krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откраднаха ми номера!!!
Collapse
X
-
Абе нещо много започнаха да пипат напоследък. И то от тези дребните, измекярските кражбици, дето бяха характерни преди години - я бензин ша ти свият 5 л., я някой тас прогнил, я дисковете от жабката.... Снощи са ми ровили по Алфата да точат бензина келешите, ма то по Алфите бензин много не се задържа ПС: Краси, онзи ден беше я паркирал точно зад кафето до магазина, гледах го този номер през целия един час докато пиех кафенце там. Може пък да ми е писнало нещоAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Значи тук във Варна на едно аверче му откраднаха предия номер на колата.И след няколко дена стана прословутия обир във Варна със 100 000 лв дето ги отграднаха от един "бизнесмен".И какво си мислите на ладичката от обира отпред бяха точно неговия номер а отзад някакъв другкола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Коментар
-
rercho написа:Значи тук във Варна на едно аверче му откраднаха предия номер на колата.И след няколко дена стана прословутия обир във Варна със 100 000 лв дето ги отграднаха от един "бизнесмен".И какво си мислите на ладичката от обира отпред бяха точно неговия номер а отзад някакъв другFiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Абе нещо много започнаха да пипат напоследък. И то от тези дребните, измекярските кражбици, дето бяха характерни преди години - я бензин ша ти свият 5 л., я някой тас прогнил, я дисковете от жабката.... Снощи са ми ровили по Алфата да точат бензина келешите, ма то по Алфите бензин много не се задържа ПС: Краси, онзи ден беше я паркирал точно зад кафето до магазина, гледах го този номер през целия един час докато пиех кафенце там. Може пък да ми е писнало нещо
Коментар
-
коцев написа:По горе казвате че ги крадат за да правят от два един. Аз нещо не схващам какво точно правят . Изрязват цифрите и буквите и ги нагаждат на другия номер или само разменят някой чифри ? Нещо по подробно какво точно правят бихте ли написали.
Коментар
-
коцев написа:Ох ,още повече затъвам в мисленето .Казваш, че така те си спестяват пререгистрацията в КАТ . Пак не разбирам за каква пререгистрация става дума като колата си има и талон и в талона пише съвсем друг номер.
Коментар
-
А всъшност може да се е случило нещо съвсем друго. Какво ми се случи миналата година!Към 2 часа през ноща ме събудиха кучета. То почти и не спах тая нощ защото детето ми беше с температура. Та поглеждам през прозореца и виждам поне 30 кучета да се дърпат и обикалят като луди около колите. Беше адски шум, излезнаха и други съседи и ги разгонихме. На сутринта, детето с 39.5 температура, тръгвам на преглед. Естествено бързам, качвам се в колата и тръгвам. Пристигам до кабинета на докторката и тъкмо да влезна ми звъни съседа под мен - Данчо, да знаеш, че регистрационната ти табела съм я прибрал, да не се притесняваш. Инстиктивно поглеждам колата - отпред няма номер. Както и да е. Връщам се после(добре че нямах разправии и с кат) и си я взимам. Какво виждам. На единия и ъгъл перфорация от кучешки зъби. И мойта табела беше с завита с две рапидки в бронята. Но след тази случка получи три поп-нита ф8 през цялата броня.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
krasio_79bs написа:коцев написа:Ох ,още повече затъвам в мисленето .Казваш, че така те си спестяват пререгистрацията в КАТ . Пак не разбирам за каква пререгистрация става дума като колата си има и талон и в талона пише съвсем друг номер.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:krasio_79bs написа:коцев написа:Ох ,още повече затъвам в мисленето .Казваш, че така те си спестяват пререгистрацията в КАТ . Пак не разбирам за каква пререгистрация става дума като колата си има и талон и в талона пише съвсем друг номер.
Коментар
-
Аз едно не мога да разбера - толкова пари се дават за камери, защо не дадат някой лев и за софтуер, който сканира номерата и веднага подава сигнал? За бензиностанциите говоря де, трябва да е задължително при издаване на лиценз да има монтирани такива камери, така няма начин да заредиш с такива табели.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар