Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реклама на форумските коли в Варна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Реклама на форумските коли в Варна

приятно гледане и драснето по едно коментарче и гласуваите естествено ;]]] а ето и линк http://www.vbox7.com/play:316f1b62
    сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Вече имаш и коментара ми даже Добра идея е това, евала
    FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
    FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Браво на вас!
      преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Поздравления за труда.Само една забележка без да се заяждам. Предполагам цял живот си живял вЪВ Варна......

Коментар

Дааа,хубаво е станало,идеята не е лоша никак дори...обаче никой ли не кара параход там бре,то с тия браво-та,пунтияци и типовци много стандартно ми се види...прекалено масово,да имаше някое комби за цвят поне
          ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
            Дааа,хубаво е станало,идеята не е лоша никак дори...обаче никой ли не кара параход там бре,то с тия браво-та,пунтияци и типовци много стандартно ми се види...прекалено масово,да имаше някое комби за цвят поне
            Аааа, има комби, ама е алфетка )) (най-красивия модел комби според мен.....)
            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Че кво да прави параход на срещите ? Тях ги използват за други цели . Например да превозват разни товари към последният им път на земята . Майтапя се наистина що така имаме само една красавица на срещите или аз поне не се сещам за друга . Даже и в града не са често срещани . Говоря за италиянски параходчета .
              http://vbox7.com/play:1631a342
              http://www.vbox7.com/play:316f1b62
              http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
              http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

Еми параход си нямаме, но си имаме голяма волга - алфа 164!

Коментар

///// написа:
                  е да де....параход
                  Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                  Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                  Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                  BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Re: Реклама на форумските коли в Варна

kristo0o_m написа:
                    ..................
                    Най-много време си отделил на колата на Дилян(dilyanski1977)- сигурно ти е обещал да ти даде "Браво"-то да направиш едно кръгче пред Механо-техникума Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . Шегувам се. Добре се е получило- браво!
                    SEAT Leon Cupra 300
                    Triumph Street Triple 765 R

Коментар

iee написа:
                      ///// написа:
                      е да де....параход
                      Важното е да имаш нещо си туин. Туинспарк, туинтурбо, туинкам... туинсистърс...

Коментар

Брей, колегата ме изпреварил с клип!Отдавна се каня да направя нещо подобно и след като видях че явно има интерес към подобни клипове,реших и аз да се включа с едно клипче.За сега съм го направил кратко, но като събера снимков материал ще го направя по дълго.Надявам се колегите които се разпознаят на клипа да не ми се разсърдят че използвам снимките им.Просто те ми допаднаха от галерията на форума.Ако има желаещи които искат да включа и техни снимки в следващият клип да ми ги пратят на скайпа(за предпочитане да са архивирани).Е това е от мен-http://www.youtube.com/watch?v=2XoXLN_pEZw
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                          Брей, колегата ме изпреварил с клип!Отдавна се каня да направя нещо подобно и след като видях че явно има интерес към подобни клипове,реших и аз да се включа с едно клипче.За сега съм го направил кратко, но като събера снимков материал ще го направя по дълго.Надявам се колегите които се разпознаят на клипа да не ми се разсърдят че използвам снимките им.Просто те ми допаднаха от галерията на форума.Ако има желаещи които искат да включа и техни снимки в следващият клип да ми ги пратят на скайпа(за предпочитане да са архивирани).Е това е от мен-http://www.youtube.com/watch?v=2XoXLN_pEZwПП.Видеото все още се обработва и качеството не е пълно!!!
                          Че и заралии сме изтипосани :P Трябваше да кажеш да напрайм хубави снимки !
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                            krasio_79bs написа:
                            Брей, колегата ме изпреварил с клип!Отдавна се каня да направя нещо подобно и след като видях че явно има интерес към подобни клипове,реших и аз да се включа с едно клипче.За сега съм го направил кратко, но като събера снимков материал ще го направя по дълго.Надявам се колегите които се разпознаят на клипа да не ми се разсърдят че използвам снимките им.Просто те ми допаднаха от галерията на форума.Ако има желаещи които искат да включа и техни снимки в следващият клип да ми ги пратят на скайпа(за предпочитане да са архивирани).Е това е от мен-http://www.youtube.com/watch?v=2XoXLN_pEZwПП.Видеото все още се обработва и качеството не е пълно!!!
                            Че и заралии сме изтипосани :P Трябваше да кажеш да напрайм хубави снимки !
                            Снимките са случайно подбрани от галерията.Очаквам лъскави фотоси на скайпа-Krasio_79bs.Който иска да праща.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Re: Реклама на форумските коли в Варна

VooDoo написа:
                              kristo0o_m написа:
                              ..................
                              Най-много време си отделил на колата на Дилян(dilyanski1977)- сигурно ти е обещал да ти даде "Браво"-то да направиш едно кръгче пред Механо-техникума Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . Шегувам се. Добре се се получило- браво!
                              хаха как е и на твоя фиат съм се постарал с тея джанти направо ма разби... следващия път ела пак.. хихих а ще да дадеж ли джантите си назаем да ги сложа на типака-- да стане малко сверзко че на следващата фотосесия и типото да заблести малко
                              сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Коментар

Working...
                              X