Абе коя е тая мадона бе, интер спука милан от бой, малко им беше, 4-0, мадона... Не е ли по-правилно марадона? Най-смешна беше оная по бтв - Лукреция някаква си...фенка на марадона, р’зир’ш ли... нещо я питат, она си говори и си пее, и подксача около камерата, и ни приема, ни предава, че чак направила палатков лагер пред стадиона. Все едно аз да чакам да дойде Горан Брегович, и да върта кючек на летището... Айде да пали и да се маха и да млъкват, че и на мене вече ми се гади - концерта на марадона, та концерта на марадона.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Писна ми да слушам за концерта на Мадона...
Collapse
X
-
А пък днес гледам около стадиона - Мадона затворила движението, поставила едни шарени ленти и сложила полицаи да пазят. И не пуска никого. Ей, опасна ша доди тая жена бе. Квот кажи го прай.dobrujanetza написа:Tрябва Лили Иванова да и закрие концерта и Мадоната да си глътне граматиката.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
nikki_sixx написа:Ae, имало ли е 1000 човека на тоя концерт? Мадона била ли е гола? Имало ли е секс на сцената? Припаднали фенки с разкъсани фанелки и гола гръд?Няма ли некой да разкаже малко пикантерийки?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар