Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интернет доставчик във Варна ?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Градски, лъжеш се - нета на БТК е 20 и 25лв. Съответно за скорости 6 и 12 мегабита. При теглене през български торент тракъри се постига съответно 600кб и 1200кб скорост. Обаче ако се ползва nADSL услугата им - ти го избиват от към липса на телефон - цените стигат посочената от теб сума и я надхвърлят.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

    Коментар


      #17
      jenshen73 написа:
      SSI? Софийски? Арменеца кога се премести чак в София? SSI си е локална кабеларка на центърот. Преди 10 години като прохождаха в тоя бизнес ТИМ им удариха едно рамо... Иначе - са си чисто варненска все още, арменска фирма. Бохос Карагьозян е шефа.
      Ок, моя грешка
      Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
      Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
      Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
      BMW X3 3.0D Aut

      Коментар


        #18
        Нищо не се изкоментира за Телекомс. Някой ако има мнение да пише. Разбира се че не се занимават с интернет на дребно, но имат и оферти за симетрична връзка от по 70Мб. за 50лв. При комбиниране от двама или повече абоната, излиза евтино. Аз отскоро я ползвам и да ви кажа, засега разликата от всички други е огромна. За външен трафик незнам още, но от Замундата и други подобни тракери, стигам до максимума винаги. Само дето тия дни имаха проблем и то доколкото разбрах е свързан с Тим, но пък те Телекомс, дават нет на Интербилд и други големи кабеларки в града. Скоро ще е почти готова тяхна оптична мрежа и ще покрива доста голяма територия. За мен лично БТК не е добра идея. Намразих ги от близо три години. По ужасен нет от тях не бях плучавал. Да не говорим че калпавите им модеми струват стотинки в Китай и са пълен боклук. Забиват често особенно при Торенти. Е вярно че съм навързал голям брой машини, но. Нямат и опция Upnp и при игри онлайн често има проблем с портовете. Мит е също така, че нета им не се влияе от времето. Кабелите им от по на 50 години, минават през кутий на по 50 метра и с тия ръждясали връзки - аман заман. И с тия договори. А и са толкова некоректни. Но ако вързвате само един компютър и нямате големи изисквания, са по добре от лана в смисъл че по-малко рискувате при гръмотевични бури.
        Fiat Marea TD100

        Коментар

        Working...
        X