Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Едно пунто по-малко....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Зависи от МПС-то и изправността на спирачните апарати ... Работата на дознателите е след работата на КАТ ... и работят по описаното от КАТ ... все пак те са си дознатели КЪМ КАТ ! В случая могат ориентировъчно да направят предценка за скоростта, но не могат да го използват за доказване на каквото и да било ... в първият съд за секунди пада акт с подобно доказване ... пък и 17 метра спирачен път не са кой знае колко
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
      Зависи от МПС-то и изправността на спирачните апарати ... Работата на дознателите е след работата на КАТ ... и работят по описаното от КАТ ... все пак те са си дознатели КЪМ КАТ ! В случая могат ориентировъчно да направят предценка за скоростта, но не могат да го използват за доказване на каквото и да било ... в първият съд за секунди пада акт с подобно доказване ... пък и 17 метра спирачен път не са кой знае колко
      Уауу, Следствието от кога е към КАТ А в случая заради тези 17 метра могат да му докажат скорост над позволената. Дано не го направят, че колегата си е колега

Коментар

Колега, следствието се включва, когато имат съмнение за умишлено посегателство над нечий живот ... Примерно когато блъснете военна кола - задължително се включва следствието В случая на колегата - ако се включи някой, то това ще са дознателите към КАТ, а не следствието .... а с тези 17 метра - първо, ако трябва да докажат нещо - ще докажат скорост не по висока от 42 км/ч; второ - не могат да докажат нищо с тях ... както ВЕЧЕ споменах ... в първият съд пада акта ... /мразя да повтарям/ !Орцинус - надявам се сме се разбрали, тъй като обосновах всяка написана от мен дума и ако оспроиш нещо, само ще се повторя ! /спам/Към автора - дано съм бил полезен Ай със здраве ... за сега
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Е идва следовател , той огледа и измери каквото и както било , после каза ,че ще автоексперт ще гледа спиречен път автомобилите как са ударени и там щял да се произнесе.Брат ще е по-висока скорост от 42 ако съм карал с толкова 17 метра значат , че съм спрял пред тях или да ги ударя леко - пак щяхме да се завъртим но по-леко.Тва е че има пострадали и затова се гледа иначе полицайте му пишеха акта и сега щях да пиша какво друго фиатче мисля да си купувам...А сега се мисли невинен ли ще ме изкарат или виновен , после тия ако решат да ме съдят е гадно май.Не съм разпитвал как са нещатаМайка ми каза , че го е чула да си казва ,че отдавна има книжка но си я бил купил циганина....Иначе са артисти голями духаме на дрегера , аз си духам и си трая тоя пред полицая ох ох ох полицая го пита има ли ти нещо бре ? Тоз му казва ми не мога да седя (а допреди малко припкаше като сърна)Благодаря за пожеланията Ще информирам каква ми е съдбата...
          Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
          Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
          Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Та развитието е ,че след месец от птп-то си взех колата от кат.Попълвах в общината искане да ми се освободи колата по еди кое си дело ,така и в рпу-то до началника да ми я освободят.От армеец дойдоха на следващия ден след като подадох щетата огледаха я отвън и остана за допълнителен.Автоексперта си бил дал оценката каза следователя и чакам да ме викнат за разпит то стана януари....Иначе минаха на допълнителен оглед и като я видяха ми казаха ми на към тоталка си..Записаха и казаха да звънна след 10 дена да ми кажат какви пари ще ми дадат и ако не ми харесва да я огледат още веднъж.Като звъннах за пари не ми казаха само казаха ,че ми е тотал щета и се чака да разписват шефовете и тогава мога да си взимам парите и да съм звъннел след 15 работни дни да ми кажат какво що.Получих и писмо от армеец в което ми цитираха закон който е приет тази година и се изисква колата да се бракува за да се изплати тотална щета - бракувах си я.И днес след като бях звънал в понеделник отидох на касата да си взема парите - 2800лв.Малко са за 70% от 4600лв , ама то имало различни тотални щети в проценти и затова така.В интерес на истината колата няма сми да се прави ,че ще се метнат доста пари ,ама пък и не е смачкана много та да платят максималното.Така ,че ще се пуска на части

Коментар

Колегата Ichkin е напълно прав във всички отношения... преди минути в нас беше познат катаджия и каза същото по въпроса... Също така каза че колегата Ichkin става за Адвокат
              FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

а колите които иат АБС къв спирачен път ше имат
                Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

пу да го е... какъв хубав цвят туй пунто! язък...
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Е може и дознател да е при птп-то ми казаха кой ще дойде ама му запомних фамилията после и така..Е хубав цвят и други хубави работи имаше ама....Заради тва и толкова я харесваха та ме засичаха и удряха май...

Коментар

Working...
                    X