Кой беше кретена с бяло пунто към 6 без 20 на билата в Хаджи Димитър който на 2 светофара налетя на бой на едно момче с ладаи за малко да стане катастрофа??Знам че едва ли ще си каже ама да знае че номера му е записан и е уведомена полицията и ще си понесе последствията.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кретен с пунто- да си признава кой е...
Collapse
X
-
Кретен с пунто- да си признава кой е...
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Колега, пак ли ти бе? Ми нашокайте му репата и толкоз... ко се пинкаш и си придаваш излишни важности? Вземи се кандидатирай за мод. тука...1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Модераторски екип на fiat-bg.orgТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Vladim написа:Имаше ли стикер на форума? Как разбра, че се подвизава тук? По мои наблюдения не повече от 10-20% от хората каращи Фиат имат регистрация тук и са написали поне едно мнение...http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
nikki_sixx написа:Колега, пак ли ти бе? Ми нашокайте му репата и толкоз... ко се пинкаш и си придаваш излишни важности? Вземи се кандидатирай за мод. тука...1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Модераторски екип на fiat-bg.orghttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Тя марката няма нищо общо с простотията.Малко култура е нужна,ама съвсем малко.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
nikki_sixx написа:Колега, пак ли ти бе? Ми нашокайте му репата и толкоз... ко се пинкаш и си придаваш излишни важности? Вземи се кандидатирай за мод. тука...1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Модераторски екип на fiat-bg.orgТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Vladim написа:Имаше ли стикер на форума? Как разбра, че се подвизава тук? По мои наблюдения не повече от 10-20% от хората каращи Фиат имат регистрация тук и са написали поне едно мнение...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Princo написа:Тя марката няма нищо общо с простотията.Малко култура е нужна,ама съвсем малко.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар