Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли сътрудници на LR във форума.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е ти пък сега им изкърти всичките мечти. Това са смешни бизнес начинания - както някой колега писа по-горе - появяват се винаги в икономически криви ситуации... Всъщност през далечната 1995 година ходих на 2 интервюта за работа - едното беше в NEW GENERAL - обещаваха едва ли не заплата х3 на най-високата във Варна - оказа се разносна търговия със скапани стоки - химикалки дето струват 0.10лв, фенерчета и разни смешки. Другата фирма носеше гръмкото име BRITISH TIME SHARE Company - оказа се първата бързо рухваща пирамида, но от върха - хем продаваха чудни пакети за "ежегодна ваканция в собствен апартамент на Карибите" хем апартамента в Карибите никакъв го нямаше..., но и обещанията за супер печалби и там бяха големи. Аз сега продавам парцели на Марс - супер изгодно, 5лв/м2 - ако някой иска - сертификатите са с подпис и печат на посланика на Марс.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

А няма ли вариянт аз да давам 100 лева от левия джоб, а ди ми влизат 3000 лв. в десния ? ...Впрочем досещам се. Трябвало е да съм първи братовчед на този дето се е сетил, че ще продава на балъци. ( Щото природата ми нямаше да позволи - аз да съм инициатора )
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

маиками е дистрибуторкана ЛР
        Mercedes E200 coupe

Коментар

icomirGT написа:
          маиками е дистрибуторкана ЛР
          Има разлика какво искаш да правиш дали да си дистрибутор или да си сътрудник и да градиш мрежа.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
            crush написа:
            Поне да бяхте ходили на тези презентации, че да коментирате... Те са БЕЗПЛАТНИ!
            Ходих и накрая всичко се завърта около Алоето.Трябва ти човек който след като стане сътрудник започне применрно като теб постоянно да привлича нови сътрудници.От там се вдига печалбата на тези които са в началото на веригата.
            Правилно си го разбрал и когато станеш сътрудник на някой ти провеждат обучение безплатно и може да водиш свои хора по семинари, които после записват под теб, после те се обучават как сами да водят семинари и така ако имаш късмет и много хора под тебе, мрежата ти расте неимоверно бързо, от там, както казваш, идва голямата печалба на първите.
            www.CarProfi-BG.com
            Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
            Зареждане и ремонт на автоклиматици.
            Най-атрактивните цени в София!

Коментар

crush написа:
              Това не е вярно! Единственото, за което си прав е купуването на козметика за 130 лв и като махнеш 30% отстъпка, която получаваш и сметката пада... Че аз на месец по 100 лв давам за дезодоранти, шампоани, душ гелове и какво ли не и честно казано предпочитам да е от тях, защото казах по-горе, че пак коментирате нещо, което нито сте видели, нито сте пробвали. Аз лично съм убеден 100% процента, че фирмата изпълнява всички обещано, защото съм го виждал с очите си. Спонсорите на моята приятелка са делеч от "дясна ръка" на когото и да било и 2000 лв месечно ей така от правенето на семинари през 5 дена за по 2 часа са си страхотен "допълнителен доход" бих казал... Май пак се опитвам да убеждавам някой, който само скептицизма го гони. И в темата за магнитите казах, че "око да види, ръка да пипне" е обективен метод, другото нищо не значи. Поне да бяхте ходили на тези презентации, че да коментирате... Те са БЕЗПЛАТНИ!
              на месец ако давам по 100 пари за дезодоранти,гелове и тем подобна дивотия ще се самообеса и ще изчезна в безкрая стига ми един крем за крака от 2лв,един дезодорант от 4,автършейш за след бръснене за 5 и пяна за бръснене за 4 ,смяташ ги и разбираш колко давам,а не съм се вмирисал а да не съм се вмирисал,заради няколкото сапунчета от по 70ст ....не е нужно да харча НАД 100ЛВ ,щото ще имам файдаайде далеч от тия пирамици,да живее,АРОМА
              ex.Мареа ТД100

Коментар

Scorpion_BV написа:
                Абе колега хубаво даваш по 200лв. за козметика на месец, ама ше ме прощаваш, колкото и добри да са, една паста за зъби не струва 50 кинта та ако ще и златни частици да има в нея. И сега най-голямата им тъпотия дето казват е, че видиш ли те не се рекламират по телевизията и затова продуктите им били на реални цени а не ментета с надути цени. Добре де ама айде сега да помислим как ти си на дъното на пирамидата, продаваш тая паста за 50лв. Ти взимаш да кажем 1лв. от нея примерно, тоя над тебе дето е и той зима 1лв. Следващия също взима 1лв. И така на татък и така на татък. И какво илиза при положение, че пирамидата до върха си има поне 1000 човека? Пак си купуваш нещо дето себестойноста му реално е 1-2лв. за 50лв. Ама те на тая презентация имамх чуството, че ни мислеха за малоумни. Да не говорим, че промоутъра им беше някакъв пъпчивец дето цяла вечер обеснява как Алое вера-то лекува сичко. Ми да се беше мазал да му се изчистят пъпките поне. :D Може и да са качествени неща, не отричам, но презентацията е пълна с глупости и цените са смешно високи. Аз викам на жената, сега да ми подариш парфюм на Михаел Шумахер и като ми казаха цената направо ми паднаха зъбите. Че аз толкоз зимам за половин месец. Иначе на Шуми и една стотинка не му били дали. Той сам пожелал да има серия козметика в LR. :D Вицове, вицове, вицове...П.С. Намери ми спонсор да ми купува козметика за 200лв. на месец
                Здравейте Да си призная се включих тук само заради Вас господин "Scorpion_BV" Стана ми интересно коя паста за зъби на ЛР струва 50лв., аз съм сътрудник от 3 месеца и не съм разбрала за тази паста ПРОСТО ЗАЩОТО НЯМА ТАКАВА ПАСТА ЗА ЗЪБИ НАЙ- СКЪПАТА ПАСТА ЗА ЗЪБИ НА ТАЗИ ФИРМА Е 12.03ЛВ и си струва определено, а на мен ми е БЕЗПЛАТНА :D Ако Ви трябва повече информация просто попитайте не изказвайте мнение без да сте сигурен, защото съм убедена, че ако някой изкаже мнение за Вас без да Ви познава няма да Ви стане приятно Пожелавам Ви много късмет

Коментар

Scorpion_BV написа:
                  Абе половината неща дето ги говорят ако се замислиш са глупости, но както и да го наричат, все си е продаване на козметика. Това, че не продаваш пряко на краен клиент не значи, че не продаваш, защото в крайна сметка пари взимаш от това дето продават тези под тебе и така. Абе много думи и поредната пирамидално-дистрибуторска фирма от типа на Орифлейм, Ейвън и т.н. Общо взето ако имаш много познати с много пари и успееш да ги излъжеш ще изкараш пари, но иначе не виждам как. Една паста за зъби им е 50 кинта. :D В тая криза, хората се избиват за пасти за зъби за 50 кинта. Мой приятел сега разработва усилено нашия регион и само се хвали как щял до края на годината да вземе А-класа Мерцедес. Дано успее.
                  ти пък къде го видя това?? Да аз съм сътрудник в ЛР, и това, че всичко на вас ви е обяснено неправилно, незначи че е така.За въпроси на л.с моля.

Коментар

в всичките постове който прочетох са пълни с Българска мисъл.Сапунче за 70 стотинки и т.н.. ми колега ти така може и доналд тръмп да настигнеш някой ден от икономия, ама ако доживееш дотогава,щото толкова качество има в тва сапунче за 70 стотинки, че.. абе не ми се мисли.

Коментар

Dimo_J написа:
                      в всичките постове който прочетох са пълни с Българска мисъл.Сапунче за 70 стотинки и т.н.. ми колега ти така може и доналд тръмп да настигнеш някой ден от икономия, ама ако доживееш дотогава,щото толкова качество има в тва сапунче за 70 стотинки, че.. абе не ми се мисли.
                      Ами, българска мисъл. Гледай един германец кога ще ти плати 10 евро ако може да мине и с 1. Така си е навсякъде по света - за всеки продукт си има пазар иначе продуктът изчезва от пазара. А и разните там обикновени сапунчета, относително маркови - Nivea, Fa, Dove - действително струват между 80-90 стотинки и 1.5 лв. А има и разни български, които жена ми харесва и от тях също се купува. Истината е, че за мен всичко останало е излишна лигавщина и пилеене на пари за предмети, които не ценя високо. И съм сигурен, че болшинството хора мислят по този начин...Не желая да засегна никого, но, колега, хайде да погледнем истината в очите - това с пирамидалната дистрибуция на козметика е ден до пладне. Безперспективно. Желая ти само хубави неща в живота, но според мен е хубаво да си потърсиш по-сериозна професия ПП. Точно онази хиена Шумахер да не вземе нито евро за реклама - е нЕма такъв филм И какво съкращение е това LR???
                      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
                        Dimo_J написа:
                        Ами, българска мисъл. Гледай един германец кога ще ти плати 10 евро ако може да мине и с 1. Така си е навсякъде по света - за всеки продукт си има пазар иначе продуктът изчезва от пазара. А и разните там обикновени сапунчета, относително маркови - Nivea, Fa, Dove - действително струват между 80-90 стотинки и 1.5 лв. А има и разни български, които жена ми харесва и от тях също се купува. Истината е, че за мен всичко останало е излишна лигавщина и пилеене на пари за предмети, които не ценя високо. И съм сигурен, че болшинството хора мислят по този начин...Не желая да засегна никого, но, колега, хайде да погледнем истината в очите - това с пирамидалната дистрибуция на козметика е ден до пладне. Безперспективно. Желая ти само хубави неща в живота, но според мен е хубаво да си потърсиш по-сериозна професия ПП. Точно онази хиена Шумахер да не вземе нито евро за реклама - е нЕма такъв филм И какво съкращение е това LR???
                        Шумахер взима процент от всеки продаден продукт от неговата серия, но не взима пари за реклама тук не става въпрос за дистрибуция на козметика идеята е да си пазаруваме на заводска цена и на същото качество, което ползва германеца

Коментар

колеги мисля, че тази тема е излишна, по простата шричина, че колегата по-горе е прав.Докато българина си е със скъсани джобове няма да се обръща внимание на качеството(което е под всякаква критика).Аз не съм станал БОГАТ от тази система на работа, но и беден не съм станал от това, че си поръчвам това, което ми харесва и това, което ползвам с удоволствие.Не съм със голяма заплата, но мисля за себе си и за мен е естествено да дам парички за това, което е качествено, а не за това, което е по магазините и сергиите.Представете си паста за ЗЪБИ в магазина по 1 лев.хахахах.... колеги това е смешно.Нищо лично към никого, но докато не се пробва няма да се разбере за какво иде реч.това са продуктите за мен.Останалото си е ваш избор, и никой не може да повлияе на мнението ви.Никой не може да ви покаже колко е полезно едното, а колко е вредно другото.Вие сами трябва да го усетите.

Коментар

Сектантите се намесиха и стана мармалад. Dimo_J & sali76 мозъците ви на пароструйка ли ги минаха или са полирани по рождение? Световно неизвестната марка по-добра от DOVE, Colgate и т.н.??? Альоо, последно като ядох домати с колците беше щото забравих да изкарам клечката за зъби от устата си. И Сали, знаеш ли кога ще дам над 2 лв. за паста за зъби? Когато може сама да ми ги измие!Модераторите - ако ме накажете за горното изречение - приемам, че цари LR корупция във Форума
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

ОООО пропуснал съм развръзката! Я кажете пастата за зъби със сребърни частици колко пари е? Я кажете на Шуми парфюмите колко струват? Или аз от един "семинар" на който бях съм разбрал повече от вас дето бачкате в системата. И това за заводската цена дето го твърдите ако вярвате в него или сте много наивни и не мислите а приемате всичко дето чуете за вярно или грам логика нямате. Обесявам за последно. Това дали ще произведете нещо и ще дадете Х пари да го рекламирате, или няма да го рекламирате за Х пари, но за да го продавате ще давата от цената му крайната N пари на 1000 човека над този дето го е продал няма разлика! Това са два метода за рекламиране на стока и разходите са близки и сходни като крайна себестойност. Т.е. дори и при мулти левъла ви, производствената цена на това дето продавате реално е стотинки и качеството е сходно на всички други марки дето обаче ги рекламират по ТВ-то. Ако не схващате, съм навит да ви направя един "семинар" да ви го надраскам с молив на бял лист да ви стане по ясно. :DП.С. Взехте ли вече Мерцедесите или още трупате хора за да ги вземете... :D
                              KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
                              Land Rover Discovery 2.5TD '94
                              EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
                              EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
                              EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Колега Dimo_J - представи си 2 стоки (паста за зъби) без опаковка. Едната струва 1.99 лева - промоция, другата - 12.03 лв по каталог. Как ти ще познаеш че си миеш зъбите със скъпа пааста, и ако се миеш с по-евтината - ще се измиеш по-некачествено ли ? Изобщо ако за една и съща стока може да дадеш 2 лв, и 200 лв, ти ще предпочетеш да дадеш 200, с мисълта че е по-качествена? М/у другото - продавам си колата за 18 500 лева. Знам че се намират и по 2500-3000, но моята знам какво и е правено, и струва 18500. Искаш ли да си я напазаруваш ? Изкарай лабораторните данни на пастата от 12.03 лева, и да сравним с тези от 2 лева?

Коментар

Working...
                                X