Сигурно ще е голямо преживяване да се отиде на мач в Италия. Цената на пътуването с автобус + билет за мача, е поносима, но с автобус ми се струва убийствено. Преди години един приятел от фен клуба в Пазарджик беше с рейс на Милан-ЦСКА. След това не можеше да ходи няколко дни. Този мач ще се гледа от телевизора, но ако стане чудо и продължим и след Нова година, съм се замислил за една екскурзия в чужбина.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЦСКА - новини, резултати, трансфери...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
В техномаркет цената на билетите за мача цска-базел за сектор Г е 8 лева.snake написа:.... ако стане чудо и продължим и след Нова година, съм се замислил за една екскурзия в чужбина.
Коментар
-
Няма как да не се ходи все пак трябва да се види поредния триумф на ЦСКА в Европа.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
bicho1976 написа:Проверих в Германос,за мача с Базел има билетчета.Заплюх си сектор "Б",ще се ходи на мач,неизбежно е!!!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:bicho1976 написа:Проверих в Германос,за мача с Базел има билетчета.Заплюх си сектор "Б",ще се ходи на мач,неизбежно е!!!Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
Тази първоначалната обща графика не я гледай. И на мен ми направи впечатление, че е грешна. Централните сектори са "А" и "В", а сектори "Г" и "Б" са зад вратите, като "Г" е баш цесекарския сектор. Щом са по 16 лв., значи са за "В". А щом си във "В", централните входове са 13 и 14. Колкото повече отиваш към "Г", се увеличава номера на входа. Абе не е толкова съществено от кой вход ще влезеш и в кой блок ще се настаниш, но гледай поне реда да е над 7-ми-8-ми. Иначе ще виждаш само рекламните пана и металните огради.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар