Бъдете членове на ФФБ, заслужава си!http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=47149
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Форум България набира членове!
Collapse
X
-
Аз имам въпрос: Попълних такъв формуляр на пролетната среща на яз.Батак. И не получих никакъв отговор. Нито отказ , нито че ме приемат. Казаха ми, че разглеждате кандидатурите на определено време и тогава ще бъда уведомен за решението. Някой от вас ще вземе ли отнощение по запитването ми?Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
-
Re: Фиат Форум България набира членове!
GTipo написа:Бъдете членове на ФФБ, заслужава си!http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=47149Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
z_sutrov написа:Аз имам въпрос: Попълних такъв формуляр на пролетната среща на яз.Батак. И не получих никакъв отговор. Нито отказ , нито че ме приемат. Казаха ми, че разглеждате кандидатурите на определено време и тогава ще бъда уведомен за решението. Някой от вас ще вземе ли отнощение по запитването ми?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Kuku написа:В мен има 4 /четири/ заявления - Predatorst, fihi, Bavareca и ogi28.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Сметката е тази:IBAN: BG32 CECB 9790 1097 9687 00 BIC code: CECB BGSF При банка: ЦКБ АДОснование за плащане: Членски вносПри добоването си ще получите достъп до скрития раздел, и ЛС че можете да ползвате привилегиите!Изчакайте ЛС-то!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Kuku написа:На Bavareca го взех аз на вечерята - то беше попълнено.Другото се е изпарило Нищо, ще реагираме адекватно към колегата - няма проблем!Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар