв.Но сега ги спряха от продажба, за да се купуват билети, а не карти.Иначе за паркирането заповядай аз живея на Чавдар войвода това е 4тата пресечка на Иван Асен, като тръгнеш от Румънското посолство.Иначе за мача какво да ви кажа винаги ще има разправий, винаги ще има побой, дано не на някой от нас.Иначе аз седа в дясно от тъпаните то там са УСФ, ако знаеш.Дано стадиона да се напълни и да покажем игра като с Динамо, а не като с Пирин онзи ден...И Успех Армейци :D
                      Тръгвам по "Иван Асен" от Орлов мост и ще търся места за паркиране. Не я знам тази улица "Чавдар войвода", но може и до нея да стигна. На мача с Динамо паркирах доста близо до стадиона, точно там, където се събират и подгряват червените фенове преди мача и ми беше малко неспокойно мареата да не пострада от приятелски огън .А какво е УСФ не мога да се сетя.Стадионът ще е пълен, но ако завали, не съм убеден... Още си спомням единствения ми опит за търговия на черно, когато като студент бях купил повече от 20 билета за България-Шотландия с надеждата да ги продам с добра печалба. И като заваля един хубав дъжд, билетите си останаха в мен, а стадионът не се напълни и наполовина.

Коментар

Хайде аз тръгвам ! Успех, армейци, а ще очакваме и добър резултат от Испания :D .

Коментар

snake написа:
                          Хайде аз тръгвам ! Успех, армейци, а ще очакваме и добър резултат от Испания :D .
                          Ами по обективни причини не мога да гледам мача на стадиона. . Футбалерската вечер ще е дълга. Хайде стискаме палци - макар и така отдалече съпричастни.ПС: Малка утеха ми е, че от месец съм вече с по-голям 42" ТВ, но обстановката на стадиона няма как да ми пресъздаде.
                          A17DTС/S
                          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Очаквам победа или Х от армейците! Успех! :D
                            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

1-0 за ЦСКА :D но за кратко
                              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Working...
                              X