Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Варна-авто меле на Лучано

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Plastex написа:
    Tornado написа:
    Да не би да се размине случайно?
    Ми платил си е гражданската човека. Останалите участници в събитието да му мислят, ако нямат застраховки.
    Ако нямат застраховки какво те не се движат а стоят.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Може би иска да каже "доброволно каско", защото от гражданската едва ли ще вземат нормални суми.

Коментар

тоя дърт боклук преди месец събра един голф на омв-то до жп гарата ...
        33S16

Коментар

Абе всеки от нас е имал произшествие все някога на паркинг или докато е маневрирал,ама този човек леко се пооля,на живо беше фрапираща картинка просто....Не стига че има такива хора,които хич ги няма в карането и не могат грам да си преценят колата и габаритите,ами на всичкото отгоре точно тези хора се качват във възможно най-големите коли...този сега ако беше с някое Пунто примерно,щетите щяха да бъдат далеч по-малко.Относно за потърпевшите,по принцип неговата гражданска трябва да изплати техните щети,но когато са толкова много силно се съмнявам да другите ще видят някакво обезщетение,застрахователната компания просто меко казано ще се направи на ударена.....

Коментар

Тея коли не става да се ремонтират, при положение че са на стойност около 2000лв. а ремонта ще стигне толкова ако не и повече.Забележете задния мост на Акцента, а за астрата нямам думи...
            FoRzA ItaliA
            Lancia Delta HPE
            ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части

Коментар

ужас .... и на мен ми е мн чудно как е успял да ги помете така.добре че е нямало хора , скивайте как са намелни колите , а си представете някой дете или по-възрастен човек да е някаде си между колите.направо не ми се мисли.. .аман от пенсионери с разни забавени движения и келеши рейсари дето взели книжки "оня ден".... незнам какви мерки трябва да се взимат за такива хора....
              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

ей такъв джип ши си купя!!! ми то нищо му нема!п.п. продавам пунтотоооооо....
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                  п.п. продавам пунтотоооооо....
                  Пунтуту ве, кво пунто?! Гoрките хора, ако чакат от гражданската са умрели прави.
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

И Сивика е доста зле, като се има предвид, че е новичък. Никога не може вече да стане същия. А джипа кво да му има като има ролбар?
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Тоз с тоя теракан има два педала в краката си и да ги обърка.

Коментар

Педала на спирачката хем е голям колкото пода на колата да го ева... Ама пенсионерска работа - градския писал, че е на 45-50, според мен е поне на 55-60 - особено ако е тоя с белия шушляк на снимката. Взимат му книжката директно. И го карат да плати кеш всички щети.
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Докато гледах снимките ..и тръпки ме побиха за тоя Сивик.. :D ..
                          Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                          Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Не знам за вас пичове, но ако детето ми беше на около и тоя го направи това пред очите ми, вадя ножа от колата и публично му режа главата на капака на джипа. После я го лежа я не.

Коментар

mnpenchev написа:
                              Не знам за вас пичове, но ако детето ми беше на около и тоя го направи това пред очите ми, вадя ножа от колата и публично му режа главата на капака на джипа. После я го лежа я не.
                              Само главорези са се събрали в тоя форум...
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

ама видехте ли човека със Сивик-а как културно си е прибрал страничните огледала, са не ги заметне некой, пък то....
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X