Не знам за вас, но на мен ми писна да слушам за тази персона последния месец, за концертите и по европа и за тоя прословут концерт утре. Засилени мерки за сигурност съпоставими с тези когато идва хамериканската глава, някаква истерия, някакви екзалтирани фенове, непрекъснато заливане с информация от медиите. Не ми харесва още от както обявиха цените на билетите... Признавам голяма звезда е, а относно цената на билетите - просто споменавам защото си сравних за мен си колко искаха за други идоли идвали тук... Всичко си мина тихо и кротко, че и маза народ не разбра за гостуването им ... Та с какво тя е по-по-най от всичките величия които се източиха последните години в България, че някои и по повече от един път, кой решава кой колко голяма звезда е, че да ми се налага да съм заливан с ненужна информация от телевизия и радио непрекъснато (Славабогу по ЗъРок-а нищо се не чуе ), кой разрешава такива безумия с блокиране на половин град съизмеримо с посещение на държавен глава на световна сила... И изобщо доколко е нужна цялата тази истерия и ексцесии за един... концерт?! Добре че не живея вече в София та не ми се налага да търпя подобни глупости... И не ме разбирайте грешно, нямам нищо против Мадона, ще протестирам по този начин срещу всеки който си позволи подобни неща, независимо дали ми е от любима група или някоя фолк певачица... Не мисля че е нужно маса народ да понасят каквито и да било ограничения заради една звезда и камара фенове...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Писна ми да слушам за концерта на Мадона...
Collapse
X
-
Етикети: –
-
///// написа:Платила си е за рекламата - ко се чудиш толкоз много.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Хех... Я се осъзнайте малко и погледнете зад граница! Тази тема ми прилича на темата за Майкъл Джексън, когато се спомина. Това са ГОЛЕМИ световни имена! Това, че някой не го кефи, как изглежда, друг си мисли, че квичи, а не пее си е ваш проблем. Факт е, че Мадона е икона в историята на поп музиката, както и Майкъл Джексън. А по Бай Ганьовски може да си мрънкате и псувате, колкото си искате! :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
баба, баба, ама преди малко я даваха - гледах я на 4/3 от 16/9 или обратното - Vladim да каже, ама я изкараха с еййй такива крака и с един мрежест чорапогащник /ебаси гадната дума/... от тук нататък nikki_sixx да продължи п.п. баси, уж не са ми спрали кекса пък...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
bubachko
Marea Bipower написа:И на мен ми писна, не стига това натякване по цял ден ами и утре и улици ще затварят. На Металика не бяха затворили нищо и пак нямаше инциденти, на Болтън също. Бабешка работа....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар