Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА - новини, резултати, трансфери...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не се радвам, че познах, но близкото бъдеще дойде и никак не е добро . Време е да кажем едно учтиво "мулцумеск" на Андоне и да го отпратим по живо по здраво. Не знам кой излъга титаните да доведат този посредствен румънец? На нищо не ги е научил през тези два месеца, отборът няма лице, дух, физическа подготовка, по-зле е от всякога.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
      Не се радвам, че познах, но близкото бъдеще дойде и никак не е добро . Време е да кажем едно учтиво "мулцумеск" на Андоне и да го отпратим по живо по здраво. Не знам кой излъга титаните да доведат този посредствен румънец? На нищо не ги е научил през тези два месеца, отборът няма лице, дух, физическа подготовка, по-зле е от всякога.
      Много време се задържа,защо въобще махнаха Любо Пенев.Може би защото нямаше да се съгласи да пада,а Андоне много не е наясно със футбола във Бг.Но това е решене още във началото,Литекс за Шампионска лига,ЦСКА и Левски за Уефа.Гришата и той иска да се пробва за 7 000 000 евро.

Коментар

Левски за уефа - ама какво ? УЕФА нямат Б-група, нито картонена купа. Добре че Ангел се обърка, та им бутна една дузпа там преди няколко мача, та взеха глътка въздух... Ама какво пък, то Хауард се обърка, и свири дузпа за фал на 7 метра преди полето, та Ангел ли няма да сбърка, и то в полето?

Коментар

snake написа:
          И на всичкото отгоре вика,че ЦСКА играли прекрасен футбол при 1:1 с Пирин.Явно не е запознат с миналото на отбора.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Аз да си попитам както и преди година: по кой телевизор ще дават мача на ЦСКА довечера ? Ако е по някоя кабеларка, като ТВ+, която не хващам, както мачът е в 21:30, колко му е след работа да запаля колата и ей ме на, в 19 ч. вече ще съм в София, това е идея ... И ученическите билети този път са само по 2 кинта.

Коментар

Е па оди та го гледай на живо и утре ни го разкажи как е протекъл мача . :D
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Макар че аз не си спомям по-трагичен ЦСКА от сегашния, това в никакъв случай не означава, че ще спра да подкрепям любимия клуб. В момента съм позагубил интерес, даже и не съм научил още имената на световнонеизвестните звезди от новата селекция. А за треньорските смени не знам какво да кажа. Какви са тия макета, най-големият успех на новия тренер бил, че вкарал някакъв македонски отбор от Б в А група. То не че и треньорът на Левски, иначе приятният и интелигентен Ясен Петров, има записано нещо значимо във визитката си. Това е още едно доказателство докъде стигнаха двата "гранда". Ако не влязат в групите за лига Европа, което изобщо не би било изненадващо на фона на състоянието им, ще има много сериозни сътресения.Та за мача довечера аз съм оптимист и предвиждам победа за ЦСКА с повече от 1 гол. За съжаление май няма да ходя, защото не мога да си намеря компания, а сам не ми се ходи. Вероятно ще го гледам в някое кафе в Пазарджик.

Коментар

snake написа:
                  Макар че аз не си спомям по-трагичен ЦСКА от сегашния, това в никакъв случай не означава, че ще спра да подкрепям любимия клуб.
                  Поздравления за позицията.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Докато цесекари обичат цска,а левскарите мразят цска-ЦСКА ще е номер едно.
                    "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
                    Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

Snake ... За ЦСКА имаме еднакво мислене ... напълно ... но за Ясен Петров да ми кажеш лоша дума ... не мога ... Може да не е световно-известен като уважаемия Павел Дочев, но наистина като треньор му правя евала ... чак завиждам на говедата, че го взеха те, а не ние ... Съболезнования за Литекс до момента ... яд ме е ...
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Павел Дочев горкия не знаеше къде се намира,въобще не му беше там мястото.То не че ся той другия е по-добре( не му знам и името даже),той не познава и играчите на Цска.
                        Виж бейби не сме глупаци,
                        ние сме отбор от здравеняци.
                        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

А чичо Павката ги познава нали ... А чичо Митко познава ли ги ? Само бачо Любчо ги знае, ама ... нейсе ...
                          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Някой ще даде ли линк да гледам поне второто полувреме в нета?

Коментар

Ей сега прочетох че резултата е 0:0,а са отменили 2 гола на Цска като единия е бил напълно редовен.
                              Виж бейби не сме глупаци,
                              ние сме отбор от здравеняци.
                              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

ами излагацията е супер голяма . :D
                                Фиат Панда 1.2 2006година
                                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                                X