Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Форум в YouTube

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега понеже ти ще си режисьора на клипа,кажи по колко и какви по-точно снимки да ти пращаме.Едната на предницата,задницата,профил,джанти,двигател,вътре? И по-колко снимки най-важното,че да няма обидени,защото на една кола преобладават повече снимки от на друга И също според мен би било добре от всички страни да има снимка,защото някой колега може да ти прати само на задницата си,а някой зрител да му е интересно да види и предницата или нещо от сорта.Общо взето разбра предполагам какво имам впредвид

Коментар

m3xo написа:
      Колега понеже ти ще си режисьора на клипа,кажи по колко и какви по-точно снимки да ти пращаме.Едната на предницата,задницата,профил,джанти,двигател,вътре? И по-колко снимки най-важното,че да няма обидени,защото на една кола преобладават повече снимки от на друга И също според мен би било добре от всички страни да има снимка,защото някой колега може да ти прати само на задницата си,а някой зрител да му е интересно да види и предницата или нещо от сорта.Общо взето разбра предполагам какво имам впредвид
      Всичко зависи от това колко снимки ще ми изпратите на скайпа.Ако са повече ще има по малко снимки на даден автомобил,ако са по малко ще има повече снимки на даден автомобил.Когато се съберат снимки ще ги сортирам и ще ги публикувам в албума си.Там ще ги разгледате и ще коментираме дали ги одобрявате.Тези които са одобрени ще бъдат включени в клипа.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Идеално,главната ми идея като цяло беше на всички коли да е обърнато еднакво внимание,за да няма обидени,че с клипа за варненските ни коли някои хора не си видяха колите и не бяха много щастливи

Коментар

Е добре и едно питане от мен! Как да речем моята кола да има примерно 3 снимки в този клип след като е най-обикновена в смисъл няма дори ляти джанти, а някой постарал се да нагласи неговата кола също да има толкова снимки? Мисля, че не е добра идея а иначе и аз съм фен за това клипче. Браво на krasio_79bs постарал се е колегата. Очаквай скоро снимки и от мен?
          FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

TAIF написа:
            Е добре и едно питане от мен! Как да речем моята кола да има примерно 3 снимки в този клип след като е най-обикновена в смисъл няма дори ляти джанти, а някой постарал се да нагласи неговата кола също да има толкова снимки? Мисля, че не е добра идея а иначе и аз съм фен за това клипче. Браво на krasio_79bs постарал се е колегата. Очаквай скоро снимки и от мен?
            Колега нали за това ще подбираме снимките за клипа.Я я виж първата Мареа в клипа,няма тунинг, но е супер кукла.Как да не сложи човек в клипа.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

страшна идея адски много ме кефи браво на колегата
              Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Дано да послужи като добра реклама клипа и да го видят повече хора,защото колко много собственици на марката и представа си нямат за подобни форуми и не присъстват на сбирките,във Варна примерно присъстват едва 4-5 фиата в най-добрия случай,а по улиците колко са много.....

Коментар

А в Сливен дори не се и събираме :P
                  Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

krasio_79bs написа:
                    TAIF написа:
                    Колега нали за това ще подбираме снимките за клипа.Я я виж първата Мареа в клипа,няма тунинг, но е супер кукла.Как да не сложи човек в клипа.
                    E и моята както вече казах не е нищо особено, ма поне бялсък вади що годе като за 15годишна
                    FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

krasio_79bs еи много ти благодаря човек за тая програма дето ми я каза ..... мерси.. очаквай утре или други ден да ти пратя кам 90 снимки... от форумските коли от на варна
                      сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Коментар

Една молба към двамата запалени видеомейкъри не прекалявайте много с програмите,за да може да видим всяка кола в истинския си блясък

Коментар

m3xo написа:
                          Една молба към двамата запалени видеомейкъри не прекалявайте много с програмите,за да може да видим всяка кола в истинския си блясък
                          хахахах видеомейкъри каза хаххах ас не сам запелен видеомейкър просто като го правя тея килпче с любов го правя към форума
                          сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Коментар

От толко любов трябва орден за влюбчивост и преданост да ти накичим айде стига толко спам извън темата

Коментар

Малее и моята кола там... а надписа му липсват букви, нямах друг останал...ис пукнтат броня - уф. Трябва май и аз да пратя една снимка поне, там на същото място имаше една отпред. май други нямам, трябва да направя!Идеята е страхотна, трябват още клипчета!Навремето се надявах да иммае и мало рацерски, че и призив бях писал...що да няма, хората по форумите си обичат такива неща!
                              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

супер клипче. Да има още много
                                Grande Punto 1.3 75 hp
                                Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Working...
                                X