MartoModev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отново за кв.джамбази :((
Collapse
X
-
Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
-
evgeni85 написа:леле.... ти представяш ли си?...Такива ако ги барна и не знам какво ще направя в умопомрачението си
Коментар
-
мда, хубаво е да се мисли преди да се бие,стреля, реже и т.н Казвам това от опит(бой), щот после само разправии и проблеми с органите!п.с.Ама като се замисля срещу няколко човека при самозащита кво да правиш....бой наред разбира сеnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Не, никого няма да застрелвам, нямал съм това предвид.Няма човек, който да си признае, че се е опитвал нещо да открадне, собственика го е хванал и за наказание, понеже е благороден, само го е закарал да речем до някоя си хижа "Приста", на 2 километра от града.Не за друго, ами да се озори докато се прибере по шосето. Без да го бие, без даже да му се кара.Обаче видиш ли, 5 минути след това, докато се връщал, го срещнали непознати, но охранени роми, вързали го с лице към едно дърво и ... не използвали вазелин.Че и го снимали и залепили снимката на всички стълбове в квартала му..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Много е лесно да се дава акъл и да се мисли когато не е опрял ножа до кокала (не визирам никой, просто така според мен не може да се говори). По-добре на никой да не се случва, а на тези на които се е случило - искрено съжалявам и се надявам за скорошно преодоляване на проблема !Impossible is nothing !
Коментар
-
undermind написа:Много е лесно да се дава акъл и да се мисли когато не е опрял ножа до кокала (не визирам никой, просто така според мен не може да се говори). По-добре на никой да не се случва, а на тези на които се е случило - искрено съжалявам и се надявам за скорошно преодоляване на проблема !MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Suppish написа:undermind написа:Много е лесно да се дава акъл и да се мисли когато не е опрял ножа до кокала (не визирам никой, просто така според мен не може да се говори). По-добре на никой да не се случва, а на тези на които се е случило - искрено съжалявам и се надявам за скорошно преодоляване на проблема !
Коментар
-
undermind написа:Май не ме разбрахте колеги. Говоря, че е друго когато се прибираш, да видиш входната врата отворена и вътре всичко да е обърнато ! Първото нещо което изпитваш не е злоба и жажда за отмъщение, а страх и притеснение !
Коментар
-
Жив и здрав да си, колега ! И за да не стане много оффтопик, ще кажа за пореден път, че кражбите и престъпността зачестяват, защото и без това в нашата страна живеем постоянно на ръба на кризата, сега просто паднахме от него и докато не се качим пак на ръба, всеки да си отваря очите и да се пази !Impossible is nothing !
Коментар
-
И мойта красавица пострада- преди 3-4 месеца се бяха опитали да я крадат. Заварих я отключена с разбита ключалка и притворена врата, а вътре нищо не липсваше. Имах си ди, фотоапарат и един тон чудесии в жабката. Всичко си беше на мястото, така както аз съм го оставила. При тази гледка ми се обърна всичко, не краката ми се подкосиха ами не знам кво! След първоначалното стъписване адски се ядосах и псувах наред. Бях бясна на целия свят и най-вече на полицията, защото тази случка стана на ЦЕНТЪРА НА ГРАД ПЛОВДИВ !!! Къде е била шибаната патрулка дето като ме види гиздосана обикаля по 5 пъти, за да измисли кво да ме заговори?! Временно си реших проблема- изритах на татко кадилака (комбито) от гаража и пъхнах Пунтичко вътре. Но се чудя до кога ли?!Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар