Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Циферблати

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Циферблати

Здравейте колеги,тъй като ми изгоря крушка на таблото и видях,че то никак трудно не се сваля нещо се зарибих да си сменя циферблатите.Чудя се обаче дали ще има проблем ако си взема направо едно табло от HGT понеже са бели.Ще трябва ли да се дооправя нещо,съответстват ли напълно оборотомер,скоростомер....?
    браво 1.6 16v 1997 103hp
    колкото повече,толкова повече

Ако напишеш и каква ти е колатав профила .....
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Съжалявам,мислех че ми е в подписа Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Иначе колата е браво 1.6 97г
      браво 1.6 16v 1997 103hp

Коментар

Мога само да те предупредя, че уредите на, които ще им сменяш циферблатите след, като им махнеш стралките вече няма да са уреди, а ще отчитат някакви приблизителни стойности. Ако си вземеш цяло табло от HGT то няма да пасне на инсталацията на твоят автомобил. Ако искаш да му вземеш само "рисунките" те няма да съответсват по никакъв начин на твоите измервания. Например представи си, какви са максималните обороти на твоят мотор и HGT-то, максималната скорост и, какво ли още не... Има вариант да си направиш собствени "рисунки" но пак казвам, че махнеш ли стрелките веднъж, след това уредите вече е са уреди.И последен съвет! Прави заглавията на темите си по-описателни!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
          Мога само да те предупредя, че уредите на, които ще им сменяш циферблатите след, като им махнеш стралките вече няма да са уреди, а ще отчитат някакви приблизителни стойности....
          Съжалявам, че пиша по темата, но ми напомни за един стар проблем, който си причиних по невнимание ли, грубост ли - незнам. Става дума за това, че преди време сменях крушките на таблото и за целта трябваше да разкача всички кабели и тръбички отзад по таблото, както и жилото за скоростомера. След като го сглобих обратно стрелката започна да подскача , въпреки всичко си мери като хората (засичал съм се по онези табла дето са по улиците и казват колко ти е скороста)... Бях търсил по форума и гуглето, но така и не намерих нищо. Та някой да има идея какво може да съм причинил и има ли оправия? Просто питам, отдавна му свикнах и не ми пука вече, ама да си попитам .

Коментар

Ако си фен на циферблатите ето къде ги правят от светещо фолио.http://xtuners.com/forum/viewtopic.php?f=201&t=239Тук са специално за Фиатhttp://xtuners.com/forum/viewforum.php?f=48
            Прикачени файлове
            Bravo 1.6 / 16

Коментар

@bubachko накрайниците на жилата на километражите имат квадратно сечение. Може да не си го нацелил, като хората при монтажа и да си огънал накрайника. Може също така да си пречупил жилото леко. Демонтирай и сглоби пак, ако не се оправи.. ново жило!
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Riki888 написа:
                Ако си фен на циферблатите ето къде ги правят от светещо фолио.http://xtuners.com/forum/viewtopic.php?f=201&t=239Тук са специално за Фиатhttp://xtuners.com/forum/viewforum.php?f=48
                Благодаря за предложението колега,но не ми се дават толкова пари защото това са си глезотии.Въпреки това бих искал евентуално да се пробвам сам да го направя,накрая удоволствието е много по-голямо от това което си постигнал сам
                браво 1.6 16v 1997 103hp

Коментар

леле супер са... ама струват по 100 200 лева като паднат на 15 лева ще си купя и аз такъв циферблат
                  Bravo GT 1.8

Коментар

zloben9000 написа:
                    леле супер са... ама струват по 100 200 лева като паднат на 15 лева ще си купя и аз такъв циферблат
                    сори за оф топика но ако има някой по интосиазиран, намерих фолиото в ebay и струва горе доло толкова
                    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Като (ако) станат по 15лв колата ти ще е за боклука п.с. не твойта, а като цяло
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

reter написа:
                        zloben9000 написа:
                        сори за оф топика но ако има някой по интосиазиран, намерих фолиото в ebay и струва горе доло толкова
                        даи линк към това фолио плс...
                        Bravo GT 1.8

Коментар

Леле супер яки са тези.... Вече знам какво искам за рождения си ден
                          Браво 1.6 16v 1996
                          Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

reter написа:
                            линкааааааа :D

Коментар

electroluminescent се казва фолиото, пишете го в ebay и google
                              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Working...
                              X