Днес към 4 точно пред полицията в Костинброд на кръстовището там аз и един с/у мен който даде ляв мигач и ми отне предимстово. В насрещното идваше кола зад него та нямаше как да го заобиколя , а той пък реши да минава пред мен преди да мина аз и стана веселбата...Принципно и аз карах бързо над разрешената - спирачен път го измериха 17метра.В другата кола 5ма циганина като има 3 със средни телесни...Счупен таз , комоцио и счупена ръка.Аз съм целнал предното стъкло , но не съм и усетил без колан бях.Само си спомням ,че си казах е тоя е баси глупака и бягах в ляво ама леко с натиснати спирачки съм си се носил надясно...без алкохол бяхме и 2мата, 3 коли цигани дойдоха мнгого бързо , добре ,че бехме пред полицията.Като цяло понеделник съм до полицията да си дам снимани документи и те ще решават кой е виновния в ситуацията.Колата си остава там май доста време , но е тоталка май - определенно не и върви.По-миналата година пак един мургав беше решил ,че като е дал мигачч може да прави обратен , оправих я и след месец ме нацелиха отзад на сфетофар.Ето и малко снимки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Едно пунто по-малко....
Collapse
X
-
добре дощъл в клуба на "смачканите от тапунгери по птищата" мен така ме намляха и мен отляво изпреварвам един с едно пежо пред него бусче викам ще ги мина 2-мата и в момента в който съм на полвината на пежото пича реши че и той трябва да изпревари бусчето пат мигача и тръгна (само аз имах смачкано) спря пича погледна каза "айде бързай сега" и замина записах номера утдох в кат блъсна ме черно пежо 305 от тези старите а в кат на номера който записах излезе червен фиат панда писах обеснения казаха ми до 14 дни трябва да приключи всичко то стана вече месец и полвина и всичко си остана така Yellow_Flash_Colorz_PDT_18
Коментар
-
Ми с купени книжки май е така...С какъв акъл реши да минава пред мен незнам , а вижда ,че и аз съм се засилил Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Че карах и аз с непозволена скорост си е така....Чакам да решат , ако мен ме кажат виновен жална ми майка.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Бре да ти кажа и аз съм така от 2-3 месеца много рядко да карам бързо , ама днес ми трябваше отварка една супер малка и да я зема от при дядо ми и по-бързо да я взема , че съм си разглобил всичко и ето тя каква стана...Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
nasty написа:Бре да ти кажа и аз съм така от 2-3 месеца много рядко да карам бързо , ама днес ми трябваше отварка една супер малка и да я зема от при дядо ми и по-бързо да я взема , че съм си разглобил всичко и ето тя каква стана...
Коментар
-
По спирачният път не могат да докажат нищо конкретно ... само с приблизителна точност ... абе няма ли си го радара черно на бяло ... няма как да го докажат ... Примерно могат да се изкажат както при мен, че е бил с несъобразена скорост спрямо пътната настилка, но не и да кажат, че е превишил ограничениетоFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Orcinus
Ichkin написа:По спирачният път не могат да докажат нищо конкретно ... само с приблизителна точност ... абе няма ли си го радара черно на бяло ... няма как да го докажат ... Примерно могат да се изкажат както при мен, че е бил с несъобразена скорост спрямо пътната настилка, но не и да кажат, че е превишил ограничението
Коментар
-
Абсолютно на 100 % ... снощи 1 час сме си лафили с 2ма КАТаджии ... не може да се докаже от кога са започнали да остават спирачните следи ... Може просто да се потвърди дадена версия или да се обори друга ... но не могат да докажат, че се е движел с превишена скорост ... ако разбира се спирачния път не е 50 м ...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Orcinus
Ichkin написа:Абсолютно на 100 % ... снощи 1 час сме си лафили с 2ма КАТаджии ... не може да се докаже от кога са започнали да остават спирачните следи ... Може просто да се потвърди дадена версия или да се обори друга ... но не могат да докажат, че се е движел с превишена скорост ... ако разбира се спирачния път не е 50 м ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар