Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазете си автомобилите в района на Медицинска академия.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Пазете си автомобилите в района на Медицинска академия.

    Колеги, не оставяйте нищо в колите си, ако паркирате там! Днес през деня, разбиха моята и задигнаха радиото с панела, който беше скрит в джоба на гърба на предната седалка. Никъде на друго място не беше пипано- жабка, подлакътник и тн, което ме навежда на мисълта, че доста чинно са наблюдавали докато паркирам и съм в автомобила кое и къде се държи. Там е доста оживено и явно наглостта им прехвърля вече всякъкви граници.

    #2
    Кофти, пак изгладняха
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

    Коментар


      #3
      Районът в голям радиус около НДК е популярен с подобни кражби. Предишната ми кола я отваряха два пъти, на бившо гадже колата разбиха по същия начин, като при теб, и на колеги изпокрадоха една камара плеъри. Тъпо е да ти кажа, но едва ли вече ще оставяш панела си в колата... аз моят винаги го взимам с мен. Е... гаранция, че няма да ме претарашат контролно и от злоба да изтръгнат плеъра без панел няма, само да се надявам на късмет!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

      Коментар


        #4
        Ще го изкъртят, защото когато отидеш да си вземеш парите от каското ти искат панела, същият тоя панел с продава след това на въпросните лица Системата е стара и бачка доста добре. А не го нося със себе си, защото едно че нямам къде второ, че смятах, че там поради това, че е доста оживено по цял ден никой няма да помисли и за такова нещо Аз съм си виновен- да. Както и аз съм си виновен, че търпя тая свинщина все още, но да видим до кога. Както и да е, не пуснах това за да се оплаквам, а чисто и просто да ви предупредя от най- приятелски чувства

        Коментар


          #5
          Не се заяждам но старите хора имат една прикаска ,народа огладня а гладът е по силен от тока!
          преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

          Коментар


            #6
            Лошо, колега. Преди доста години в този район (пред 20то соу) посред бял ден ми разбиха колата (тогава Лада). Сега си имам само панела. Ако, ще ти свърши работа, да ти го подаря.
            FIAT Marea ex
            FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
            Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

            Коментар


              #7
              "Сега си имам само панела. Ако, ще ти свърши работа, да ти го подаря."Ха-ха, и аз си пазя един панел от Kenwood, мизерници смотани.Само дето културно си 6яха отключили колата, та поне се разминахсъс счупените стъкла и т.н.
              Ex Fiat 126P
              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
              Alfa Romeo 147 1.6 TS
              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

              Коментар


                #8
                Колега, що си мисля, че това не ти е за сефте. Май беше публикувал и преди снимки...или греша!!!

                Коментар


                  #9
                  За касетофони които се монтират в стандартно гнездо винаги има риск. Мислил съм си дали има такива касетофони които се монтират в колата и нямат панел. Да се управляват само с дистанционно. Касетофонът да е монтиран на мястокъдето не се вижда.Като мярка против кражба - може да се напръска малко със спрей - син, зелен, оранжев или нещо друго. Важно е ако се открадне да е непродаваем. И това да се вижда през прозореца. Имам впечатление че на оживени места много често има кибици които чакат някой заплес и като се появи такъв - веднага заработват.
                  Bravo 1.6 / 16

                  Коментар


                    #10
                    Колега wazmo благодаря ти за предложението, но панели имам за сега 2, плеарчето бе БЕКЕР и с друг панел различен от неговия няма да тръгне, но благодаря за желанието Явка, за сефте ми е, ама за тази календарна година. Иначе ми е за трети път. Всичките коли си ги обичам и доста кофти ми става, когато някой направи такава свинщина, още повече, че алармата е свирела и не ги е притеснило кой, знае колко това. Както и да е, аз пари за ново ЦД ще изкарам, но той не се знае до кога ще изкарва по този начин....

                    Коментар


                      #11
                      Баси боклуците. Да му счупиш ръцете му е малко.
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

                      Коментар


                        #12
                        кола

                        И на Дедото преди 2 години строшиха ключалката и взеха 2 говорителчета /който в кнрад са 3 лв / на стара ЛАДА.на мен ми строшиха 2 те ключалки и ми взеха CD което в заложна и 5 лв нама да дадат щото от тях го купих за 30сега само със старо радио и дано не пипат апък ако си с друг № от провинцията в този район си потенциален клиент на тези където /взимат/ цялата кола.
                        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

                        Коментар


                          #13
                          Re: кола

                          kluchar написа:
                          И на Дедото преди 2 години строшиха ключалката и взеха 2 говорителчета /който в кнрад са 3 лв / на стара ЛАДА.на мен ми строшиха 2 те ключалки и ми взеха CD което в заложна и 5 лв нама да дадат щото от тях го купих за 30сега само със старо радио и дано не пипат апък ако си с друг № от провинцията в този район си потенциален клиент на тези където /взимат/ цялата кола.
                          Кажи къде е това да отида да си паркирам моята. Без това е с каско за 5600лв. , а едва ли някой ще ми наплати толкова ако трагна да я продавам. Даже като бонус може и да им напалня резервоара.
                          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                          Ex.Opel Astra

                          Коментар


                            #14
                            Re: кола

                            kluchar написа:
                            ...апък ако си с друг № от провинцията в този район си потенциален клиент на тези където /взимат/ цялата кола.
                            Коце, крадат ли се и фиати ? Съвсем сериозно питам, никога не съм чувал за откраднат фиат. И аз като колегата по-горе се ослушвам някой да ми я открадне - 5700 лв. ми е каското :D .А иначе конкретно по темата, още преди половин година четох статия, че най-честите кражби вече стават на големите безплатни и неохраняеми паркинги пред болници и хипермаркети. Даже си имат и технология - първо уж случайно се подритва гумата да се пробва за аларма. След това се пипа капака и ако е студен, значи човекът си е зарязал колата на безплатен паркинг и вероятно е далече.
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

                            Коментар


                              #15
                              Аз обитавам квартала на мед. Академия от 1.3 години с кола, която стой паркирана в улицата до офиса ми ..... До сега не знаех, че се води крадлив квартал тука... но всеки път като паркирам колата демонстративно вадя панела взимам ги с кутията и нещата ми слизам заключвам колата проверявам всяка врата ала бала.... и чак когато съм отвън да се вижда добре прибирам панела в кутийката и после в джоб/чантичка зависи как съм облечен....

                              Коментар

                              Working...
                              X