Даже и поведохме
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
България - Черна Гора да вземем да бием а?
Collapse
X
-
ogi28b написа:Евала на Радостин!Е кой е виновен, баце? Аз ли ? Или ти? Нали треньора определя тактиката? Да не би Бербатов да е слаб футболист ? Или Стилян, или Мартин ? Бербатов понеже е много слаб, виж къде е , а Стилян дори е капитан на чуждестранен отбор, и то английски Това освен на Любо Пенев, не се е удавало на никой май, а? За мене - освен категорично безумно слабата игра на Котев, огромна вина за гола има вратаря. Те вече ги проучват преди мач - ако вратар е играл в левски - удар от 30 метра е като дузпа за нападателите.
Коментар
-
Второто полувреме играхме по-прилично, но за мен като цяло показахме стихиен футбол. Аз не видях стил и идея в играта ни. Ако не беше голът, отбелязан след края на първото полувреме и пресилената дузпа, както и няколко добри намеси на Иванков, можехме и да загубим. Вероятно за пореден път няма да сме на финалите, защото шансовете ни са в областта на фантастиката. Но докато ги има, не пречи да си помечтаем.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
Каквото беше - беше. ЮАР пред телевизора ще го еидим само! Все пак - типично по български, изпуснахме питомното и ще гоним дивото. Дори и да бием Италия - файда никаква.А тези голове на Каладзе ме озадачават малко. Мисля, че са му превели миналата седмица предварително заплатите за 1 година напред...
Коментар
-
4 гола не си спомням откога не сме вкарвали...По-лесно ми е да си спомня като сме инкасирали 4,5 даже и 6 от сърбите.Честито на момчетата и дано най-сетне си повярват че са отбор.Аз да си призная първото полувреме смених на Диема да гледам Англия и пропуснах гола на Кишишев, защото не ми се вярваше наще да направят каквото и да било с тая игра.п.п. Тоя смешник Котев дано не го връщат повече или поне не като титуляр.FoRzA ItaliA
Lancia Delta HPE
ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части
Коментар
-
браво,че най-сетне изиграха едно добро полувреме и победиха!Само не разбрах едно,как един играч прави серия слаби мачове,1 година не вкарва гол и в момента ,в който най-сетне игра малко по-добре и вкара и пак почнахте да се превъзнасяте по него??? Не е нормално това,свалете червените очила и погледнете реално на нещата...Защитата ни в централната си зона е най-слабата за всички времена...в централната зона един Стилян Петров не стига,Янков кога ще изиграе един силен мач не ми е ясно...Бербатов се влачи по терена...Мартин е изгубил бързината и взривността си,без тях той е един средностатистически фотбалер и дори хъса с който играе е поизчезнал...Телкийски избухва от време на време,но не му се дава шанс да играе постоянно,Благой ако играе на 70 % от това което прави в Терек ще е супер....Нашите играят слабо и не заслужават класиране...как,с какви аргументи ще победят Италия? Ако се хванат и дадат 1000% от себе си,знам,че ще го направят,защото ИМАТ възможности,но защо не ги показват на национално ниво не ми го побира ума...Замислете се само,нормнално ли е Тинката ,който е на толкова години да е сред най-силните на терена? Къде са младите,защо се влачат? За мен трябва да се опита Радостин да се постави в центъра на защитата или като опорен халф!!! Със умението си да се пласира там ще е изключително полезен,а в зоната на бековете имаме достатъчно добри момчета...И Минев и Миланов и Манолев се справят добре. Ако заздравят защитата и някой в зоната на опорния халф стабилно спира атаките на противника мисля,че в нападение ще ни се отдават достатъчно шансове...а ако Мартин Петров се съвземе(за мен проблема му е по-скоро психологически) и Бербатов се постарае малко повече(възможности всички знаем,че има) мисля,че поне могат да опитата да използват възможностите си докрай. При една победа над Италия,имаме реален шанс да заемем второто място,вземайки останалите си два мача до края!!!ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар