Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Глобите да се плащат, а след това да се обжалват!!!
Collapse
X
-
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
-
Не ме разбирайте ,че се заяждам, но позволете и аз да си изкажа мнението . Първо в по горния пост съм написал ясно ,че за тия години съм спиран СТОТИЦИ пъти и какво ? ??Имам си всичкото оборудване в колата , колана съм си сложил ,не говоря по телефона спазвам си знаците независимо дали правилно са поставени или не и пак казвам каквото и леке да е полицая няма за какво да се заяде.Второ нека не мислим ,че холанците и французите щом са я въвели тая мярка са прости и невежи хора .Според вас ние сме на по високо ниво от тях щом се противим.Трето виждате всеки ден и всеки час какво е безобразно движението а почваме да роптаем срещу всяка мярка да се въведе ред.И четвърто ако зависеше от мен още при нарушението да ти се сваля номера на колата да ти се вземе книжката за една година и тогава ще видим така ли ще се кара както сега. Казано ли е, че като си пил не трябва да се сяда зад волана ? Казано е ! Обаче си се напил утрепал са невинни хора и хоп като Стависки айде нищо не е станало ... Да ама не . Щяло да има подкупни ченгета и щели да си измислят нарушения. Айде холам.Веднаж ще накажат един водач несправедливо , втори път пак а на третия ще щтракне капана и ще му намерят цаката и на такива полицаи. Значи в Гърция може да свалят на колегата номерата за превишена скорост ,да му вземат талона ,да го глобят 400 евро за превишена скорост на магистралата ,а в България тоя филм не може да се прожектира . Може ,може и още как . :D :D :D
Коментар
-
коцев написа:...................The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:коцев написа:...................
Коментар
-
Не, движението определено не е нормално. Но какво стана с презумпцията "Всеки е невинен до доказване на противното"? Платиш ли глобата за наказанието се получава обратното - всеки е виновен докато не докаже противното?!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Ясно ,че спора навлиза в руслото също като спора за кокошката и яйцето . :D Ти си държиш на твоето / за което също си прав ,че се нарушава твоето право / аз си държа на това да ми се отнемат някой от правата но за сметка на това да има резултат и движението да придобие по човешки вид. Приятен ден и спокойно каране пожелавам на всички. :D
Коментар
-
Абе аз викам за превишена скорост направо да се разстрелва на място - така няма да има нарушения!Колкото до сериозността на предложението на бузестия полюционер, няма да коментирам - само ще спомена за такива понятия като влизане в сила, право на защита и т.н. Но - законността и правото нямат значение, важното да има здрава ръка!Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
коцев написа:Не мога да се съглася ,че движението е нормално а видите ли полицаите си измислят нарушения само и само да ни вземат пари. Който лежи на тая кълка е дълбоко заблуден.
Коментар
-
Незнам ,но вие направо ме утрепахте с това по горе написаното . Значи тая фирма произвеждаща радарите е менте и радарите и неструват???Значи тия които ги копуват са лаици.Значи журналистическите писания са до едно верни ? Бре накъде върви тая държава ???Аз за мен си знам и практиката ми е го доказала . А по вярно нещо от практиката няма.Бе аз се чудя защо толкова много катастрофи стават в България с толкова много жертви а то било ,че радарите на полицията са били менте . :D :D :D Ето заради такъв радар тия две пешлемета се пребиха . http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2530280
Коментар
-
Както и по-горе написа един колега- не виждам как тази мярка ще намали катастрофите. Това първо.Второ - в една тема ви показах, че въпреки многото шум по медиите, катастрофите у нас не са чак толкова много - нивото и смъртността е около и под средното за света. И за да не се повтарям - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=46170И още по-добре, разгледайте пак официалния доклад на ООН за катастрофите по света, който ele намери:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...art=16Това поне не са журналистически измислици. Или и на него да не вярваме?Коцев, по времето на зрелия социализъм сме давали 2 пъти повече жертви по пътищата, ама според тогавашните журналя всичко е било наред.
Коментар
-
Колега Коцев, уважавам мнението ти и виждам, че си добронамерен към нас, по-младите, но - ще ти кажа направо - прекаляваш. Как да го разбирам последния ти пост - че одобряваш полицейския произвол?!? И как така наричаш пострадалите пишлемета? Ами ако са карали с 40 и изкопът е бил необозначен??? И ако се приеме това юридическо извращение, което така горещо подкрепяш, какво правим с нематериалните санкции? Вземат ти книжкта за 2 месеца, впоследствие съдът установява, че си невинен. Как ще се компенсират тия два месеца???Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
Дидко , това че си имам мое мнение и си го отстоявам не значи, че прекалявам. По същия начин мога да кажа че и ти прекаляваш като искаш да не въвеждат това нещо. Така, че нито ти нито аз прекаляваме. Просто си защитаваме позициите . За тези момченца дето са паднали в ямата са си виновни те . Какво са гледали ??? Ами ако е бил легнал примерно някой пияница та знак ли трябва да се сложи ,че има легнал човек ? А нали точно за това водим един голям спор по спазване на значите които никой не спазва . Много коли са минали преди тях . Защо нито една не е паднала в трапа ? . Пише даже ,че са били без колани / ако се вярва на журналистите ,че вече не знам на кого да вярвам/. Та кой е виновен??Ходих до обед на магазина си за части и за щастие пред магазина беше спряла катаджийска кола с двама катаджии. Заформихме един май еднсчасов разговор именно за тия неща ,радар отчитане и тем подобни. Момчетата бяха искренни и те също казаха ,че си имат мърша в стадото но поне 90 % от състава трябва да си приеме на сериозно . Казах му че пише че радарите са незаконни като не са минали преглед и разрешени за ползване. Техния отговор беше , че постоянно минават на преглед но лошото е че няма фирма извън МВР която да ги проверява а само тяхните си отдели ги проверяват за сега което естествено е неправилно. Колкото до скороста отчетена на тях би могъл да оспорваш ако като ти я покажат на радара и видиш че времето отразено на снимката и сега когато гледаш не може да надвишава 3-4 минути. По това можеш да видиш дали е твоята скорост или е на някого преди теб .А и не виждам какво толкова би ни навредило първо да платим акта пък после да се жалваме. Нима в месеца ни глобяват по няколко пъти или пък в годината ?.Хайде приемам че от 100 акта ще има 5-6 неправилно написани , но това е капка в морето а ефекта ще е по голям .Това е моето мнение и както писах и по рано съм съгласен невинно да пострадам някой път но като знам ,че доста нарушители ще бъдат глобени приемам го факта без да мъркам . Тъй си мисля аз и не отнемам правото друг да има друго мнение.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар