Браво...наистина е много готин клипа...а за грозният фон си мисля, че и за мен се отнасяше, въпреки че ми беше сложил снимките Ще се постарая да я нащракам на някое красиво място и ще ти пратя нови.
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Браво...наистина е много готин клипа...а за грозният фон си мисля, че и за мен се отнасяше, въпреки че ми беше сложил снимките Ще се постарая да я нащракам на някое красиво място и ще ти пратя нови.
Твоите са едни от най-добрите фотоси като качество.Имаше доста снимки снимани с телефон.Качеството е важно поради факта че след обработка с програмата им се намаля качеството,а когато снимката е с ниско качество става едно мазало.Имаше и много красиви коли но снимани на фона на ръждясали гаражни врати,на заден план се търкалят разни отпадъци и други неприятни за окото гледки.Ако искаме всичко да стане на добро ниво е редно да се постараем повече.Клипове ще има и за напред и всеки който иска може да си спретне една подобаваща фотосесия.
Брат ми се занимава с тия снимки и ги снима с някакъв професионален фотоапарат. Наскоро си купи и статив и като измия колата ще го накарам да направим някоя друга сесия
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Много готино клипче колега! Евала за мерака! Ще се опитам и аз да направя по-интересни снимки на колицата, за да загрозя и аз малко фона
Павка ,аз съм го загрозил достатъчно ,бъди спокоен... Иначе да питам аз ,с каква програма го прави клипа ?
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Колегиии,нещо се спряхте да ми пращате снимки.Не искате ли да ви дават по интернетя?Знам ви аз номерата,сега се спотайвате,а след италфеста ще ме засипете със снимки.
Колеги,отдавна си мисля да Ви помоля да ми помогнете с реализирането на една моя идея.А именно да се популязира форума в YouTube.Направих кратък демонстрационен клип за да видете за какво става въпрос.Молбата ми към Вас е да ми изпратите подходящи снимки САМО на форумски автомобили.Снимките да са с добра резолюция за да стане нещо наистина качествено.Ще Ви помоля също така да ми ги изпращате архивирани с цел избягването на многократното приемане на файлове по скайп.Надявам се да има повече колеги които да си обичат колите и да решат да го покажем на световно ниво.Изпращайте ми снимки на скайп "Krasio_79bs".Е това е засега.Очаквам снимки. Само форумски аютомобили!Ето и клипа http://www.youtube.com/watch?v=2XoXLN_pEZw
Колега клипа е готин Не ми хареса само колата на мехо на 1 снимка където е до табела БЪДЕЩЕ и то е задраскано Не трябваше да е задраскано
Готово! Майтапа на една страна, ама утре ще я умия и ще я нафотам. То за Живка май си трябва самостоятелен клип. Отдавна ми е на идея да си поръчам гащеризон и да го дам да ми налепят надписите на форума - като форумските фанелки и допълнително разговарях днес да си поръчвам гащеризон, като на механиците на ферари. И аз да вляза малко в снимките с нея. Ама всичко туй пак опира до пари.
Коментар