Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искат ли винетка ако карам в София с др. регистрация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преди около месец пътувах за Габрово...тръгнах спешно и в бързината просто забравих да си купя винетка...бях със седмична, която беше изтекла предния ден...в Севлиево / в самия град/ ме спряха за проверка и не можете да си представите ужаса ми, когато полицая ме попита за винетката....добре че приятелката ми излезе по-съобразителна, та на секундата се намеси с коментара, че от една седмица сме командировка в Севлиево и че ще пътуваме утре за Сф....полицая каза само едно "О.К."....и толкоз...само дето аз се изприщих, щото си помислих какво ще стане ако видят по някакъв начин, че напускаме града........Мисля че това е своеобразен отговор на темата..... :D

Коментар

...

Коментар

Според мен тва за винетките в София е не толко до парите, колко да се разтовари трафика. Освен това сам 100% сигурен че няма да го приемат де. Обаче идеята беше добра. Примерно в центъра да влизат само автомобили които имат винетки. Защото ми се е случвало сулио и пулио от всевъзможни краища на нашата родина, да се навре в пиков час у центъра и да се чуди на къде да хване пътя. Е 50% от задръстванията в София стават заради ей такива образи.

Коментар

The_Wicker_Man написа:
          ...Защото ми се е случвало сулио и пулио от всевъзможни краища на нашата родина, да се навре в пиков час у центъра и да се чуди на къде да хване пътя. Е 50% от задръстванията в София стават заради ей такива образи.
          БРЕЕЙЙ!!! На крива ракета - космоса и пречи! Кой където си има работа там ще ходи.Колега, айде да не започваме темата "Софианци" срещу "Провинциалисти", щото колкото Вие или такива теб сте "Софианци", толкова и Ние и такива като мен сме "провинциалисти".Поинтересувай се колко жители е имало в София 1950г. например и си спомни за репликата на Тодор Колев от един култов филм "Всички сме от СЕЛО дрюгарю следовател". п.с. Засичал съм редовно и "Софиянци" да се озъртат като "плъх у брашно" и да не знаят накъде да хванат "у провинцията".
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Точно така kiro of the day и то на елементарни кръстовища.

Коментар

Тва са пулни глупости с тея винетки за софия. То по тая логика всеки град и всяко село да въведе винетка за територията си под предлог че няма пари за оправяне на улиците общинска собственост и кво ще стане тогава.
              PUNTO 1.1 94г.

Коментар

Такси за провинция<->столица е смешно ...Такси за всички е по-нормално ... Абсолютно съм съгласен, че трябва да се направи нещо с този център, но редът не е такъв.Първо правиш алтернативи, после слагаш такси.Вярно е, че в Лондон има такса за влизане в центъра, при това злобна такава, но пък си имат метро!
                Fiat Bravo GT -> дзверчето

Коментар

Да ве къде е София къде е Лондон.Англичанчето си плаща щот си заслужава а това тука е обир, разбивам си колата и им давам пари за тия дупки.Първо да оправят дупките, после да искат пари за тях!!!

Коментар

Working...
                  X