незнам как работят полицаите ви, но с този забравен крик при добро желание от тяхна страна и малко късмет с отпечатъците лесно щяха да ги разкрият
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отново за кв.джамбази :((
Collapse
X
-
fast forward написа:незнам как работят полицаите ви, но с този забравен крик при добро желание от тяхна страна и малко късмет с отпечатъците лесно щяха да ги разкриятSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
VooDoo написа:Този секретен болт ми се струва по-сигурен от българските "ЕТЕ". Някой ако е виждал да се продава нещо подобно да пише.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:VooDoo написа:Този секретен болт ми се струва по-сигурен от българските "ЕТЕ". Някой ако е виждал да се продава нещо подобно да пише.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Ichkin написа:На времето, поне слагаха трупчета, да не преевават дисковете и другите чарколяци по колата ... тез определено са някои келеши на по 17 години ... поне да се научат да крадат огледалата на Ц класите, не наще джанти /в кръга на шегата ъф коурс/http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Това с огледалата е наркомански приом.Лесно се свалят и на първата автоморга им дават 50 лева например.Само да вметна, че едно такова огледало втора ръка струва 200 лева.Просто е отврат това, което се случва. Аз не искам да го повярвам просто.Покрай мен всички познати и приятели са пропищали вече.Все по нещо имат откраднато.Преди ме мързеше да вкарвам колата в гаража, но от три месеца вече никак не ме мързи Докъде ще я докараме не знам, но полиция трябва да се вика задължително!Освен това застрахователя е длъжен да покрие щетите по колата - дискове, генерация, праг, калник и др. ако има повредено, защото не разгледах всички снимки.Ако нямате гараж по един съсед трябва да дежури с пушката и така да се редувате всяка нощ и като ги хванете бой, бой, бой да не могат да се хранят с чисти ръце няколко месеца да видим после дали ще крадат отново== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
infineon написа:Ichkin написа:На времето, поне слагаха трупчета, да не преевават дисковете и другите чарколяци по колата ... тез определено са някои келеши на по 17 години ... поне да се научат да крадат огледалата на Ц класите, не наще джанти /в кръга на шегата ъф коурс/
Коментар
-
На един приятел оня ден му счупили задното стъкло и му гепили кората с колоните.Голяма далавера, няма що, той човека си ги 6еше купил нови от магазина за 50лв.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Пичове, не че нещо, ама току що си свалях и си слагах фарове по колата, в тъмното, и си светех само с телефон, и изглеждах МЕГА-подозрително, а минувачите изобщо не ми обръщаха внимание, само поглеждаха и продължаваха. Шофьори които минаваха - също Така че ако ще и под 5 лампи да е колата - свалят си без да им дреме, и никой нищо няма да им каже !
Коментар
-
Гадна работа колега Днес на един приятел му отмъкнаха огледалото за има няма 10 мин...Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
Тази сутрин забелязах, че през ноща, някой мазен, крадлив, бургаски селянин [нищо лично срещу колегите от Бургас] очевидно се е опитал да се сдобие с халогенни фарове от Bravo.Или е искал да стане известен, като го пишат по вестниците, че е бил физически малтретиран от Malone [ако го бях видял].Не е успял да ги свали, но е успял да направи поразии, да счупи или нарани "пръстените".Личи си по белезите от отвертка вероятно, с която се е опитвал да ги изтръгне от местата им.Затова направих тема, че си търся нови, здрави, както и ще направя тема с въпрос как се демонтират и монтират.Искам да видя какви са пораженията от задната страна, защото сега се движат, а преди бяха стабилни..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар