Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Варна-авто меле на Лучано

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    style34 написа:
    mnpenchev написа:
    Не знам за вас пичове, но ако детето ми беше на около и тоя го направи това пред очите ми, вадя ножа от колата и публично му режа главата на капака на джипа. После я го лежа я не.
    Само главорези са се събрали в тоя форум...
    Предвид състоянието на законоприлагащите институции - предпочитам да раздавам закон по олдскул правилата - зъб за око, око за две!
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

    Коментар


      #32
      Мноо клавиатурни реисари имало в тази тема беотпуснете малко газта щото кат я натискате сами виждате какво става.Гражданската покрива сички щети само джипа си трябва да поправи сам !
      Целта е една,скороста е различна - HGT !

      Коментар


        #33
        а как го виждаш тоя джип без каско ... най-тъпото в ситуацията е, че дядката ще опере един акт и толкова... и не са клавиатурни рейсъри, а клавиатурни терминатори
        33S16

        Коментар


          #34
          Ето тука е тъпа работата с тия застраховки . Би следвало компанията в която съм си направил Гражданската отговорност най бързо да ми изплати щетите а после тя да си търси парите от тоя който е причинил щетата или пък от компанията в която е бил застрахован.Лично аз не приемам утвърдената практика ,че моята Гражданска отговорност важи само ако аз направя щета на друг автомобил или лице те да му я изплатят .И се почват едни разкатаваници а и не дай боже и дела .След като съм си направил застраховка в една компания то би следвало тая компания да ми изплати щетите нанесени ми от друг застрахован в друга компания и вече по служубен път да си потърси парите от тях.Май за това в България би трябвало да бъде само една застрахователна компания та тогава ще не ще да плаща. Пък и каквито са плащачи пази боже. Преди години живеещия над мен ме наводни . Дойдоха писаха ,писаха и изкараха една голяма сума пари да ми платят . Добре ама като отидоха в компанията си видяха ,че тоя дето ме е наводнил и той е застрахован при тях и подвиха опашка . Излязоха ми с номера ами ние сега трябва да вадим пари пак от нашия джоб и вижте та се разберете с човека да ти поеме част от ремонта. И вече няколко години не застраховам жилището си . Файда йок.
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

          Коментар


            #35
            коцев написа:
            Ето тука е тъпа работата с тия застраховки . Би следвало компанията в която съм си направил Гражданската отговорност най бързо да ми изплати щетите а после тя да си търси парите от тоя който е причинил щетата или пък от компанията в която е бил застрахован.
            Ами, такова е. Ти си дай парите за ГО, пък после трай коньо за зелена трева.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

            Коментар


              #36
              Абе незнам клавиатурен ли съм не съм ли ама ако някой ми сгази детето си го трепя без да се замислям, както каза колегата jenshen73 око за две, зъб за чене.

              Коментар


                #37
                Хубу, това го разбрахме. Но не са нужни натуралистични подробности.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

                Коментар


                  #38
                  Аз ще се завия през глава, че много страшно взе да става, а аз си мислех, че Final Destination 4 е страшен Човека според вас е искал да го направи това ли? Знаете ли какво се е случило? Може да е припаднал, може колата да е дала дефект. Обезглавихте го ей, гангстери...
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

                  Коментар


                    #39
                    style34 написа:
                    Аз ще се завия през глава, че много страшно взе да става, а аз си мислех, че Final Destination 4 е страшен Човека според вас е искал да го направи това ли? Знаете ли какво се е случило? Може да е припаднал, може колата да е дала дефект. Обезглавихте го ей, гангстери...
                    За обезглавяването си прав но за дефекта не...Според мен ако имаше някакъв дефект едва ли щяха да му позволят да пали и мести колата......

                    Коментар

                    Working...
                    X