Колега понеже ти ще си режисьора на клипа,кажи по колко и какви по-точно снимки да ти пращаме.Едната на предницата,задницата,профил,джанти,двигател,вътре? И по-колко снимки най-важното,че да няма обидени,защото на една кола преобладават повече снимки от на друга И също според мен би било добре от всички страни да има снимка,защото някой колега може да ти прати само на задницата си,а някой зрител да му е интересно да види и предницата или нещо от сорта.Общо взето разбра предполагам какво имам впредвид
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Форум в YouTube
Collapse
X
-
m3xo написа:Колега понеже ти ще си режисьора на клипа,кажи по колко и какви по-точно снимки да ти пращаме.Едната на предницата,задницата,профил,джанти,двигател,вътре? И по-колко снимки най-важното,че да няма обидени,защото на една кола преобладават повече снимки от на друга И също според мен би било добре от всички страни да има снимка,защото някой колега може да ти прати само на задницата си,а някой зрител да му е интересно да види и предницата или нещо от сорта.Общо взето разбра предполагам какво имам впредвид
Коментар
-
Е добре и едно питане от мен! Как да речем моята кола да има примерно 3 снимки в този клип след като е най-обикновена в смисъл няма дори ляти джанти, а някой постарал се да нагласи неговата кола също да има толкова снимки? Мисля, че не е добра идея а иначе и аз съм фен за това клипче. Браво на krasio_79bs постарал се е колегата. Очаквай скоро снимки и от мен?FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
TAIF написа:Е добре и едно питане от мен! Как да речем моята кола да има примерно 3 снимки в този клип след като е най-обикновена в смисъл няма дори ляти джанти, а някой постарал се да нагласи неговата кола също да има толкова снимки? Мисля, че не е добра идея а иначе и аз съм фен за това клипче. Браво на krasio_79bs постарал се е колегата. Очаквай скоро снимки и от мен?
Коментар
-
krasio_79bs написа:TAIF написа:Е добре и едно питане от мен! Как да речем моята кола да има примерно 3 снимки в този клип след като е най-обикновена в смисъл няма дори ляти джанти, а някой постарал се да нагласи неговата кола също да има толкова снимки? Мисля, че не е добра идея а иначе и аз съм фен за това клипче. Браво на krasio_79bs постарал се е колегата. Очаквай скоро снимки и от мен?FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
m3xo написа:Една молба към двамата запалени видеомейкъри не прекалявайте много с програмите,за да може да видим всяка кола в истинския си блясъксяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
Коментар
-
Малее и моята кола там... а надписа му липсват букви, нямах друг останал...ис пукнтат броня - уф. Трябва май и аз да пратя една снимка поне, там на същото място имаше една отпред. май други нямам, трябва да направя!Идеята е страхотна, трябват още клипчета!Навремето се надявах да иммае и мало рацерски, че и призив бях писал...що да няма, хората по форумите си обичат такива неща!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар