колега, днес видях колата и нещо ми се преобърна, направо ми прилоша..... пп и ти си банишорец, значи... квартала стана много гаден, много черни братя, ама навсякъде... много крадат, многооо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отново за кв.джамбази :((
Collapse
X
-
Orcinus
emzo написа:VooDoo написа:Искам да използвам темата да попитам дали някой знае къде се продават по-надежни секретни болтове.
Коментар
-
BEX---GT написа:колега, днес видях колата и нещо ми се преобърна, направо ми прилоша..... пп и ти си банишорец, значи... квартала стана много гаден, много черни братя, ама навсякъде... много крадат, многоооFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
emzo написа:VooDoo написа:Искам да използвам темата да попитам дали някой знае къде се продават по-надежни секретни болтове.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
И аз да се включа в темата..Снощи откраднаха касетофона на един приятел от колата, като я бяха отключил, а не разбили!!!Той имаше навик да си оставя панела в жабката и да я заключва, но явно не помага - напротив, разбили са я много лесно и са го взели,Така, че внимавайте!!!Взимайте си всичко от колата!!!BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
И аз те видях днеска колега. Доста неприятна гледка.Имаше някъкъв човек, който продава джанти метални по 10 лв бройката, колкото да закърпиш положението.Аз съм в банишора, временно мога да ти услужа с мойта патерица и 4 болта. Може и още по един болт да извадя от мойте джанти.А болтовете поне оставили ли са ти, или и тях са задигнали?Викай полиция. Така или иначе си плащаш данъците, имаш право да ги викаш - това им е работата. Но е почти сигурно че няма да ти помогнат с нищо.А за каското до колкото знам, откарднати части не плащат. Без значение джанта, фар или огледало - може сам да си си ги откраднал и да искаш да ти дават парички. Плащат само за открадната кола.Ако ти се счупи джанта в катастрофа, би трябвало да ти платят. Ако се удариш в дупка и изкривиш джанта, може и да не ти я платят.Ако пишите иск за малка щета винаги пишете че е било на паркинг, иначе може да не ви дадат нищо. И не пишете оживени паркинзи пред магазини и др., щото ако снимат с камери, може да ви хванат че лъжете. Сигурно няма да се занимават чак толкова, но така съм чувал.Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
Сега като огледах снимките ми се стори че си местил колата, и пак си стои без гуми и джанти.Как я направи тази работа.Гледам освен фаровете, и мигачи , огледала и стопове си махнал.Слагай някъкви джанти и си я карай.Някой така си правят огледала, стопове и фарове, че да се чупят при вадене и да остават части от тях по колата, тогава застрахователя може да плати нещо.Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
Искренно съжелявам за случилото се!!! Изпитвал съм го лично и е толкова гнусно и отвратително, че ... . Секретите са да плашат точно тея, малките и "незнаещите". Обаче ако е човек ,който си вади хляба с това ... няма спасение. Дано по-бързо се съвземеш от шока, но пък е трябвало да извикаш полиция.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
От Банишора съм колеги и са ми задигнали джантите насред главната улица под лампата - нищо не ги плаши,миналата година там ми взеха и цялата музика за 700лв.! Полиция няма за какво да викам,цял ден да пиша документи и да ме занимават с глупости!Колата я преместих с рапатрак при майка ми в Надежда на сигурно и сега я давам за части,преобърна ми се нещо и не мога да карам пак тази кола,ще се мятам на нещо по-ново...италянско разбира се нема спасение с секрети,аларми и каскота....платен паркинг му е майката вече,50-60лв. и спиш спокойно!!!
Коментар
-
wazmo написа:Кофти, колега. В събота може да си ги познаеш на битакаsehnsucht написа:От Банишора съм колеги и са ми задигнали джантите насред главната улица под лампата - нищо не ги плаши,миналата година там ми взеха и цялата музика за 700лв.! Полиция няма за какво да викам,цял ден да пиша документи и да ме занимават с глупости!Колата я преместих с рапатрак при майка ми в Надежда на сигурно и сега я давам за части,преобърна ми се нещо и не мога да карам пак тази кола,ще се мятам на нещо по-ново...италянско разбира се нема спасение с секрети,аларми и каскота....платен паркинг му е майката вече,50-60лв. и спиш спокойно!!!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
ls1 написа:Що? Тези над 15 не крадат?Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
sehnsucht написа:От Банишора съм колеги и са ми задигнали джантите насред главната улица под лампата - нищо не ги плаши,миналата година там ми взеха и цялата музика за 700лв.! Полиция няма за какво да викам,цял ден да пиша документи и да ме занимават с глупости!Колата я преместих с рапатрак при майка ми в Надежда на сигурно и сега я давам за части,преобърна ми се нещо и не мога да карам пак тази кола,ще се мятам на нещо по-ново...италянско разбира се нема спасение с секрети,аларми и каскота....платен паркинг му е майката вече,50-60лв. и спиш спокойно!!!......1.8....16v.....1997....
Коментар
-
Винаги в подобни ситуации се информира полицията, колега! Това дали ще хванат извършителите, или не е друг въпрос, но поне това Престъпление се регистрира! После не се учудвайте, че престъпността спадала, а всъщност ни ошушкват все по-нагло! А "писането" не отнема повече от 10-15 минути. Преди време ми обраха старата кола пред блока. От двете и страни имаше също обрани коли. Само аз извиках полиция и вместо три грабежа бе регистриран един.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар