отново въпрос за Варна :D братовчед ми ще ви става съгражданини въпросът е - кой доставчик да избере ?става въпрос за района на стадион Черно Море , точно от другата страна на 8-ми Приморски...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интернет доставчик във Варна ?
Collapse
X
-
Там бъка от оператори бре. Кажи-речи, всички интернет доставчици са в него район. Кеф му (на брат ти де) БТК, Кейбъл Тел, М НЕТ, Интер Билд.. абе бол са... и всички се натягат за добро качество... все пак там е района на студентите и.. "китайската стена". Остава да се реши кое име му носи по-голям кеф Лично аз не бих се свързал с М НЕТ. Те - НЕ! Нета им върви по трасето на кабелната, а когато засвяткат гръмотевици - задължително остава без НЕТ за... неопределен период от време. (това беше причината да ги напусна аз самият). Иначе "кейбъл"-а стават.. ама ше бере ядове.. шото постоянно има спад в сигнала... и липсва скорост. Може би БТК е най-добрият вариант.. аз съм на БТК и немам грижи.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
-
Тука нета е на светлинни години от София и доста други по-малки градове!!!! Аз съм на един доставчик който е софийски, ама съм сигурен, че там са съвсем други условията.Kазва се SSI.25 лева-неограничен на 5 мегабита.Струва ми се , че е доста скъпичко .....Там до стадиона може да има един друг-Skynet-20лв-неограничен, ама не знам скороста.Иначе във Варна най-силни май са Интербилд, ама ///// да каже за тях, аз поне не чувам много добри работи. Друг вариант е БТК, ама там отпадат варненските тракери, който са достааааа добри Нароиха се и някви други последно време от които нямам никакви впечатления.Това е от мен.....Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:Тука нета е на светлинни години от София и доста други по-малки градове!!!! Аз съм на един доставчик който е софийски, ама съм сигурен, че там са съвсем други условията.Kазва се SSI.25 лева-неограничен на 5 мегабита.Струва ми се , че е доста скъпичко .....Там до стадиона може да има един друг-Skynet-20лв-неограничен, ама не знам скороста.Иначе във Варна най-силни май са Интербилд, ама ///// да каже за тях, аз поне не чувам много добри работи. Друг вариант е БТК, ама там отпадат варненските тракери, който са достааааа добри Нароиха се и някви други последно време от които нямам никакви впечатления.Това е от мен.....Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Sev написа:щом може без телефон е друго нещоблагодаря на всички за съветитеAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Бях на мнет преди години (от тях минах на адсл). Убедих се че качеството от мнет зависи изключително много от района в който си. Има махали където са доволни. Има където са с нет през ден. Така че ако се засилиш в тая посока - разпитай как е нета им не само във Варна, а и в района в който ще е брат ти.
Коментар
-
@ls1: mnet съм ползвал в два района - Център/Център (зад св. Николай църквата), Цветен квартал/ХЕИ - мога да кажа, че грижи със "сигнала" не съм имал - има ли телевизия - има и интернет. Лошото при тях е, че май не можеш да си пуснеш само интернет - задължително искат да си плащаш и телевизия. Аз имах късмета на едното място съседа да ползва и интернет и кабелна телевизия от МСАТ и ми пуснаха едно отклонение през двупосочен сплитер.Иначе - за Варна текущо най-добрият интернет, колкото и да не желая да го казвам е БТК ADSL.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Иначе - за Варна текущо най-добрият интернет, колкото и да не желая да го казвам е БТК ADSL.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Аз съм към Кейбъл Тел. Малко е бавничък за теглене но не толкова а и не съм имал проблеми с изчезване на сигнала . Единствено за две год. и половина преди три дена ми се прецака модема и веднага дойдоха и ми го смениха (естествено безплатно) . Според мене си има някой преимущества. Например аз плащам 39.90лв. на месец и ползвам нет , кабелна и дом тел. с безплатни мин. Не те карам да се закачваш на него но в крайна сметка получавам 3 неща за 40лв а към БТК само нета е 30лв. ако не се лъжа. Никога не съм се закачал за БТК но и аз съм чувал , че е доста добър . Ти си решаваш .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар