Тез пък веднага марката им изложена хора отидете да се из.акате ами сещате ли се че тоя с жигулито може да ги е псувал на по предния светофар или да ги е засекал или друга простутия да си призная и на мен ми идва да сляза и да пребия някой то вече няма никакво мислене по време на шофиране камоли респект към колегите шофьори
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кретен с пунто- да си признава кой е...
Collapse
X
-
Саморазправата не е начин за разрешаване на какъвто и да е проблем.Все пак уж сме цивилизовани хора и живеем вече в 21 век.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ОК, като не е саморазправата - кой е начина ?!?!? Не зная случая какъв е точно, но има идиоти, които с една маневра застрашават 5 коли от адското ПТП ... и човека вътре даже и не разбира какво е направил ... кой е начина ми кажи ... Има и такива, които си заслужават и след като слезеш да му плеснеш 2 шамара, се сеща за какво иде реч ... И го казвам от гледна точка на идиота ... защото имах подобна случка ... и един бакшиш слезе и се опита да ме удари ... не му се отвори парашута, но може би трябваше защото бях виновен /направих ляв завой, като мислех, че е отделен и не знаех, че пуска и тези за направо - отнех предимство/ ... както и да е ... важното е, че се замислихFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
nikki_sixx написа:Колега, пак ли ти бе? Ми нашокайте му репата и толкоз... ко се пинкаш и си придаваш излишни важности? Вземи се кандидатирай за мод. тука...1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Модераторски екип на fiat-bg.orgfiat coupe 2.0 16V
Коментар
-
coupe 2000 написа:А бе Ники ти пак ли си с предупреждениеТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар