Много ги плюят италианските автомобили!!! Взех си Мареа и всички дето не са карали до сега Фиат ме плюят като за световно!!! Плюят ги първо щото са Фиат и втро щото са от италия! Взех я на старо в перфектно състояние, смених и ролките и ремците. И те не бяха за смяна , ама си викам да не стане някоя беля да скъсам ремък и да набия клапаните та да съжелявам после. Дойде у нас един дето кара дърваген пасат междинка. Като ма почна, как, ще купиш тая италянска ебангия , че и дизел. Той нито я чул, нито видял. Водя го в гаража, оня цъка ия оглежда. Качва се вътре, опъва се ато рязан турчин и ми вика че е много удобна. То от ваген на Фиат като се качиш работата е дебела. И като чу как ми работи мотораааааа, обаче гледа ауспуха и чака да изпуши или да метне масло! По едно време вика уу гледай ве това масло, па то кондензат. Гледа го, мириса го, примири се с мене. После му събрах погледа 3900rpm 170, и още дърпа , до 4300има още много ама за какво да я тормозя колата. И така , и от други бях оплюван и всички си промениха мнението за италианските коли. Според мене повечето хора са предобедени към тях заради по-старите модели Regatta и Croma. И тях много ги плюеха но все пак са Фиат. Големи бегачки. Карах едно Браво 2.0 16V като тръгвах се изтървах, дадох повече газ,и ми въртя гуми до трета.

Коментар