Днес към 4 точно пред полицията в Костинброд на кръстовището там аз и един с/у мен който даде ляв мигач и ми отне предимстово.
В насрещното идваше кола зад него та нямаше как да го заобиколя , а той пък реши да минава пред мен преди да мина аз и стана веселбата...Принципно и аз карах бързо над разрешената - спирачен път го измериха 17метра.В другата кола 5ма циганина като има 3 със средни телесни...Счупен таз , комоцио и счупена ръка.Аз съм целнал предното стъкло , но не съм и усетил без колан бях.Само си спомням ,че си казах е тоя е баси глупака и бягах в ляво ама леко с натиснати спирачки съм си се носил надясно...без алкохол бяхме и 2мата, 3 коли цигани дойдоха мнгого бързо , добре ,че бехме пред полицията.Като цяло понеделник съм до полицията да си дам снимани документи и те ще решават кой е виновния в ситуацията.Колата си остава там май доста време , но е тоталка май - определенно не и върви.По-миналата година пак един мургав беше решил ,че като е дал мигачч може да прави обратен , оправих я и след месец ме нацелиха отзад на сфетофар.Ето и малко снимки.
![Confused](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_confused.gif)
Коментар