Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отново за кв.джамбази :((

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отново за кв.джамбази :((

сутринта колата ми осъмна ето така: http://sehnsucht.snimka.bg/automobil...жантите не бяха нещо особенно,не повече от 200лв. с гумите А сутринта тръгна толкова добре - кафе,цигарка,лиготии с гаджето....Не си давах зор да тръгвам за работа,имах време! И така с весела крачка излизам от входа,запътвам се към улицата и колата ми паркирана на криво с дупето почти на улицата! Викам бе толко ли съм зле да паркирам така,и в следващия момент - страшна гледка! Колата по дискове на асфалта - изтръпнаха ми краката 2-3 пъти,съвзех се и си хванах такси за работа Какво друго може да направи човек,полиция ли да вика,застрахователи ли? Няма полза и от двете според мене....само едно ми е чудно - как успяха да свалят 4 джанти,с криви и ръждясали болтове,на главна улица под лампа,с пискаща аларма и никой да не ги види!или пък съседите вече нямат съвест П.П. на снимките където няма фарове е мое дело,от страх да не изчезнат и те тая нощ

Жалко наистина.Прага и калника те ли са го изкъртили така?
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Народа здраво огладня и вече не подбира.

Коментар

Tornado написа:
        Жалко наистина.Прага и калника те ли са го изкъртили така?
        Те са ги изкъртили,даже при падането явно на последната гума крика им останал отдолу смазан + сума ти плочки и павета за подпора!

Коментар

Нищо ново в нашата чудна държавица... Тъпото е, че покрай другото са ти откъртили прага и калника, защото кой знае, къде са забили крика и, как са действали... Според мен това е група от поне 3-4 човека. А относно съседите бъди сигурен, че дори някой да е видял, какво се случва сигурно пак се е мушнал в леглото на топло. Малко след дъжд качулка, но слагайте секретни болтове, колеги и то по възможност не от масовите български! Нищо, че джантите не струват! Ето, че тъпанарите налитат на всичко. Преди пет години ми бяха отворили старата кола, бяха ровили в багажника, но явно нищо не са си харесали и ми бяха гепили 5-6 прашасали касетки! :D А мултицета в жабката, как оцеля не знам...Съжалявам за случката, колега!
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

ls1 написа:
            Народа за който споменаваш ми прилича на примерно: 3 -ма келеши на по 15 години които нямат пари за дискотека и въпросните джанти отикват за 50 кинта на някоя гумаджииница.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Кофти, колега. В събота може да си ги познаеш на битака
              FIAT Marea ex
              FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
              Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Tornado написа:
                ls1 написа:
                Народа за който споменаваш ми прилича на примерно: 3 -ма келеши на по 15 години които нямат пари за дискотека и въпросните джанти отикват за 50 кинта на някоя гумаджииница.
                Що? Тези над 15 не крадат?

Коментар

Много грозна картинка,тия да ги хванеш там и да им теглиш по един патрон в капачките
                  forza la FIAT
                  http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

Големи изроди са тия Много съжалявам за случката колега
                    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

На времето, поне слагаха трупчета, да не преевават дисковете и другите чарколяци по колата ... тез определено са някои келеши на по 17 години ... поне да се научат да крадат огледалата на Ц класите, не наще джанти /в кръга на шегата ъф коурс/П.С. Къде се случи това по-конкретно ? Може ли да пуснеш и снимката на бившите вече джанти ?
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Колега, съчуствам ти за неприятната случка с колата ти! Искам да използвам темата да попитам дали някой знае къде се продават по-надежни секретни болтове. Преди 2 седмици търсих във Варна за такива болтове, но на всякъде се предлагаха едни и същи-български "ЕТЕ". Купих си от тях, но имам чувството че не са особено сигурни. Наясно съм ,че срещу крадците няма спасение, но ако някой знае за някакви по-надежни секретни болтове да драсне някой ред.
                        SEAT Leon Cupra 300
                        Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Съжалявам много,колега за случката.За жалост това май ще става все по-често срещана картинка.А що се отнася за съседите и алармата-вече на никой не му пука.Миналата седмица като горя моето Пунто поне 20 души,от които поне 7-8 с коли гледаха сеир и никой не си мръдна пръста с нещо да помогне.Това е милата родна картинка!Ще се набуташ с някой лев и пак ще си караш колата...и до следващия път-не дай Боже!
                          PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
                          Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

Ужас вместо да вървим напреде ние се връщаме назад
                            Mercedes E200 coupe

Коментар

VooDoo написа:
                              Искам да използвам темата да попитам дали някой знае къде се продават по-надежни секретни болтове.
                              Ми май няма такива, отиди и си застраховай джантите, това е чатично решение на проблема.Все още има застрахователи предлагащи таз услуга.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                              X