Колеги, пускам темата за едно обединение...отвреме навреме си трябва маалко адреналин!В този смисъл ме интересува дали някой от вас има познати или действа по следните спортове:1. Трекинг - планинско ходене2. Рафтинг - плаване с лодки3. Скайдайвинг - парашутизъм4. Маунтин байк - планинско колоездене5. Дайвинг - гмуркане6. Сноубординг - пързаляне с бордНепрекъснато си търся съмишленици, и ако има начин за някоя далаверка....пишете!В момента се търси начин за взимане на сертификат за гмуркане - 500лв за курс ми се видяха доста!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли маниаци на екстремни спортове?
Collapse
X
-
profit
По т.1 - разхождам се само до Черни връх от време на време.По т.3 или по точно около нея - от доста време съм се запалил по мотоделта планеризъм. Преди 7-8г. отблизо съм виждал делтапланер с двигател от трабанче Не че сега няма фабрични изпипани отвсякъде, но пусти $. Та по същество- аз имам двигателя и за в бъдеще ама незнайно кога мисля да се сдобия и с планера, после един курс искарвам и така
Коментар
-
Humppa
Точка 1! Силно казано де. Фен съм на трекинга, за мен няма по-голям фън от дълъг преход и изкачване на връх в зимни условия. Но съм истински фен на високопланинското катерене, което за мен ще си остане само химера......Едиствена мечта - Еверест!Реално дистижими за мен цели - Мон Блан и Елбрус, след години!
Коментар
-
Планинско ходене и маунтин байкAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Трябва да се съберем за едно ходене на някъде, например в рила има чудни маршрути...Какви пари е тандема за планеризъм? Чувах нещо от сорта на 100лв на пускане, в Шамбала.Другата идейка е за колела, слагаме багажниците на колите, броните и...сборен пункт?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Явор Митев
Твърд и непоколебим по т.1Останалите са химера за мен. Жоро, почти всяка седмица се организират съботно-неделни туристически планинарствания. Аз ги разредих, откакто се роди дъщеря ми, но мога да те свържа с компанията. Всички са планинари-екстремисти....
Коментар
-
ГТипо,Изпуснал си Фрийстал на Ски. Миналата зима се качих и на Сноуборд, интересно е, но пък ми е нудобно, вързани са ти двата крака и да не падаш само, че... Друго си е на ските. Поне на мен ми харесва повече. А за гмуркането - лудница! На летния курс като бях, преди да си срежа крака, направихме едно гмуркане малко по-навътре. Ама с шнорхели само и на около 3-4 метра дълбочина. Пак е нещо. Беше много готино. Неприятното от цялата работа беше след това - яко вода от синусите...NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Kuku, всеки то тези спортове може да е екстремен, в зависимост от условията. Пусни се с байка в парка и не е екстрем, пусни се под симеоновския лифт и ще видиш дали не е.Ски фриистайла не е за мен, особено тези с миниските...самоубиици!Миналата зима лежах една седмица със спукана вена, и ожулен целия след един фал с борда.От самолет съм скачал, тандем.Надявах се някой да хелпне за гмуркането.За байка да не говорим...сега си взех ризницата, да няма повече фалове, но и вилката след последното планинско не е много добре...exr pro, търся си свестен байкар щот ми изпуска въздух! да знаете за някой? Казаха ми че е била при един пич, Маншона...аз я водих при едни пичове от един магазин до нас, Jester. Пак изпуска, и леко омаслява май. Ама ми казаха да не правя джъмпове. Че аз за кво съм я взел?!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар