Едва ли е някаква новина това че са ни подритнали. Ама пак се ядосвам!http://www.dnes.bg/world/2009/09/09/...svoboden.77489
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредната подигравка с България
Collapse
X
-
Абе, горе долу фифти-фифти. Чиста хулиганска проява, извършена в безпаметно състояние, за която пострадалият си получи парите. Дали ще си възстанови здравето, това е друг въпрос. А и нашето правосъдие малко се престара с присъдата на Шилдс. Пито-платено, дали ще лежи в далечна Англия, има ли значение ? Той си е хулиганче, пак ще се забърка в някое запалянковско меле.Аз не знам, защо никой не коментира случая Спаска Митрова ? Българка, осъдена на ефективен ЗАТВОР в Македония, за това, че не е осигурила условия на мъжа си да посещава децата след развода.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Аз не знам кой крив кой прав, обаче тоя министър техния направо ме отстреля с доводите си. Отива говори със семейството на осъдения, те му казват че имало някой си дето май ден след това май си е признал и хоп - има ново доказателство. Кое му е доказателственото на това?! И не е помилване да кажеш нещо там за примерно поведение, ами направо го обявяват за невинен. Че то тоя катил може (и съм сигурен че) утре да съди България. Ако и там му признаят тези ’доказателства на ухо’ може и на кяр да излезе от цялата история.
Коментар
-
Колеги, нека изкажем мнението си като българи и като европейци по повод на това абсурсно за мен решение.http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=139492
Коментар
-
bubachko
Не съм много запознат и с двата случая, просто каквото съ, слушал по медиите... Но ми се струва, че свободата на сестрите е купена, либийците налапаха парата и ни ги върнаха, като са били наясно, че тук ще ги помилваме. После надигнаха глас за протокола, че това помилване било нередно и толкова, всичко свърши. Така или иначе вината им не беше доказана май в нито един момент на всичките тези години, а напротив, непрекъснато се доказваше, че са невинни, а либийците си знаеха само едно... Явно всичко е било само заради парите. Случая с това келешче обаче е коренно различен. Доколкото ми е разправяла жената понеже е в туристическия бранш, неин бивш колега е бил на мелето и казва, че видял всичко... отделно аз се нагледах през последните години покрай нея какви лекета идват да почиват тук, далеч от мама и тати да се напиват и правят на мъже, защото могат да безчинстват безнаказано. направо съм зяпвал като съм седял на варненското летище да и правя компания докато посреща туристи как се изнасят кой на зигзаг, кой го носят... Едва ли е от стрееса от полета. Ама карай, отклоних се от темата.В този случай не става дума за това каква вяра имат ТЕ в нашето правосъдие, а за това колко вяра НИЕ трябва вече да имаме в тяхното и как при доказана вина те го освобождават и ни направиха на маймуни. Защото за да си отиде там нито е откупуван като медиците, нито нищо, дали сме го на добра воля, защото имаме вяра в тяхното законодателство, а те доказаха, че май и тяхното не е никак стока със самосиндикалното решение на някой си шебек, че гамена не е виновен... незнам, толкова съм бесен по повода, че ми се объркаха мислите да мисля как точно да го изразя.Решението по повода е просто... или да въведем визи за да може да спре потока от цялата тази измет, която върлува по курортите със самочуствието че имат все едно дипломатически имунитет, или да се заведе едно дело пред международен съд за уронване на достойнството, безпристрастноста и престижа на българския съд... А ако в момента си подвием опашките и не нахапем зло някой, от страх какво биха казали от ЕС - просто сами все едно си признаваме, че за нищо не ставаме и ще ни залеят потоци от такива хулигани... Незнам. Със сигурност на случая трябва да се дане голяма гласност и да се порови с клечка в л****то.P.S.: Мале, дано не съм заприличал на Карбовски с толкова много епитети вкарани в текста...
Коментар
-
Аз не разбирам кое ви обижда ?Мнението на западняците за нас е същото, каквото е нашето за либийци, иранци и т.н.Те съвсем основателно нямат доверие на нашата съдебна система.А и как да имат?Случай първи - пиян руснак се качва на Хамъра си, убива 1 и ранява завинаги още 1 - присъда - 1,5 години условно.Случай втори - съпруг наръгва с нож 17 пъти любовник на жена си - получава 2.5 години условно ( http://www.lex.bg/news/view/13666 )Случай трети - полицай на пост спира на Петолъчката колата на приятелско семейство. Играейки си с автомата, застрелва на място 16 годишно момиче, седящо на задната седалка (по случайност семейството на момичето ми бяха съседи, а с брата на момичето сме и приятели). Присъдата - 2 и половина години затвор.Случай четвърти - мъртво пиян англичанин напада 1, ранява го - присъда - 15 години затворКое не пасва на картинката?
Коментар
-
Orcinus
Immortal написа:Аз не разбирам кое ви обижда ?Мнението на западняците за нас е същото, каквото е нашето за либийци, иранци и т.н.Те съвсем основателно нямат доверие на нашата съдебна система.А и как да имат?Случай първи - пиян руснак се качва на Хамъра си, убива 1 и ранява завинаги още 1 - присъда - 1,5 години условно.Случай втори - съпруг наръгва с нож 17 пъти любовник на жена си - получава 2.5 години условно ( http://www.lex.bg/news/view/13666 )Случай трети - полицай на пост спира на Петолъчката колата на приятелско семейство. Играейки си с автомата, застрелва на място 16 годишно момиче, седящо на задната седалка (по случайност семейството на момичето ми бяха съседи, а с брата на момичето сме и приятели). Присъдата - 2 и половина години затвор.Случай четвърти - мъртво пиян англичанин напада 1, ранява го - присъда - 15 години затворКое не пасва на картинката?
Коментар
-
Orcinus
bubachko написа:P.S.: Мале, дано не съм заприличал на Карбовски с толкова много епитети вкарани в текста...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар