Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отново за кв.джамбази :((

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колега, днес видях колата и нещо ми се преобърна, направо ми прилоша..... пп и ти си банишорец, значи... квартала стана много гаден, много черни братя, ама навсякъде... много крадат, многооо
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Коментар

emzo написа:
      VooDoo написа:
      Искам да използвам темата да попитам дали някой знае къде се продават по-надежни секретни болтове.
      Ми май няма такива, отиди и си застраховай джантите, това е чатично решение на проблема.Все още има застрахователи предлагащи таз услуга.
      Е, ако имаш пълно каско защо трябва допълнително да застраховаш джантите? Каското не ги ли покрива? Моето е пълно, не ме карайте сега да треперя за джантите и аз

Коментар

BEX---GT написа:
        колега, днес видях колата и нещо ми се преобърна, направо ми прилоша..... пп и ти си банишорец, значи... квартала стана много гаден, много черни братя, ама навсякъде... много крадат, многооо
        В банишора има само един който краде ... един хърбав такъв ... един път го шамарих, но ако го видя пак няма само с тва да се размине ... Щу халогени им пораснаха крака ... А за банишора ... тия не са ник’ви ... имат страх ... ела в настоящия ми квартал да видиш за ко иде реч ... тука аз имам страх ... ега си мамата ...
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

emzo написа:
          VooDoo написа:
          Искам да използвам темата да попитам дали някой знае къде се продават по-надежни секретни болтове.
          Ми май няма такива, отиди и си застраховай джантите, това е чатично решение на проблема.Все още има застрахователи предлагащи таз услуга.
          Този секретен болт ми се струва по-сигурен от българските "ЕТЕ". Някой ако е виждал да се продава нещо подобно да пише.
          Прикачени файлове
          SEAT Leon Cupra 300
          Triumph Street Triple 765 R

Коментар

И аз да се включа в темата..Снощи откраднаха касетофона на един приятел от колата, като я бяха отключил, а не разбили!!!Той имаше навик да си оставя панела в жабката и да я заключва, но явно не помага - напротив, разбили са я много лесно и са го взели,Така, че внимавайте!!!Взимайте си всичко от колата!!!
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

леле .. ужас!!! моите джанти са с ориганлните болтове и до ся не съм с епритеснявал защото алармата ще се разпищи , а сега като каза че и ти имаш аларма ... гррр изтръпнах
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

И аз те видях днеска колега. Доста неприятна гледка.Имаше някъкъв човек, който продава джанти метални по 10 лв бройката, колкото да закърпиш положението.Аз съм в банишора, временно мога да ти услужа с мойта патерица и 4 болта. Може и още по един болт да извадя от мойте джанти.А болтовете поне оставили ли са ти, или и тях са задигнали?Викай полиция. Така или иначе си плащаш данъците, имаш право да ги викаш - това им е работата. Но е почти сигурно че няма да ти помогнат с нищо.А за каското до колкото знам, откарднати части не плащат. Без значение джанта, фар или огледало - може сам да си си ги откраднал и да искаш да ти дават парички. Плащат само за открадната кола.Ако ти се счупи джанта в катастрофа, би трябвало да ти платят. Ако се удариш в дупка и изкривиш джанта, може и да не ти я платят.Ако пишите иск за малка щета винаги пишете че е било на паркинг, иначе може да не ви дадат нищо. И не пишете оживени паркинзи пред магазини и др., щото ако снимат с камери, може да ви хванат че лъжете. Сигурно няма да се занимават чак толкова, но така съм чувал.
                Bravo JTD 105 '98

Коментар

Сега като огледах снимките ми се стори че си местил колата, и пак си стои без гуми и джанти.Как я направи тази работа.Гледам освен фаровете, и мигачи , огледала и стопове си махнал.Слагай някъкви джанти и си я карай.Някой така си правят огледала, стопове и фарове, че да се чупят при вадене и да остават части от тях по колата, тогава застрахователя може да плати нещо.
                  Bravo JTD 105 '98

Коментар

Искренно съжелявам за случилото се!!! Изпитвал съм го лично и е толкова гнусно и отвратително, че ... . Секретите са да плашат точно тея, малките и "незнаещите". Обаче ако е човек ,който си вади хляба с това ... няма спасение. Дано по-бързо се съвземеш от шока, но пък е трябвало да извикаш полиция.
                    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                    http://www.keepfighting.ms

Коментар

От Банишора съм колеги и са ми задигнали джантите насред главната улица под лампата - нищо не ги плаши,миналата година там ми взеха и цялата музика за 700лв.! Полиция няма за какво да викам,цял ден да пиша документи и да ме занимават с глупости!Колата я преместих с рапатрак при майка ми в Надежда на сигурно и сега я давам за части,преобърна ми се нещо и не мога да карам пак тази кола,ще се мятам на нещо по-ново...италянско разбира се нема спасение с секрети,аларми и каскота....платен паркинг му е майката вече,50-60лв. и спиш спокойно!!!

Коментар

wazmo написа:
                        Кофти, колега. В събота може да си ги познаеш на битака
                        Както казва колегата ,може да си ги познаеш някъде...Взимай някоя щанга и тръгвай по гумаджииниците...А както каза един колега ,тези вярно са за по един патрон в капачките...Ако са били някакви дето само с това се занимават ,може дори да не ги пуснат в същия град...но не ми приличат на такива...Пускай снимки и да се оглеждаме...
                        sehnsucht написа:
                        От Банишора съм колеги и са ми задигнали джантите насред главната улица под лампата - нищо не ги плаши,миналата година там ми взеха и цялата музика за 700лв.! Полиция няма за какво да викам,цял ден да пиша документи и да ме занимават с глупости!Колата я преместих с рапатрак при майка ми в Надежда на сигурно и сега я давам за части,преобърна ми се нещо и не мога да карам пак тази кола,ще се мятам на нещо по-ново...италянско разбира се нема спасение с секрети,аларми и каскота....платен паркинг му е майката вече,50-60лв. и спиш спокойно!!!
                        И тези паркинги не са много сигурни...на един приятел посред бял ден му задигнаха 3-те чистачки и антената(не знам как я бяха изкарали от калника ,беше от тези ,които се прибират в него)...Ако питате мен ,гараж му се майката ,но не от тези тенекиените...
                        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Ей майка им да пукне ... колега много гадна ситуация направо ти съчувствам. Такива хора заслужават да ги убише от бой пък после квото ще да става ...
                          Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

ls1 написа:
                            Що? Тези над 15 не крадат?
                            Точно такива са, в съседния квартал трима на по 15-16 откраднаха цяла кола преди месец ... Колега това е улицата между ОМВ-то и бул. на Кауфланд, много пъти съм го заглеждал пунтото, спирай го на ОМВ май е единственото сигурно място !!!
                            Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                            Fiat Tipo 1991 - ex
                            Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

sehnsucht написа:
                              И аз вчера те видях колега и ми стана гадно...и даже викам на един приятел гледай викам изродите му взели джантите на човека мамицата им......а аз живея малко по надолу и винаги когато минавам покрай пунтака му се радвах че е с готини джанти....и взех да се замислям за моята фиатка.че явно са се разшетали в квартала и .че е пред блока и тя...
                              ......1.8....16v.....1997....

Коментар

Винаги в подобни ситуации се информира полицията, колега! Това дали ще хванат извършителите, или не е друг въпрос, но поне това Престъпление се регистрира! После не се учудвайте, че престъпността спадала, а всъщност ни ошушкват все по-нагло! А "писането" не отнема повече от 10-15 минути. Преди време ми обраха старата кола пред блока. От двете и страни имаше също обрани коли. Само аз извиках полиция и вместо три грабежа бе регистриран един.
                                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                                X