Преди около месец пътувах за Габрово...тръгнах спешно и в бързината просто забравих да си купя винетка...бях със седмична, която беше изтекла предния ден...в Севлиево / в самия град/ ме спряха за проверка и не можете да си представите ужаса ми, когато полицая ме попита за винетката....добре че приятелката ми излезе по-съобразителна, та на секундата се намеси с коментара, че от една седмица сме командировка в Севлиево и че ще пътуваме утре за Сф....полицая каза само едно "О.К."....и толкоз...само дето аз се изприщих, щото си помислих какво ще стане ако видят по някакъв начин, че напускаме града........Мисля че това е своеобразен отговор на темата..... :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искат ли винетка ако карам в София с др. регистрация
Collapse
X
-
Логан
-
Според мен тва за винетките в София е не толко до парите, колко да се разтовари трафика. Освен това сам 100% сигурен че няма да го приемат де. Обаче идеята беше добра. Примерно в центъра да влизат само автомобили които имат винетки. Защото ми се е случвало сулио и пулио от всевъзможни краища на нашата родина, да се навре в пиков час у центъра и да се чуди на къде да хване пътя. Е 50% от задръстванията в София стават заради ей такива образи.
Коментар
-
The_Wicker_Man написа:...Защото ми се е случвало сулио и пулио от всевъзможни краища на нашата родина, да се навре в пиков час у центъра и да се чуди на къде да хване пътя. Е 50% от задръстванията в София стават заради ей такива образи.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Такси за провинция<->столица е смешно ...Такси за всички е по-нормално ... Абсолютно съм съгласен, че трябва да се направи нещо с този център, но редът не е такъв.Първо правиш алтернативи, после слагаш такси.Вярно е, че в Лондон има такса за влизане в центъра, при това злобна такава, но пък си имат метро!Fiat Bravo GT -> дзверчето
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар