Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Откраднаха ми номера!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasio_79bs написа:
    V.Vencislavov написа:
    Eee това е вече .........незнам как да го нарека-"гавраджийска кражба". Не съм си мислел че може и до там да се стигне,чак номера да задигнат. Нищо не ме учудва вече в България. Ооо аз забравих,може на krasio_79bs номера да му е бил баровски с няколко еднакви цифри и някой да си го е харесал. Това е в кръгът на шегата разбира се. Да хванеш този който го е направил и да му счупиш ръчичките.
    Нищо баровско,тва ми се падна от тото в КАТ. А 3668 КН.Крадат ги основно по 3 причини.1.Да заредят в час пик на голяма бензиностанция без да платят2.За да направят от два номера един3. За да свършат някоя друга простотия
    Аз по случайност го казах за "баровският номер"-нищо лично. В интерес на истината не знаех преди това какъв ти е бил номера.
    Уважавам тези,които ме уважават!
    Clube do Marea!

Коментар

Абе нещо много започнаха да пипат напоследък. И то от тези дребните, измекярските кражбици, дето бяха характерни преди години - я бензин ша ти свият 5 л., я някой тас прогнил, я дисковете от жабката.... Снощи са ми ровили по Алфата да точат бензина келешите, ма то по Алфите бензин много не се задържа ПС: Краси, онзи ден беше я паркирал точно зад кафето до магазина, гледах го този номер през целия един час докато пиех кафенце там. Може пък да ми е писнало нещо
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Значи тук във Варна на едно аверче му откраднаха предия номер на колата.И след няколко дена стана прословутия обир във Варна със 100 000 лв дето ги отграднаха от един "бизнесмен".И какво си мислите на ладичката от обира отпред бяха точно неговия номер а отзад някакъв друг
        кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф

Коментар

rercho написа:
          Значи тук във Варна на едно аверче му откраднаха предия номер на колата.И след няколко дена стана прословутия обир във Варна със 100 000 лв дето ги отграднаха от един "бизнесмен".И какво си мислите на ладичката от обира отпред бяха точно неговия номер а отзад някакъв друг
          Toва е едната причина. Втората е, че откраднатите номера ги слагат на крадени скъпи коли, и след това- зад граница. Съжалевам за неприятната случка.
          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

la squadra azzurra написа:
            Абе нещо много започнаха да пипат напоследък. И то от тези дребните, измекярските кражбици, дето бяха характерни преди години - я бензин ша ти свият 5 л., я някой тас прогнил, я дисковете от жабката.... Снощи са ми ровили по Алфата да точат бензина келешите, ма то по Алфите бензин много не се задържа ПС: Краси, онзи ден беше я паркирал точно зад кафето до магазина, гледах го този номер през целия един час докато пиех кафенце там. Може пък да ми е писнало нещо
            Ей,мръснико да си ми връщаш табелата че ще изпусна кибапчиата заради теб А на туй местенце дето постояно щъка народ ми го гепиха п........
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

По горе казвате че ги крадат за да правят от два един. Аз нещо не схващам какво точно правят . Изрязват цифрите и буквите и ги нагаждат на другия номер или само разменят някой чифри ? Нещо по подробно какво точно правят бихте ли написали.
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                По горе казвате че ги крадат за да правят от два един. Аз нещо не схващам какво точно правят . Изрязват цифрите и буквите и ги нагаждат на другия номер или само разменят някой чифри ? Нещо по подробно какво точно правят бихте ли написали.
                Разбира се колега Коцев.Процедурата е следната.Примерно твоя номер е А 36 87 КН. Взимат от моя първите А 36 и от друг 87 КН.Срязват ги през средата и ги запояват,заварят ли не знам точно там какво ги правят.И вече имат номер А 36 87 КН с лек шев по средата на който никой няма да им обърне внимание ако ги спре за проверка.Полицаят мята един поглед и като види че има табела не се задълбава дали има интервенция по нея.Така ти си спестяваш пререгистрацията в КАТ. А други двама ревът у форума като мен.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ох ,още повече затъвам в мисленето .Казваш, че така те си спестяват пререгистрацията в КАТ . Пак не разбирам за каква пререгистрация става дума като колата си има и талон и в талона пише съвсем друг номер.

Коментар

коцев написа:
                    Ох ,още повече затъвам в мисленето .Казваш, че така те си спестяват пререгистрацията в КАТ . Пак не разбирам за каква пререгистрация става дума като колата си има и талон и в талона пише съвсем друг номер.
                    Ще се опитвам да те избавя от мъки.Моят номер го няма,да речем че е загубен.За да си взема номер и да се движа по пътя трябва да си пререгистрирам колата.За което трябва да се мотам по разни институции МВР и КАТ.И за да не се мотам си открадвам две табели и си правя една като моята стара.Не ходя до МВР и КАТ не давам пари.Имам си преправена табела като моята стара и не ми дреме че съм я загубил.Остава ми риска някой да намери изгубената ми табела и я предаде в КАТ.Но както казах по горе господата от КАТ не си правят труда да се занимават с изгубени табели.В крайна сметка аз имам нова "стара"табела а двама са принудени да ходят в КАТ вместо мен.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ето и с картинки как изглежда:A 1234 BCA 5678 EKA 1278 EKA 5634 BC

Коментар

Е , па това не ми е минавало и през ума че може да става . Българио ,Българио до къде те докара демокрацията .

Коментар

А всъшност може да се е случило нещо съвсем друго. Какво ми се случи миналата година!Към 2 часа през ноща ме събудиха кучета. То почти и не спах тая нощ защото детето ми беше с температура. Та поглеждам през прозореца и виждам поне 30 кучета да се дърпат и обикалят като луди около колите. Беше адски шум, излезнаха и други съседи и ги разгонихме. На сутринта, детето с 39.5 температура, тръгвам на преглед. Естествено бързам, качвам се в колата и тръгвам. Пристигам до кабинета на докторката и тъкмо да влезна ми звъни съседа под мен - Данчо, да знаеш, че регистрационната ти табела съм я прибрал, да не се притесняваш. Инстиктивно поглеждам колата - отпред няма номер. Както и да е. Връщам се после(добре че нямах разправии и с кат) и си я взимам. Какво виждам. На единия и ъгъл перфорация от кучешки зъби. И мойта табела беше с завита с две рапидки в бронята. Но след тази случка получи три поп-нита ф8 през цялата броня.
                          Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

krasio_79bs написа:
                            коцев написа:
                            Ще се опитвам да те избавя от мъки.Моят номер го няма,да речем че е загубен.За да си взема номер и да се движа по пътя трябва да си пререгистрирам колата.За което трябва да се мотам по разни институции МВР и КАТ.И за да не се мотам си открадвам две табели и си правя една като моята стара.Не ходя до МВР и КАТ не давам пари.Имам си преправена табела като моята стара и не ми дреме че съм я загубил.Остава ми риска някой да намери изгубената ми табела и я предаде в КАТ.Но както казах по горе господата от КАТ не си правят труда да се занимават с изгубени табели.В крайна сметка аз имам нова "стара"табела а двама са принудени да ходят в КАТ вместо мен.
                            Това звучи направо абсурдно. Да не говорим, че голямо търсене ще падне да намериш два номера, единия на които да съвпадат първите 4 символа с твоя, а на другия с вторите 4.
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                              krasio_79bs написа:
                              коцев написа:
                              Това звучи направо абсурдно. Да не говорим, че голямо търсене ще падне да намериш два номера, единия на които да съвпадат първите 4 символа с твоя, а на другия с вторите 4.
                              Колкото и абсурдно да звучи е факт!Ето и малко новини от днес.http://news.burgas24.bg/109162.html
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Аз едно не мога да разбера - толкова пари се дават за камери, защо не дадат някой лев и за софтуер, който сканира номерата и веднага подава сигнал? За бензиностанциите говоря де, трябва да е задължително при издаване на лиценз да има монтирани такива камери, така няма начин да заредиш с такива табели.

Коментар

Working...
                                X