Колега, чак сега видях темата ти и си припомних и моите ядове около идентична кражба. Стана около Коледа, миналата година. Откраднаха ми предния номер от втория ми автомобил - едно Трабантче, което си е в добро състояние и много си го обичам. Минах през писането на жалба в МВР и толкова. Заради безумните процедури и немалката сума за пререгистрация вече се замислям дали да не го спра от движение... Все пак не си заслужава, реално се оценява за 100-200 лв цялото... Направо умирам от яд, но какво да се прави. Навъдиха се изроди всякакви... Така че, колега, напълно те разбирам и ми е ясно какво си преживял...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откраднаха ми номера!!!
Collapse
X
-
ogi28b написа:Аз едно не мога да разбера - толкова пари се дават за камери, защо не дадат някой лев и за софтуер, който сканира номерата и веднага подава сигнал? За бензиностанциите говоря де, трябва да е задължително при издаване на лиценз да има монтирани такива камери, така няма начин да заредиш с такива табели.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Опсаааааа.....Краси, това са твоите хора http://www.burgasinfo.com/show_news.php?id=19666Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
mnpenchev
Това е абсурдно, вече почвам да се замислям за камера на терасата, дано да си намериш номера по-скоро, че големи ядове иначе.
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Пф, да им изсъхнат ръчичките! На удареното ми Браво преди му бяха задърпали задния номер да го крадат, ама явно крадеца е бил доста слабичък, защото не е могъл да го откърти (той беше нещо като пломбиран..)Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Преди две седмици и на мен ми се случи същата неприятна история. Слизам сутринта и естествено веднага се качвам във служебния Фокус, без да го оглеждам, и на Раковска един полицай едва ли не ми скочи на предния капак. Учтиво го попитах какво става и той също така учтиво ме попита " Ами Вие защо карате без преден номер?" след което като видя увисналата ми долна челюст се смили и ме изпрати към първо районно да подавам жалба.Процедурата по вадене на нови номера я е описал колегата.............Колкото и пари да получаваш в БГ и каквато и работа да имаш не си струва да си скъсяваме живота тук.............Вече сериозно се замислям да сменям адреса по местоживеене с друга държава............за което ми е мъчно, но с такива дребни на пръв поглед неща си късаме нервите и колко ни остава да живеем...........мамка му ( извинявам се но не се сдържах )Driving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG
Коментар
-
Колега Burns - прав си и те разбирам напълно. Точно тези дребните нещица ни късат нервите. Сега се случи на Краси, случило се е и на теб. Може да се случи и на всеки от нас...( да не казвам, че със сигурност нашето си ни стои ). И трябва ли всяка вечер, като се прибирам у дома да съм доволен, че през деня не ми се е случило нищо хубаво и най-важното - НИЩО ЛОШО...Абсурдистан.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
krasio_79bs написа:От днес съм с нов номер.След близо 3 часа в КАТ и плащане на близо 70 лв такси вече имам номер.Последва и ходене до застрахователя ми за добавка към гражданската.Новия номер е А 90 43 КР.Както каза майка ми "Мама ми те последните буквички на твое име"A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар