Scorpion_BV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли сътрудници на LR във форума.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Еййй, какъв сок от Алое Вера си купувах в Германия, супер, с парченца вътре.Струваше към 2,50-3 лева, тук май не съм виждал.Не знам да е лекувал нещо ама 6еше вкусен много А към LR - що като каните хора на парти ги карате сами да си купуват питиетата? При тия цени на продуктите ви, няма да се охарчите много, че някой изпие една кола, 6ира или кафе. Говоря за "раздаването" на Мерцедесите в ЕкспоЦентъра.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Все още очакваме техническите характристики на паста за зъби от 12 лева Бих искал да се убедя, че качеството което е вложено в завода, отговаря на платената от мен цена, както и че това качество е поне 2 пъти по-добро, от това на паста за зъби от 5 лева, примерно. Dimo_J - сподели в какви мерни единици си се убедил че паста ЛР е по-добра от паста Астера Мулти-ЕмЗим-5-точка-ком ?За момента все още излиза, че пастата е по-хубава, само заради това че е 12 лева, никакъв друг аргумент няма. А аз все още продавам Брава за 24 000 лева.
Коментар
-
ogi28b написа:Все още очакваме техническите характристики на паста за зъби от 12 лева Бих искал да се убедя, че качеството което е вложено в завода, отговаря на платената от мен цена, както и че това качество е поне 2 пъти по-добро, от това на паста за зъби от 5 лева, примерно. Dimo_J - сподели в какви мерни единици си се убедил че паста ЛР е по-добра от паста Астера Мулти-ЕмЗим-5-точка-ком ?За момента все още излиза, че пастата е по-хубава, само заради това че е 12 лева, никакъв друг аргумент няма. А аз все още продавам Брава за 24 000 лева.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Аааааа, абе защо мълчите бе? Това е НАНО-паста-за-зъби, така ли ? Сега разбирам напълно. Понеже започнахме с глупостите вече, поне аз де, предлагам темата да бъде заключена с катинар от 65 лева, че тея по 3 лева са ментаци. dannybo - това за което говориш , го пише ввъв всеки учебник по-икономика, дори и за средно училище. Стоки, които се търсят толкова повечее, колкото са по-скъпи. Сега съм в дилема - какъв анцуг да си купя - Адидас, за 240 лева, или български, на българската марка Diamond, за 50 лева? Какво ще ми препоръчате?
Коментар
-
ogi28b написа:Сега съм в дилема - какъв анцуг да си купя - Адидас, за 240 лева, или български, на българската марка Diamond, за 50 лева? Какво ще ми препоръчате?Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
И аз съм на мнението,че модераторът отворил кутията на Пандора,трябва да я затвори.А сега по темата:Хора с толкова промити мозъци са нещо едновременно смешно и трагично.Колега "сътрудник" ти вярваш ли си?Кажи си го:Трябва ми лев и продавам козметика за да закърпя положението.Това всеки ще го разбере,но да твърдиш,че нещо,произведено за 12 лв. в Германия,се продава за същите пари в България...Катинар от 65 лв.,ако обичате?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
...
Dimo_J написа:хахахаха няма смисъл да се обяснявам на некви пичове дет за мноооого умни се имат.гледайте си кефа пичове секи си избира пътя.колегата с последния пост , дето май само си чеше пръстите.. ако нямам ЛЕВ няма да си купувам скъпи продукти, а ТИ като нямаш.. еми кажи да ти дам малко.Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
А6е нещо изместихте темата. Ясно е, че Адидас е по-до6ре от Даймънд, Nike от Вuldozer,Stihl от Agoyoma, Snap-on от FerrosTools и т.н.Въпроса е, когато вторите ти ги продават на цена по-висока от първите и те лъжат.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар