Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Откраднаха ми номера!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега, чак сега видях темата ти и си припомних и моите ядове около идентична кражба. Стана около Коледа, миналата година. Откраднаха ми предния номер от втория ми автомобил - едно Трабантче, което си е в добро състояние и много си го обичам. Минах през писането на жалба в МВР и толкова. Заради безумните процедури и немалката сума за пререгистрация вече се замислям дали да не го спра от движение... Все пак не си заслужава, реално се оценява за 100-200 лв цялото... Направо умирам от яд, но какво да се прави. Навъдиха се изроди всякакви... Така че, колега, напълно те разбирам и ми е ясно какво си преживял...
    FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
    FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

ogi28b написа:
      Аз едно не мога да разбера - толкова пари се дават за камери, защо не дадат някой лев и за софтуер, който сканира номерата и веднага подава сигнал? За бензиностанциите говоря де, трябва да е задължително при издаване на лиценз да има монтирани такива камери, така няма начин да заредиш с такива табели.
      Защото всички ще ревнат, че ги следят и им нарушават правата
      Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Ами като ревнат - да го ***** Слагат едни табелки че ги снимат, и ако искат да зареждат. Как пък в щатите не реват че ги следят, а там знаем че се съдят за каквото се сетят.

Коментар

Опсаааааа.....Краси, това са твоите хора http://www.burgasinfo.com/show_news.php?id=19666
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

абе сериозно,да не са "неговите" хора наистина и да може да му го върнат от мвр?... Ще взема да повярвам в институцията мвр
            ex.Мареа ТД100

Коментар

Пф, да им изсъхнат ръчичките! На удареното ми Браво преди му бяха задърпали задния номер да го крадат, ама явно крадеца е бил доста слабичък, защото не е могъл да го откърти (той беше нещо като пломбиран..)
              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Това е абсурдно, вече почвам да се замислям за камера на терасата, дано да си намериш номера по-скоро, че големи ядове иначе.

Коментар

SokOtPraskova написа:
                  Пф, да им изсъхнат ръчичките! На удареното ми Браво преди му бяха задърпали задния номер да го крадат, ама явно крадеца е бил доста слабичък, защото не е могъл да го откърти (той беше нещо като пломбиран..)
                  Задният номер по принцип си има пломба от КАТ, но разбира се пак може да се свали при това не чак толкова рудно .
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Днес получих сл.бележка от районното.Утре сутринта ще ходя да се пререгистрирам в КАТ за скромната сума от 60лв.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Много неприятно.

Коментар

Преди две седмици и на мен ми се случи същата неприятна история. Слизам сутринта и естествено веднага се качвам във служебния Фокус, без да го оглеждам, и на Раковска един полицай едва ли не ми скочи на предния капак. Учтиво го попитах какво става и той също така учтиво ме попита " Ами Вие защо карате без преден номер?" след което като видя увисналата ми долна челюст се смили и ме изпрати към първо районно да подавам жалба.Процедурата по вадене на нови номера я е описал колегата.............Колкото и пари да получаваш в БГ и каквато и работа да имаш не си струва да си скъсяваме живота тук.............Вече сериозно се замислям да сменям адреса по местоживеене с друга държава............за което ми е мъчно, но с такива дребни на пръв поглед неща си късаме нервите и колко ни остава да живеем...........мамка му ( извинявам се но не се сдържах )
                        Driving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG

Коментар

От днес съм с нов номер.След близо 3 часа в КАТ и плащане на близо 70 лв такси вече имам номер.Последва и ходене до застрахователя ми за добавка към гражданската.Новия номер е А 90 43 КР.Както каза майка ми "Мама ми те последните буквички на твое име"
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Колега Burns - прав си и те разбирам напълно. Точно тези дребните нещица ни късат нервите. Сега се случи на Краси, случило се е и на теб. Може да се случи и на всеки от нас...( да не казвам, че със сигурност нашето си ни стои ). И трябва ли всяка вечер, като се прибирам у дома да съм доволен, че през деня не ми се е случило нищо хубаво и най-важното - НИЩО ЛОШО...Абсурдистан.
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

krasio_79bs написа:
                              От днес съм с нов номер.След близо 3 часа в КАТ и плащане на близо 70 лв такси вече имам номер.Последва и ходене до застрахователя ми за добавка към гражданската.Новия номер е А 90 43 КР.Както каза майка ми "Мама ми те последните буквички на твое име"
                              Честито Краси. Какво ми остава освен да ти пожелая да не ти се случват повече тези неща...Прочети написаното в подписа ми.
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                              X