Колеги, не оставяйте нищо в колите си, ако паркирате там! Днес през деня, разбиха моята и задигнаха радиото с панела, който беше скрит в джоба на гърба на предната седалка. Никъде на друго място не беше пипано- жабка, подлакътник и тн, което ме навежда на мисълта, че доста чинно са наблюдавали докато паркирам и съм в автомобила кое и къде се държи. Там е доста оживено и явно наглостта им прехвърля вече всякъкви граници.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазете си автомобилите в района на Медицинска академия.
Collapse
X
-
Районът в голям радиус около НДК е популярен с подобни кражби. Предишната ми кола я отваряха два пъти, на бившо гадже колата разбиха по същия начин, като при теб, и на колеги изпокрадоха една камара плеъри. Тъпо е да ти кажа, но едва ли вече ще оставяш панела си в колата... аз моят винаги го взимам с мен. Е... гаранция, че няма да ме претарашат контролно и от злоба да изтръгнат плеъра без панел няма, само да се надявам на късмет!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Ще го изкъртят, защото когато отидеш да си вземеш парите от каското ти искат панела, същият тоя панел с продава след това на въпросните лица Системата е стара и бачка доста добре. А не го нося със себе си, защото едно че нямам къде второ, че смятах, че там поради това, че е доста оживено по цял ден никой няма да помисли и за такова нещо Аз съм си виновен- да. Както и аз съм си виновен, че търпя тая свинщина все още, но да видим до кога. Както и да е, не пуснах това за да се оплаквам, а чисто и просто да ви предупредя от най- приятелски чувства
Коментар
-
"Сега си имам само панела. Ако, ще ти свърши работа, да ти го подаря."Ха-ха, и аз си пазя един панел от Kenwood, мизерници смотани.Само дето културно си 6яха отключили колата, та поне се разминахсъс счупените стъкла и т.н.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Явор Митев
Коментар
-
За касетофони които се монтират в стандартно гнездо винаги има риск. Мислил съм си дали има такива касетофони които се монтират в колата и нямат панел. Да се управляват само с дистанционно. Касетофонът да е монтиран на мястокъдето не се вижда.Като мярка против кражба - може да се напръска малко със спрей - син, зелен, оранжев или нещо друго. Важно е ако се открадне да е непродаваем. И това да се вижда през прозореца. Имам впечатление че на оживени места много често има кибици които чакат някой заплес и като се появи такъв - веднага заработват.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
Колега wazmo благодаря ти за предложението, но панели имам за сега 2, плеарчето бе БЕКЕР и с друг панел различен от неговия няма да тръгне, но благодаря за желанието Явка, за сефте ми е, ама за тази календарна година. Иначе ми е за трети път. Всичките коли си ги обичам и доста кофти ми става, когато някой направи такава свинщина, още повече, че алармата е свирела и не ги е притеснило кой, знае колко това. Както и да е, аз пари за ново ЦД ще изкарам, но той не се знае до кога ще изкарва по този начин....
Коментар
-
кола
И на Дедото преди 2 години строшиха ключалката и взеха 2 говорителчета /който в кнрад са 3 лв / на стара ЛАДА.на мен ми строшиха 2 те ключалки и ми взеха CD което в заложна и 5 лв нама да дадат щото от тях го купих за 30сега само със старо радио и дано не пипат апък ако си с друг № от провинцията в този район си потенциален клиент на тези където /взимат/ цялата кола.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:И на Дедото преди 2 години строшиха ключалката и взеха 2 говорителчета /който в кнрад са 3 лв / на стара ЛАДА.на мен ми строшиха 2 те ключалки и ми взеха CD което в заложна и 5 лв нама да дадат щото от тях го купих за 30сега само със старо радио и дано не пипат апък ако си с друг № от провинцията в този район си потенциален клиент на тези където /взимат/ цялата кола.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:...апък ако си с друг № от провинцията в този район си потенциален клиент на тези където /взимат/ цялата кола.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Аз обитавам квартала на мед. Академия от 1.3 години с кола, която стой паркирана в улицата до офиса ми ..... До сега не знаех, че се води крадлив квартал тука... но всеки път като паркирам колата демонстративно вадя панела взимам ги с кутията и нещата ми слизам заключвам колата проверявам всяка врата ала бала.... и чак когато съм отвън да се вижда добре прибирам панела в кутийката и после в джоб/чантичка зависи как съм облечен....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар