Не се радвам, че познах, но близкото бъдеще дойде и никак не е добро . Време е да кажем едно учтиво "мулцумеск" на Андоне и да го отпратим по живо по здраво. Не знам кой излъга титаните да доведат този посредствен румънец? На нищо не ги е научил през тези два месеца, отборът няма лице, дух, физическа подготовка, по-зле е от всякога.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЦСКА - новини, резултати, трансфери...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
snake написа:Не се радвам, че познах, но близкото бъдеще дойде и никак не е добро . Време е да кажем едно учтиво "мулцумеск" на Андоне и да го отпратим по живо по здраво. Не знам кой излъга титаните да доведат този посредствен румънец? На нищо не ги е научил през тези два месеца, отборът няма лице, дух, физическа подготовка, по-зле е от всякога.
Коментар
-
Левски за уефа - ама какво ? УЕФА нямат Б-група, нито картонена купа. Добре че Ангел се обърка, та им бутна една дузпа там преди няколко мача, та взеха глътка въздух... Ама какво пък, то Хауард се обърка, и свири дузпа за фал на 7 метра преди полето, та Ангел ли няма да сбърка, и то в полето?
Коментар
-
snake написа:Не се радвам, че познах, но близкото бъдеще дойде и никак не е добро . Време е да кажем едно учтиво "мулцумеск" на Андоне и да го отпратим по живо по здраво. Не знам кой излъга титаните да доведат този посредствен румънец? На нищо не ги е научил през тези два месеца, отборът няма лице, дух, физическа подготовка, по-зле е от всякога.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Аз да си попитам както и преди година: по кой телевизор ще дават мача на ЦСКА довечера ? Ако е по някоя кабеларка, като ТВ+, която не хващам, както мачът е в 21:30, колко му е след работа да запаля колата и ей ме на, в 19 ч. вече ще съм в София, това е идея ... И ученическите билети този път са само по 2 кинта.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Макар че аз не си спомям по-трагичен ЦСКА от сегашния, това в никакъв случай не означава, че ще спра да подкрепям любимия клуб. В момента съм позагубил интерес, даже и не съм научил още имената на световнонеизвестните звезди от новата селекция. А за треньорските смени не знам какво да кажа. Какви са тия макета, най-големият успех на новия тренер бил, че вкарал някакъв македонски отбор от Б в А група. То не че и треньорът на Левски, иначе приятният и интелигентен Ясен Петров, има записано нещо значимо във визитката си. Това е още едно доказателство докъде стигнаха двата "гранда". Ако не влязат в групите за лига Европа, което изобщо не би било изненадващо на фона на състоянието им, ще има много сериозни сътресения.Та за мача довечера аз съм оптимист и предвиждам победа за ЦСКА с повече от 1 гол. За съжаление май няма да ходя, защото не мога да си намеря компания, а сам не ми се ходи. Вероятно ще го гледам в някое кафе в Пазарджик.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Snake ... За ЦСКА имаме еднакво мислене ... напълно ... но за Ясен Петров да ми кажеш лоша дума ... не мога ... Може да не е световно-известен като уважаемия Павел Дочев, но наистина като треньор му правя евала ... чак завиждам на говедата, че го взеха те, а не ние ... Съболезнования за Литекс до момента ... яд ме е ...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Павел Дочев горкия не знаеше къде се намира,въобще не му беше там мястото.То не че ся той другия е по-добре( не му знам и името даже),той не познава и играчите на Цска.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Ей сега прочетох че резултата е 0:0,а са отменили 2 гола на Цска като единия е бил напълно редовен.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар