Plastex написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Варна-авто меле на Лучано
Collapse
X
-
Абе всеки от нас е имал произшествие все някога на паркинг или докато е маневрирал,ама този човек леко се пооля,на живо беше фрапираща картинка просто....Не стига че има такива хора,които хич ги няма в карането и не могат грам да си преценят колата и габаритите,ами на всичкото отгоре точно тези хора се качват във възможно най-големите коли...този сега ако беше с някое Пунто примерно,щетите щяха да бъдат далеч по-малко.Относно за потърпевшите,по принцип неговата гражданска трябва да изплати техните щети,но когато са толкова много силно се съмнявам да другите ще видят някакво обезщетение,застрахователната компания просто меко казано ще се направи на ударена.....
Коментар
-
ужас .... и на мен ми е мн чудно как е успял да ги помете така.добре че е нямало хора , скивайте как са намелни колите , а си представете някой дете или по-възрастен човек да е някаде си между колите.направо не ми се мисли.. .аман от пенсионери с разни забавени движения и келеши рейсари дето взели книжки "оня ден".... незнам какви мерки трябва да се взимат за такива хора....Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Педала на спирачката хем е голям колкото пода на колата да го ева... Ама пенсионерска работа - градския писал, че е на 45-50, според мен е поне на 55-60 - особено ако е тоя с белия шушляк на снимката. Взимат му книжката директно. И го карат да плати кеш всички щети.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
mnpenchev
Не знам за вас пичове, но ако детето ми беше на около и тоя го направи това пред очите ми, вадя ножа от колата и публично му режа главата на капака на джипа. После я го лежа я не.
Коментар
-
mnpenchev написа:Не знам за вас пичове, но ако детето ми беше на около и тоя го направи това пред очите ми, вадя ножа от колата и публично му режа главата на капака на джипа. После я го лежа я не.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар