Много ги плюят италианските автомобили!!! Взех си Мареа и всички дето не са карали до сега Фиат ме плюят като за световно!!! Плюят ги първо щото са Фиат и втро щото са от италия! Взех я на старо в перфектно състояние, смених и ролките и ремците. И те не бяха за смяна , ама си викам да не стане някоя беля да скъсам ремък и да набия клапаните та да съжелявам после. Дойде у нас един дето кара дърваген пасат междинка. Като ма почна, как, ще купиш тая италянска ебангия , че и дизел. Той нито я чул, нито видял. Водя го в гаража, оня цъка ия оглежда. Качва се вътре, опъва се ато рязан турчин и ми вика че е много удобна. То от ваген на Фиат като се качиш работата е дебела. И като чу как ми работи мотораааааа, обаче гледа ауспуха и чака да изпуши или да метне масло! По едно време вика уу гледай ве това масло, па то кондензат. Гледа го, мириса го, примири се с мене. После му събрах погледа 3900rpm 170, и още дърпа , до 4300има още много ама за какво да я тормозя колата. И така , и от други бях оплюван и всички си промениха мнението за италианските коли. Според мене повечето хора са предобедени към тях заради по-старите модели Regatta и Croma. И тях много ги плюеха но все пак са Фиат. Големи бегачки. Карах едно Браво 2.0 16V като тръгвах се изтървах, дадох повече газ,и ми въртя гуми до трета.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо толкова плюят Fiat
Collapse
X
-
Дреме ти кво говорят другите. Важно е дда ти харесва на теб. Нали ти ще я караш. Първата ми кола беше Фиат 127. Чупеше се през 5 дена. Беше около 20 годишна. Само ми се смееха и ми разправяха купи си лада бре. Ама аз не. Нали ми е първа и си я обичам. И сега като си търсих нова кола гледам Рено Пежо Фолксваген. Ама един приател ми показа Темпрата в интернет и цената беше добра каза, че е запазена. После като ми я докара ми останаха очите. Верно има си косури и се чупи нещо от време на време ама и нея много си я обичам. Определено и следващата ми кола пак ще е Фиат, ама надявам се чисто нов.
Коментар
-
Моето мнение (което е само допълнение на мненията на колегите, защото съм напълно съгласен с тях) е тук http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=530VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Абе щом промених мнението на един заклет голгаджия, значи нещата може и да се оправят. Добър приятел ми е и си разменихме колите да ги тестваме. Ами с какво впечатление останах - и при него потропваше не малко, ужасно твърда хидравлика, твърго окачване, неприятен съединител и 1-ва влизаше с молитви, лоста играеше хоро като го пусна, малко грозно арматурно табло и малка видимост, при наличието на 90 коня /1,8GL/ мога да кажа наистина, че повече върви, но и фятката не се даде лесно. Той като слиза - еее не е зле не е зле, много ми е мека возията и е нестабилна и върви по-малко от голфа, иначе като дизайн са я докарали; и млъкна После продължава: ама си предпочитам голфи, аз му викам ми и аз си предпочитам Здравата :P Преди викаше не си взимай италянка, не са за нашите пътища, предница ще правиш всяка година ще ти скъса нервите. Аз се правя, че не го слушам Оказа се, че той още на 3-тия месец сменя каре."What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
Кара любимата червена Brava 1,4 12V
Коментар
-
killertoon написа:Абе щом промених мнението на един заклет голгаджия, значи нещата може и да се оправят. Добър приятел ми е и си разменихме колите да ги тестваме. Ами с какво впечатление останах - и при него потропваше не малко, ужасно твърда хидравлика, твърго окачване, неприятен съединител и 1-ва влизаше с молитви, лоста играеше хоро като го пусна, Tи малка видимост, при наличието на 90 коня /1,8GL/ мога да кажа наистина, че повече върви, но и фятката не се даде лесно. Той като слиза - еее не е зле не е зле, много ми е мека возията и е нестабилна и върви по-малко от голфа, иначе като дизайн са я докарали; и млъкна После продължава: ама си предпочитам голфи, аз му викам ми и аз си предпочитам Здравата :P Преди викаше не си взимай италянка, не са за нашите пътища, предница ще правиш всяка година ще ти скъса нервите. Аз се правя, че не го слушам Оказа се, че той още на 3-тия месец сменя каре.
Коментар
-
Fiat 127 написа:Дреме ти кво говорят другите. Важно е дда ти харесва на теб. Нали ти ще я караш. Първата ми кола беше Фиат 127. Чупеше се през 5 дена. Беше около 20 годишна. Само ми се смееха и ми разправяха купи си лада бре. Ама аз не. Нали ми е първа и си я обичам. И сега като си търсих нова кола гледам Рено Пежо Фолксваген. Ама един приател ми показа Темпрата в интернет и цената беше добра каза, че е запазена. После като ми я докара ми останаха очите. Верно има си косури и се чупи нещо от време на време ама и нея много си я обичам. Определено и следващата ми кола пак ще е Фиат, ама надявам се чисто нов.
Коментар
-
killertoon написа:Абе щом промених мнението на един заклет голгаджия, значи нещата може и да се оправят. Добър приятел ми е и си разменихме колите да ги тестваме. Ами с какво впечатление останах - и при него потропваше не малко, ужасно твърда хидравлика, твърго окачване, неприятен съединител и 1-ва влизаше с молитви, лоста играеше хоро като го пусна, малко грозно арматурно табло и малка видимост, при наличието на 90 коня /1,8GL/ мога да кажа наистина, че повече върви, но и фятката не се даде лесно. Той като слиза - еее не е зле не е зле, много ми е мека возията и е нестабилна и върви по-малко от голфа, иначе като дизайн са я докарали; и млъкна После продължава: ама си предпочитам голфи, аз му викам ми и аз си предпочитам Здравата :P Преди викаше не си взимай италянка, не са за нашите пътища, предница ще правиш всяка година ще ти скъса нервите. Аз се правя, че не го слушам Оказа се, че той още на 3-тия месец сменя каре.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Реклама
Collapse
Коментар