За ЦСКА-Рома още не съм купувал билети, но вероятно ще го направя до края на седмицата. Много ме съмнява, че за В са свършили, по-вероятно не са ги пуснали в продажба още. А може и много яко да се прекарат всички, които купят отсега билети за ЦСКА-Рома. Ако се падне някой кучешки студ и вече сме загубили шансове за класиране, стадионът ще е полупразен. Ако наистина са свършили за В, ще си взема за Б - входовете, които са най-близки до В. Предпочитам да съм по-далече от агитката от съображения за сигурност.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЦСКА - новини, резултати, трансфери...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
snake написа:За ЦСКА-Рома още не съм купувал билети, но вероятно ще го направя до края на седмицата. Много ме съмнява, че за В са свършили, по-вероятно не са ги пуснали в продажба още. А може и много яко да се прекарат всички, които купят отсега билети за ЦСКА-Рома. Ако се падне някой кучешки студ и вече сме загубили шансове за класиране, стадионът ще е полупразен. Ако наистина са свършили за В, ще си взема за Б - входовете, които са най-близки до В. Предпочитам да съм по-далече от агитката от съображения за сигурност.
Коментар
-
ogi28b написа:nai7 написа:И аз така ще направя,ще изчакам да видя как е положението и ако е важен мача съм там.
Коментар
-
nai7 написа:snake написа:За ЦСКА-Рома още не съм купувал билети, но вероятно ще го направя до края на седмицата. Много ме съмнява, че за В са свършили, по-вероятно не са ги пуснали в продажба още. А може и много яко да се прекарат всички, които купят отсега билети за ЦСКА-Рома. Ако се падне някой кучешки студ и вече сме загубили шансове за класиране, стадионът ще е полупразен. Ако наистина са свършили за В, ще си взема за Б - входовете, които са най-близки до В. Предпочитам да съм по-далече от агитката от съображения за сигурност."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:nai7 написа:snake написа:За ЦСКА-Рома още не съм купувал билети, но вероятно ще го направя до края на седмицата. Много ме съмнява, че за В са свършили, по-вероятно не са ги пуснали в продажба още. А може и много яко да се прекарат всички, които купят отсега билети за ЦСКА-Рома. Ако се падне някой кучешки студ и вече сме загубили шансове за класиране, стадионът ще е полупразен. Ако наистина са свършили за В, ще си взема за Б - входовете, които са най-близки до В. Предпочитам да съм по-далече от агитката от съображения за сигурност.
Коментар
-
Немаш никви грижи! Само некой да ми каже дата,колко струва билета и някой да ми го вземе евентуално.За викането нямаш проблем - псувам като каруцар на мачове, стъписвам даже мъжката аудитория! Аааа,и да питам шефа дали ще гледа децата,за да дойда. Говоря сериозно!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
ogi28b написа:Вече и аз се снабдих с ценните хартийки Лично се убедих че според системата за продажба на билети - всички билети за целия В сектор са продадени, за мача цска-базел. Същото е положението и за цска-рома. Всички билети които са за трите входа на сектор Г, най-близо до В, също са продадени...ogi28b написа:nai7 написа:И аз така ще направя,ще изчакам да видя как е положението и ако е важен мача съм там.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Irka_fihi написа:И ко искате да ми кажете ся,че няма да ходя на мач?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Irka_fihi написа:И ко искате да ми кажете ся,че няма да ходя на мач?Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
snake написа:За сектор "В" са 16 лв., но не знам дали поне през онлайн системата има още налични за този сектор. За "А" бяха на някакви безумни цени 30-50 лв, а за "Б" и "Г" мисля, че са по 9 лв.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар