Вървя си днес към магазин Мамбо и на паркинга пред магазина отдалеч ми прави впечатление силно присъствие на хора снимащи нещо,пътна помощ и няколко патрулки.С опулените си очи съзрях това "паркинг" ПТП.Хората говореха,че софийския джип Хюндай е получил повреда в спирачките и сам е подал пълна газ(джипа е автомат),в следствие на което се забива и отнася 6-7 паркирани автомобила и един джип,включително и няколко доста големи саксии.Интересното е,че въпреки повредата допринесла за катастрофара,полицаите позволиха на собственика да запали и да маневрира отново,за да се отмести и да опишат всички щети....Ако наистина беше такава повредата на автомобила му едва ли щяха да му позволяват да го пали отново,според мен нещо се е шашнал и е объркал педалите,собственика беше видимо на около 45-50 години със жена си и двете си деца.Също интересно е,че 20тина метра ако не и по-малко зад джипа има бариера през която се пропуска всеки автомобил след като си е взел от автомата талонче,незнам просто за това разстояние как е ускорил толкова много,че така да разхвърли всики спрели коли,огромен късмет,че не е пострадал някой човек,защото там е доста засилено присъствието на хора и пешеходци минаващи покрай паркиралите коли...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Варна-авто меле на Лучано
Collapse
X
-
Гати и идиотщинатаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
vital написа:Най-вероятно пак става въпрос за "бъркане" на предалите...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
BoZZanI написа:Направо им съчувствам на хората с Астрата и Акцента, че при тях видимо е най-зле. Тва е било последното паркиране на тея коли, много са зле...Пак казвам поставям се на мястото на собствениците и ми се доплаква.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
batproho написа:vital написа:Най-вероятно пак става въпрос за "бъркане" на предалите...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар