Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли маниаци на екстремни спортове?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има ли маниаци на екстремни спортове?

Колеги, пускам темата за едно обединение...отвреме навреме си трябва маалко адреналин!В този смисъл ме интересува дали някой от вас има познати или действа по следните спортове:1. Трекинг - планинско ходене2. Рафтинг - плаване с лодки3. Скайдайвинг - парашутизъм4. Маунтин байк - планинско колоездене5. Дайвинг - гмуркане6. Сноубординг - пързаляне с бордНепрекъснато си търся съмишленици, и ако има начин за някоя далаверка....пишете!В момента се търси начин за взимане на сертификат за гмуркане - 500лв за курс ми се видяха доста!
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

За точки 2 и 3, ако има някой който ги практикува - Искам да ме води с него ... Мноо ми се скача с парашут дагоева ...
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

По т.1 - разхождам се само до Черни връх от време на време.По т.3 или по точно около нея - от доста време съм се запалил по мотоделта планеризъм. Преди 7-8г. отблизо съм виждал делтапланер с двигател от трабанче Не че сега няма фабрични изпипани отвсякъде, но пусти $. Та по същество- аз имам двигателя и за в бъдеще ама незнайно кога мисля да се сдобия и с планера, после един курс искарвам и така

Коментар

Точка 1! Силно казано де. Фен съм на трекинга, за мен няма по-голям фън от дълъг преход и изкачване на връх в зимни условия. Но съм истински фен на високопланинското катерене, което за мен ще си остане само химера......Едиствена мечта - Еверест!Реално дистижими за мен цели - Мон Блан и Елбрус, след години!

Коментар

Планинско ходене и маунтин байк
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Трябва да се съберем за едно ходене на някъде, например в рила има чудни маршрути...Какви пари е тандема за планеризъм? Чувах нещо от сорта на 100лв на пускане, в Шамбала.Другата идейка е за колела, слагаме багажниците на колите, броните и...сборен пункт?

Коментар

Твърд и непоколебим по т.1Останалите са химера за мен. Жоро, почти всяка седмица се организират съботно-неделни туристически планинарствания. Аз ги разредих, откакто се роди дъщеря ми, но мога да те свържа с компанията. Всички са планинари-екстремисти....

Коментар

точка 1 - да ,ама с мотор или атв :D точка 2 -2 пъти на струма преди време ,не ми хареса много точка 3-скачал съм с бънджи не ми се скача повече,най-вероятно и с парашут 1 път само ще скоча.точка 4- тц точка 5-само ски и само шуссссссссоще точки трябва да има .
                фиатче Браво 2.0

Коментар

Жоре, че ко им екстремното на тез спортове бря?! Виждам само два, мааааааксимум три (с повече фантазия) екстремни спорта....

Коментар

ГТипо,Изпуснал си Фрийстал на Ски. Миналата зима се качих и на Сноуборд, интересно е, но пък ми е нудобно, вързани са ти двата крака и да не падаш само, че... Друго си е на ските. Поне на мен ми харесва повече. А за гмуркането - лудница! На летния курс като бях, преди да си срежа крака, направихме едно гмуркане малко по-навътре. Ама с шнорхели само и на около 3-4 метра дълбочина. Пак е нещо. Беше много готино. Неприятното от цялата работа беше след това - яко вода от синусите...
                    NOW: ???
                    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Щот се различават от шахмата. Преди бях пещерняк,но сега нищо и футбол немога заради тъпата коленна връзка.А килцата се трупа ли трупат.

Коментар

6. Сноубординг

Коментар

Kuku, всеки то тези спортове може да е екстремен, в зависимост от условията. Пусни се с байка в парка и не е екстрем, пусни се под симеоновския лифт и ще видиш дали не е.Ски фриистайла не е за мен, особено тези с миниските...самоубиици!Миналата зима лежах една седмица със спукана вена, и ожулен целия след един фал с борда.От самолет съм скачал, тандем.Надявах се някой да хелпне за гмуркането.За байка да не говорим...сега си взех ризницата, да няма повече фалове, но и вилката след последното планинско не е много добре...exr pro, търся си свестен байкар щот ми изпуска въздух! да знаете за някой? Казаха ми че е била при един пич, Маншона...аз я водих при едни пичове от един магазин до нас, Jester. Пак изпуска, и леко омаслява май. Ама ми казаха да не правя джъмпове. Че аз за кво съм я взел?!

Коментар

точка 3 - скайдайвинг - парашутизъм - аз тва практикувам от 1995.

Коментар

willow75bg написа:
                              Щот се различават от шахмата. Преди бях пещерняк,но сега нищо и футбол немога заради тъпата коленна връзка.А килцата се трупа ли трупат.
                              оперирай я ,че на дърти години ше окуцееш
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                              X