От началото на 2007г. съм на сегашната си работа, но докога ли? Преди бях 1,5 години на едно място и това е серозния ми трудов стаж занапред ще видим.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От колко време сте на сегашната си работа ?
Collapse
X
-
profit
От 7 години. Не мога кой знае колко да се похваля, но не мога и да се оплаквам много. Предимството е, че е близо до нас (15 мин. пеша) и е държавна. Недостатъци - ...
Коментар
-
Повече от 2 години. Ама бачкам и в още една фирма. Не ми остава много свободно време. Понякога възникват и допълнителни неща. Налага ми се да отклонявам ангажименти. Харесвам си работата. Бачкам това което разбирам и имам възможност допълнително да се квалифицирам. Останалото вече е да успявам да си организирам времето. Удоволствието е не толкова в заплатата ами да работиш с коректни хора и в такава среда която те мотивира да даваш максималното от себе си. От друга страна истината е че съм имал изключително трудни моменти. Мисля че най-важното е човек да не се шашка и да търси възможности. И да се подготвя за момента в който шансът ще мине покрай него. И като дойде моментът да не се заплесва настрани.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
След 8 дни правя 3 години. Иначе по темата имаше интересно проучване проведено в Европа и САЩ. Средно в Европа един човек се задържаше около 3 години на едно работно място, в САЩ 5г. В което има смисъл най-малкото ти писва от монотонността (б*хти думата, дали въобще се пише така ), хората и управлението.
Коментар
-
Аз правя точно 1 г. като изтече септември. Мотивиран съм да, защото има накъде да раста. Харесва ми структурата и дейността с която се занимава."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Декември ще станат 8 години на едно и също бюро, макар и работата доста да се промени, а с това и отговорностите ми.Колегите са почти същите - много малки промени.Засега съм доволен - по натам - ще видим.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
snake написа:добре че кампютрите имат свойството да се чупят, а и задклавиатурните устройства също не слушат и правят бели, та ми отварят по малко работа
Коментар
-
На тази работа съм от 2,5г. Не ми харесваше кой знае колко ама е държавна и на смени(хванах се да върви някакъв стаж). Имах време и за час-мака откъдето ми идваха основните доходи. За съжаление както при Immortal , така и при мене часното секна заради кризата. Сега попринцип се озъртам за нещо по-добро ама нещо не се търсят много ел.инженери.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
На тази работа съм вече 15 години. В началото ми беше интересно, имах какво да уча, можех да се развивам и бъдещето ми беше розово, чисто и безприпятствено. Развих се, научих се, реализирах се и стигнах... тавана . Започнах с работни дрехи и малки отговорности, вече съм зад бюро с чисти дрехи и големи отговорности и вече знам, че преди десетина години ми беше по-гот, защото имах цели. Сега вече не. Обезверен съм, разбрах, че не всичко което лети се яде и не всичко, което върви се е*е. Бях по-млад - сега усещам, че съм загърбил другите неща и времето ми за наваксване привършва...Та с две думи - не изпитвам вече удоволетворение от работата си, но и за друга реализация съм позакъснял ми се струва.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:На тази работа съм вече 15 години. В началото ми беше интересно, имах какво да уча, можех да се развивам и бъдещето ми беше розово, чисто и безприпятствено. Развих се, научих се, реализирах се и стигнах... тавана . Започнах с работни дрехи и малки отговорности, вече съм зад бюро с чисти дрехи и големи отговорности и вече знам, че преди десетина години ми беше по-гот, защото имах цели. Сега вече не. Обезверен съм, разбрах, че не всичко което лети се яде и не всичко, което върви се е*е. Бях по-млад - сега усещам, че съм загърбил другите неща и времето ми за наваксване привършва...Та с две думи - не изпитвам вече удоволетворение от работата си, но и за друга реализация съм позакъснял ми се струва.
Коментар
-
При мен така се стекоха нещата, че за добро или лошо винаги съм работил на държавна работа - обиколих големите заводи в и около Пазарджик, минах и през банки и се кротнах на сегашната си работа. Най-невероятното предложение, което съм получавал, беше в сладките и мътни времена на лесни печалби, пирамиди и пр. неограничени възможности - 90-те години на миналия век. Получих предложение да оглавя една от никнещите като гъби частни банки в града. След една безсънна нощ бях спрян, едва ли не не ме пуснаха да изляза от нас жена ми и родителите ми, с техните стари, но здрави разбирания и се разминах с директорския пост. Едни от най-комичните случки, които са ми се случвали на работа, са свързани с това клиенти да ме смятат за охрана. Имах възможност да бъда и първия дилър на компютри и касови апарати в града, но и от това ме спря жена ми, за което още й натяквам периодично. Истински щастлив съм бил само на първата си работа - Завода за информационни носители в Драгор. Малко пари, но страхотен млад колектив, съревнование, постоянна спортсменска надпревара кой е по-добрия програмист, абе бяха славни времена. Винаги ще съм благодарен на първия си началник Васко Бараков, беше въпрос на чест да се знае, че си работил с него. Беше нещо като д-р Хаус, но в компютърния бранш. Никога след това не съм срещал толкова прозорлив и умен човек.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Rudi. Ведро, ведро, ама ми писна. Материално съм удоволетворен, но не изпитвам вече онова желание за усъвършенстване, което бута напред. Обезверен съм от тесногръдие, първичност, алчност, безкруполност и невежество, които от година на година ме заобикалят и задушават все повече и повече. Чувствам се безсилен да се боря с безхаберие. Иначе смея да твърдя, че все още не съм се оставил в ръцете на "кризата на средната възраст", но имам чувството, че и тя ще ме налегне скоро. Държат ме семейството и моята щерка, които съм пренебрегвал преди, заради този дето духа. Сега вече гледам да им се реванширам и това е най-важното за мен.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар