Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Форум България набира членове!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Форум България набира членове!

Бъдете членове на ФФБ, заслужава си!http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=47149
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Аз имам въпрос: Попълних такъв формуляр на пролетната среща на яз.Батак. И не получих никакъв отговор. Нито отказ , нито че ме приемат. Казаха ми, че разглеждате кандидатурите на определено време и тогава ще бъда уведомен за решението. Някой от вас ще вземе ли отнощение по запитването ми?
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

Коментар

Re: Фиат Форум България набира членове!

GTipo написа:
      Бъдете членове на ФФБ, заслужава си!http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=47149
      Аз съм си приготвил ЗАЯВЛЕНИЕТО и сега на срещата на Бачо Киро ще го подам при някой от Главнокомандаващите, ако не е задължително да се изпрати на посочения адрес ?
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

z_sutrov написа:
        Аз имам въпрос: Попълних такъв формуляр на пролетната среща на яз.Батак. И не получих никакъв отговор. Нито отказ , нито че ме приемат. Казаха ми, че разглеждате кандидатурите на определено време и тогава ще бъда уведомен за решението. Някой от вас ще вземе ли отнощение по запитването ми?
        А ти пълноправен или непълноправен член искаш да си?Ако е за непълноправен (без право на глас) - веднага може да стане. На кой си дал формата?Пиши ми на лични да изясним нещата.Принципно трябва да имаме подобна форма за да можем да картотекираме членовете си.Ако може тази форма да стигне до мен и по друг начин - също може!Моля на формата да отбележите какъв тип членство искате.Знам че няма такова поле, но най-отдолу - също става.

Коментар

В мен има 4 /четири/ заявления - Predatorst, fihi, Bavareca и ogi28.

Коментар

Kuku написа:
            ogi28b.
            С мойто заявление няма проблеми , одавна си имам членска карта, да не говорим, че вече няколко пъти си ползвах отстъпките

Коментар

Kuku написа:
              В мен има 4 /четири/ заявления - Predatorst, fihi, Bavareca и ogi28.
              Точно ти ми даде формуляр в кръчмата и го попълних. Тогава ти носех и заявление от Бавареца. Сутринта понеже трябваше да тръгвам рано и се разбрахме заявлението на Бавареца да ти го оставя на чистачката. Даже има снимка в галерията как ти е под предната чистачка.
              Ex.Opel Astra

Коментар

Да, това си го спомням прекрасно, но въпроса е, че заявлението ти не е в мен Ако не се лъжа от чистачката ми го беше прибрал Илко!

Коментар

Не е ясно как се плаща членския внос. Дайте сметка.
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Сметката е тази:IBAN: BG32 CECB 9790 1097 9687 00 BIC code: CECB BGSF При банка: ЦКБ АДОснование за плащане: Членски вносПри добоването си ще получите достъп до скрития раздел, и ЛС че можете да ползвате привилегиите!Изчакайте ЛС-то!

Коментар

Да наистина спомням си за това заявление. Сутринта го взех от стъклото на Kuku (за да не се загуби).После мисля че го дадох на някой от ръководството ама на кой ...А и моите спомени бяха че заявлението беше само едно - на Bavareca.

Коментар

На Bavareca го взех аз на вечерята - то беше попълнено.Другото се е изпарило Нищо, ще реагираме адекватно към колегата - няма проблем!

Коментар

Kuku написа:
                          На Bavareca го взех аз на вечерята - то беше попълнено.Другото се е изпарило Нищо, ще реагираме адекватно към колегата - няма проблем!
                          Не точно обратното:аз попълних за мене в кръчмата, а на Бавареца беше оставено на чистачката ти. Ама споко. Ще попълним друго.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

Ъъъъъъъъъ....... А сега де Няма значение - няма и проблем.В сряда ще има отговор и той ще бъде положителен!

Коментар

По нета не приемате ли членове .Нямам време и възможност да принтирам бланката, а бих желал да плащам членски внос и да получа карта

Коментар

Working...
                              X