Еми защо, защото имат да си връщат - за това. Преди време като спечелиха 0 точки, и вкараха един гол по време на епопеята "17 мига от есента", то се е събрало, и се чакаше това да стане, за да може сега да се излива с пълна сила как цска е най-слаб, а сега има и допълнителна радост от това, че левски не е най-слаб във всички турнири, а само в ШЛ, Купа на България, и Шампионат на България. В сравнение с цска де, щото те от други не се интересуват, нали цска им е трънът в очите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЦСКА - новини, резултати, трансфери...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Е левскарите не направиха ли сензация преди няколко години в Шампионската лига. Никой друг отбор не завърши с голова разлика 1-17. Тва да ти вкарат 17 гола си е истинска сезация. Просто Левски трябва да си спомни за тези "славни моменти" и да слезе на земята, че тази победа над Лацио ги главозамая.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Иван Иванов и Иван Караджов са бил наръгани тази нощ. Поне сега ще имат извинение за слабата си игра. :DВиж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
Humppa
-
COOL_BOY написа:само ЦСКА але,але,алеВиж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
1 - САМО ЛЕВСКИ !2 - ЦСКА не е лош отбор дълеч съм от Левскарите които ще тръгнат да си бият и така нататък заради отбора ... аз гледам по друг начин на нещата и смятам , че ако ръководствата на всички отбори включително ЦСКА не започнат да прилагат истински футболни правила т.е Не играеш - На скамейката , Замесен си в пиянски историй - Предупреждение , пак се дъниш - Изгонване .... за това ми харесваше Любослав , но горкото момче неможа да се справи и да наложи ред в отбора !Към феновете на ЦСКА - Моля Ви най - учтиво спрете да гледате в чуждото канче Левски имаше поредни загуби после малко по малко навакса факт е , ,че отбора има слаб период първият такъв за около 50 години сигурно , но и това го има в футбола ( не искам да цитирам други отбори далеч по - големи от Левски испадали в криза ) .Отделно на всичко .... моля Ви не си мислете , че нашият 1/4 финал в УЕФА не значи нищо за историята в клубния футбол Не ми се рови да изнамеря от колко време това не се беше случвало.За Лига Европа - Колкото Левски се представиха слабо толкова и ЦСКА се издъниха излишно е да се коментира кой се е издънил малко повече от другия , но е факт че и двата отбора отпаднаха позорно доказвайки за пореден път , че това нашето не са футболисти Искам да подчертая , че докато тия манекени независимо от кой отбор са не се научат как се играе - ние качествен футбол няма да гледаме .... а ще се радваме на мароканци , бразилци и тем подобни същества до така степен неможещи да се реализират в собствената си държава , че опират до нашето първенство Поздрави !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар